Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczynki! Własnie przezywam najpiekniejsze urodziny w zyciu:) Jednak trójka z przodu nie jest taka zła:wiggle:

Na prosbe obu Moń-fotka

http://images35.fotosik.pl/1111/7f2b95031860e2eemed.jpg

Pogoda jest piekna-po raz pierwszy tej zimy zobaczylismy snieg:)

P.S. Chcialam wkleic fotke-bonus na chwilke (nas;)) ale wszystkie moje, cytując MarJelkę-"Damesy" są offline:rolleyes:

Dziewczynki! Własnie przezywam najpiekniejsze urodziny w zyciu:) Jednak trójka z przodu nie jest taka zła:wiggle:

Na prosbe obu Moń-fotka

http://images35.fotosik.pl/1111/7f2b95031860e2eemed.jpg

Pogoda jest piekna-po raz pierwszy tej zimy zobaczylismy snieg:)

P.S. Chcialam wkleic fotke-bonus na chwilke (nas;)) ale wszystkie moje, cytując MarJelkę-"Damesy" są offline:rolleyes:

STO LAT, STO LAT ...... I spełnienia marzeń,wszystkich bez wyjątku !!!

czekam na fotkę

Chwała mi, że dzisiaj zajrzałam, a miałam nie odpalać kompa bo właśnie siorbie winko z mężusiem przy kominku, coś mnie tknęło jednak:rolleyes:

Oleńko, bawcie się dobrze, a przede wszystkim, wszystkiego najlepszego Ci życzę, zdrówka, pociechy z synka, mężusia:) i szybkiego zamieszkania w nowym domku:hug:

Twoja Marcia damesa :lol2::lol:;)

100 lat

Ola ależ ty wczoraj miałaś urodziny!!!!!ale piękny prezent i ile śniegu!!!

ja śnieg widziałam przed świętami pierwszy raz w okolicach Nowej Słupi, jak wracałam do domu!!!

Ola moja mama jest z 7.01:)

już prawie wszystkie twoje damessy wróciły, więc more please

Kochane Moje Damessy (kocham to okreslenie i Martusie za udostępnienie praw autorskich:lol:)

wrócilismy dzis-pogoda jaka była-wiecie, ze mam od wczoraj trójkę z przodu-też, że to były najcudowniejsze urodziny ever, tez wypeplałam...więc przejdę do sedna:D Dodam tylko, ze bylismy z naszymi Cudownymi Przyjaciółmi, którzy sie zareczyli-wszystko utrzymane bylo w mega tajemnicy i zaplanowane od poczatku do konca-wiedzielismy wszyscy (cała trójka) oprócz samej zainteresowanej ofkorz:D

Olu, sto lat! Zdrowia, uśmiechu, szczęścia, spełnienia marzeń. Wszystkiego, czego pragniesz!

http://i3.fmix.pl/fmi415/839fc86800048b3c4f03ffd2/zdjecie.jpg

Aneczko, dziekuje:hug:

Ola czekam:hug: impreza była???!!!!

jedzcie ostrożnie!!!

Ola ależ ty wczoraj miałaś urodziny!!!!!ale piękny prezent i ile śniegu!!!

ja śnieg widziałam przed świętami pierwszy raz w okolicach Nowej Słupi, jak wracałam do domu!!!

Ola moja mama jest z 7.01:)

już prawie wszystkie twoje damessy wróciły, więc more please

Monia, impreza była urodzinowa i zaręczynowa...naprawde sie działo:)

Mama tez z 7.01? Fajnie-widzisz? To nasze spotkanie to przeznaczenie i nie mozemy go oszukac:wiggle:

sto lat, sto lat!

(a teraz jestem strasznie zazdrosna!)

Dus-iu, :hug:

Przeca Ty też jestes moja Damessa, wiec nie musisz sie martwic-a ja jestem stała w uczuciach:hug:

Chwała mi, że dzisiaj zajrzałam, a miałam nie odpalać kompa bo właśnie siorbie winko z mężusiem przy kominku, coś mnie tknęło jednak:rolleyes:

Oleńko, bawcie się dobrze, a przede wszystkim, wszystkiego najlepszego Ci życzę, zdrówka, pociechy z synka, mężusia:) i szybkiego zamieszkania w nowym domku:hug:

Twoja Marcia damesa :lol2::lol:;)

Martulka, Tobie tez dziekuje za zyczonka:hug:to mam nadzieje, ze dzis tez siorbiesz winko, bo zaraz wstawiam obiecaną fotkę;)

a ja głupia myślałam, że to będzie Twoja fotka , buuuu...... :(

bedzie, bedzie-przeciez byscie mi nie podarowały...;)

Hazelku spełnienia marzen i STO LAT w zdrówku i radosci http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif

dziekuje kakusku:hug:

A ja jestem Twoją Damesą?;)

Jeśli tak - to JESTEM:lol2: I czekam:popcorn:

Ale fajnie masz:wiggle: staruszko;):lol2: Sto lat kochanie:hug:

No heloooooł, jasne ze Ty tez:yes: dzieki za zyczonka, ale za "staruszkę", sie policzymy:lol2:

Wszystkiego naj naj:):hug:

i ja czekam:popcorn:

dzieki pasiulku:hug: obys tylko była online, bo na powtórkę nie dam sie namówic;)

O kuuurcze!

Ale Ci fajowo!!!!!!

Wszystkiego dobrego!

Buźka

Monia,dziekuje:hug: to zabieramy Ciebie i K. next year i tez bedzie Wam fajnie:D

STO LAT, STO LAT ...... I spełnienia marzeń,wszystkich bez wyjątku !!!

czekam na fotkę

dziekuje, picoladko:hug:

Dooooobra-na chwilke, a co tam;)

No i ... chwilka mineła a ja pale cegielke-po tym , co napisałyscie...:oops::hug:

Edytowane przez hazeleyes1982

Ola, jak Ty masz 3 z przodu to ja idę*się napić

Normalnie zeszłam na zawał przed chwilą

Ale dziewczyneczka. I wcale a wcale nie mówię tego zrobić Ci dobrze ;)

I jaki Ty masz uśmiech! Od ucha do ucha. Jak ta gaduła z mtv ... jak jej ...Kasia Burzyńska! (musiałam zapytać wujka google)

Trzymam Cię za słowo (że nas zabierasz :p)