1976pinacolada 09.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ja kawiarki nie rozważam bo od lat użytkuje jeden ekspres do kawy i jestem z nim uczuciowo związana. Zresztą mój mążm, który 10 lat pracował w firmie kawowej nie pozwala na wymianę ekspresu. A ponieważ jest ładny (ekspres, nie mąż) to nie upieram sie. Niech zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 09.01.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Zresztą mój mążm, który 10 lat pracował w firmie kawowej nie pozwala na wymianę ekspresu. A ponieważ jest ładny (ekspres, nie mąż) to nie upieram sie. Niech zostanie To pochwal się, co za ekspres macie, bo to akurat temat No.1 jest. Olu, mnie też ceny kawiarek dobijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ja tez mam ten problem wybieram sprzęty: i tez roważam czy kompaktowy 2in1 Siemens HB86P572 czyu osobno piekarnikSiemens HB 63AS520 a do tego mikrofalówka Siemens HF25M5R2. Z cena to jest tak ze za oba sprzety wychodzi troche mniej niz za kompktowy, ale efilo ma ten kompakowy i bardzo sobie chwali. jak porównywałam funkcje to wychodzi na duzy plus dla kompaktowego. I bądź tu mądry... Zapmniałam dodac , że ja uzywam bardzo duzo obu z tych sprzetów. np mikrofalówka idzie kilka razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 09.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ze zmywarka mam podbny problem tzn jest taki model za ok 1800 SIEMENS SN 64M030 EU ale opinie ma że nie domywa ale jakby dopłacic 1000 dodatkowo to ma się model SN 66T090EU który ponoc super domywa a funcje ma te same co ten tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ania -mamy Seaco Incanto Sirius s-class cokolwiek to znaczy. Parzy świetną kawę, ma te 'dostawki" na capuccino , mozna sobie zaprogramować ilość kawy do wielkości filiżanki (mozliwe 3 pamięci), "grubość" mielenia, ilość "kawy w kawie" ..... Jak dla nas jest ok. Działa bez zarzutu - mam nadzieję, że podziała jeszcze chwilkę. Chociaż po ostatnich awariach w naszym domu (pralko-suszarka, zmywarka i żelazko w przeciągu 1 miesiąca) nie nastawiam się na cuda http://img716.imageshack.us/img716/7212/incantosirius01.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja w sprawie piekarnika - mam siemensa - nie kompakt tylko normalny wielkościowo i u mnie się sprawdza, ale ja dużo piekę - mięs, ryb, ziemniaków, ciast raczej nie. Nie wyobrażam sobie nie móc piec na dwóch poziomach (a nawet czasem trzech). Na większą imprezkę nie robisz nigdy np. dwóch rodzajów mięs na dwóch poziomach? Albo tak jak monia pisze na jednym poziomie mięso a na drugim ziemniaczki? Ja tak robię b. często, więc dylematów nie miałam. malkul mam tego pierwszego siemensa zmywarkę - domywa, ale faktem jest, że tygodniami garów nie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 myszonik - może ja jakas nienormalna jestem ale ja większych imprezek w domu nie robię. I gości tym bardziej swoimi "daniami" nie podtruwam. No taka ze mnie kucharka jak z koziej doopy trąba i inna nie będę. Zmawiam catering i już. A do gotowania obiadów to chyba ten kompaktowy mi wystarczy, nie? No bo sama juz nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No to dzieki Waszym argumentom skłaniam sie bardziej ku tradycyjnemu...ale wtedy musialabym do kawiarki szuflade podgrzewajaca kupic (bo u mnie te dwa sprzety beda obok siebie)-a to 1000 zł wiecej...cholerka...gdyby samsung robił kawiarki, moze siemens nie mialby wtedy ceny z kosmosu?malkul, ide oblookac Twoje propozycje i zaraz napisze. A na który okap sie zdecydowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.01.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To chyba raczej ja jestem nienormalna, bo nawet jak dwie pary gości na kolację wpadają to ja mam cały piekarnik Ale ja wszystko hurtowo gotuję - jak goście nie zjedzą to mężowi potem te mięsa na obiady odgrzewam i spokój mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To chyba raczej ja jestem nienormalna, bo nawet jak dwie pary gości na kolację wpadają to ja mam cały piekarnik Ale ja wszystko hurtowo gotuję - jak goście nie zjedzą to mężowi potem te mięsa na obiady odgrzewam i spokój mam Myszonik, raczej nie jesteś U mnie najczęściej jest jedna para gości i piekarnik wtedy dopiero daje popis - a to ziemniaczki, a to mięso, a to zapiekanka, lasagne, a to jakieś grzaneczki czosnkowe. Całą imprezę czasami działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.01.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 boziu - no to nie dość że wyszłam na beztalencie to jeszcze na mało gościnną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 boziu - no to nie dość że wyszłam na beztalencie to jeszcze na mało gościnną oj, pinacoladka-przeciez nie kazdy kocha gotowanie, Waryjacie ja jestem Ci wdzieczna, ze mi tu udzielasz wskazówek, a nie tam...zaraz niegoscinna:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Się powtórzę, bo się zapętliłam :jawdrop: Cały dzień przymierzałam się do wyrażenia, ale non-stop ktoś mi przeszkadzał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ...ale ze co:eek: nie wiedzialam, czy" yhy", czy "y-y";) narendilku, doradz cos,mądra Kobieto w kwestii agd:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja w sprawie piekarnika - mam siemensa - nie kompakt tylko normalny wielkościowo i u mnie się sprawdza, ale ja dużo piekę - mięs, ryb, ziemniaków, ciast raczej nie. Nie wyobrażam sobie nie móc piec na dwóch poziomach (a nawet czasem trzech). Na większą imprezkę nie robisz nigdy np. dwóch rodzajów mięs na dwóch poziomach? Albo tak jak monia pisze na jednym poziomie mięso a na drugim ziemniaczki? Ja tak robię b. często, więc dylematów nie miałam. malkul mam tego pierwszego siemensa zmywarkę - domywa, ale faktem jest, że tygodniami garów nie trzymam powiedziała Mysz i się zgadzam. No to dzieki Waszym argumentom skłaniam sie bardziej ku tradycyjnemu...ale wtedy musialabym do kawiarki szuflade podgrzewajaca kupic (bo u mnie te dwa sprzety beda obok siebie)-a to 1000 zł wiecej...cholerka...gdyby samsung robił kawiarki, moze siemens nie mialby wtedy ceny z kosmosu? malkul, ide oblookac Twoje propozycje i zaraz napisze. A na który okap sie zdecydowalas?Ola kup szufladę i bedzie ok. i bierz normalny byleduzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 mówisz,Monia?No wlasnie sie ku niemu skłaniam. Jak mawia moja mądra mamunia: "lepiej miec, niż ...nie mieć" (wiekszy piekarnik), prawda? gdzie sie podziewałas cały dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No, WOW Piękna kobieta z Ciebie, łasuchu na komplementy Z piekarnikami nie pomogę, bo swój wybrałam ze względu na ładny wygląd. Parametry też ma chyba znośne Lodówkę mam z tej serii. Ostatnio na rynku pojawiła się mikrofalówka wolnostojąca Gorenje Simplicity: http://www.topmarket.pl/foto/simplicity%20black.jpg Prawda, że ślicny? Czekam na suszarkę, to może i na pralkę się zdecyduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No, WOW Piękna kobieta z Ciebie, łasuchu na komplementy Z piekarnikami nie pomogę, bo swój wybrałam ze względu na ładny wygląd. Parametry też ma chyba znośne Lodówkę mam z tej serii. Ostatnio na rynku pojawiła się mikrofalówka wolnostojąca Gorenje Simplicity: http://www.topmarket.pl/foto/simplicity%20black.jpg Czekam na suszarkę, to może i na pralkę się zdecyduję o rany jakie to wszystko piękne!!!!! szkoda ,że kawiarek nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 O Matko,powtarzam za Monia-sliczny:jawdrop: ale jednego nie kumam-naprawde nie sprawdzalas parametrów, tylko wyglad?Ajloweju, po prostu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ola generalnie cały dzień zleciał!!!! nie wiem kiedy:sick: rano- forumpotem - fryzjerpotem- spotkanie z architektkapotem- obiad,potem - sprzatnie po obiedziepotem- ciastko u teściowejpotem- kąpiel i M jak miłóśćpotem -kolacja:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts