Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Ale jesteście super ubrani - twinsy normalnie:lol2: rewelacja:lol:

Ślicznie wyglądasz, więc się tą trójeczką nie przejmuj;) Ja też już mam bliżej niż dalej i jakoś snu z powiek mi to nie spędza;) Podejrzewam, że Tobie też wcale, tylko się tu z nami droczysz;)

Buziaki

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola!

No impreza musiała byc niezła skoro dałaś się namówić na sex na stoku :lol2: (zdjęcie nr2 ;) )

Śliczna z Ciebie kobieta, Olu :) To teraz jak się spotkamy (kiedyś) w Kraku to będę wiedziała kogo mam wypatrywać ;) A 3 z przodu jest fajna - jestem z nią w głębokej przyjaźni od (prawie) 6 lat ;)

Ola!

No impreza musiała byc niezła skoro dałaś się namówić na sex na stoku :lol2: (zdjęcie nr2 ;) )

Śliczna z Ciebie kobieta, Olu :) To teraz jak się spotkamy (kiedyś) w Kraku to będę wiedziała kogo mam wypatrywać ;) A 3 z przodu jest fajna - jestem z nią w głębokej przyjaźni od (prawie) 6 lat ;)

ha , ha ja już od 8:P więc was przebiłam.

ja już z 4 się muszę zaprzyjażnić. nie wiem czy kiedykolwiek 4 polubię:p

a tej 3 ci zazdroszczę , i jeszcze jak!!!

Ja nie widziałam:cry: i co teraz?:evil:

a spóźniłam sie kilka minut, to nie sprawiedliwe :p

a ja spóźniłam się kiedys na zdjątka Twojego benia z zewnatrz , i co teraz ?? Wiedz, że jestem częstym gościem tylko ciut niesmiałym i sie nie dozywam ....:( Ale też bym powzdychała.......;)

Ale z Ciebie żyleta...noooo:rolleyes:

czas start!

60, 59,58,57:lol:

Olka ty se jaja chyba ze mnie robisz:o toż ja starsza od ciebie, nie ten refleks akurat siedziałam na galeriach i znowu nie zdążyłam, nie bądź wiśnia:rolleyes: daj jeszcze raz :p

pinacolada zaraz dostaniesz info ze zdjęciami :)