narendil 09.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 o rany jakie to wszystko piękne!!!!! szkoda ,że kawiarek nie robią Szczęśliwie, nie potrzebuję kawiarki. Bo bym się zapłakała. A, i jeszcze dodam, że do tostera i czajnika pasują Dobre mam kryteria, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Szczęśliwie, nie potrzebuję kawiarki. Bo bym się zapłakała. A, i jeszcze dodam, że do tostera i czajnika pasują Dobre mam kryteria, prawda? umarłam:lol2: a co z kawiarka? nie pijesz białej, czy juz masz jakis sprzet? Ola potem- spotkanie z architektka Monia, pisz mi tu zaraz, co kombinujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 boziu - no to nie dość że wyszłam na beztalencie to jeszcze na mało gościnną oj tam oj tam A co z tego cateringu zamawiasz? Ile to kosztuje? Pytam, bo ja niznaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.01.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ha! a mnie cała rodzina wyśmiała jak kierowałam się względami estetycznymi tylko well done, narendil, well, well done! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ale jednego nie kumam-naprawde nie sprawdzalas parametrów, tylko wyglad?Ajloweju, po prostu:lol2: Miło mi Szczerze? Sprawdziłam parametry jak już się zakochałam. I nie wiem co tam musiałoby być, żeby mnie z tej miłości wyleczyć. Piekarnik, to pół biedy. Ja tak lodówkę wybrałam I jestem z niej bardzo zadowolona. umarłam:lol2: a co z kawiarka? nie pijesz białej, czy juz masz jakis sprzet? Mam sprzęt Kartonik z mlekiem i taką kawiarkę, co się na kuchenkę stawia. Albo słoik kawy rozpuszczalnej i czajnik. Ale jak się obkupię w poważne AGD, to takie cuś sobie sprawię: http://www.agd.delonghi.pl/image/display/image/1283338888/type/jpg/width/250/height/270/container/product/itemid/127 Do kompletu z tosterem i czajnikiem Chyba gadżeciara ze mnie wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.01.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 oj tam oj tam A co z tego cateringu zamawiasz? Ile to kosztuje? Pytam, bo ja niznaju No w moim przypadku smiesznie mało bo cateringuje mnie moja przyjaciółka, której bierze ode mnie tylko za produkty. Kocha gotowanie i pieczenie ciast więc nie mogę odebrac jej tej przyjemności. A wymysla cuda, cudeńka. Mnie nie interesuje nic. Mam podac ilość osób (zazwyczaj 6 bo tyle się mieści przy naszym blokowym stole ) i zapłacic za zakupy, które ona robi czasmi podzas imprezy jak juz robi sie wesoło dzwonimy do niej zapytać co jemy Specjalizuje się w kuchni śródziemnomorskiej. jest niezastapiona. Ale znajomi juz takiego szczęścia nie mają i korzystaja z lokalnych firm - ale nie narzekaja na jakość i ceny. Ja na codzień ratuję sytuację Thermomixem - tam w książce kucharskiej jest opisane krok po kroku i ciężko coś schrzanić (choć i to mi sie udaje) Ja jeszcze kilka lat temu miałam zapał - ale co z zapału skoro zdolności niet Piec ciasto zeby je potem do kosza wywalić ....przestało mnie to bawić Ale skopiowałam sobie dziś od Ciebie przepis na oponki - i jutro jak Lenka zaśnie w ciągu dnia to zrobię tzn spróbuję zrobić. I dam znać mam nadzieję, że po tych oponkach nie zrobi mi sie dodatkowa oponka - bo jedna pamiatka po ciąży została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jak ja kocham delonghi. Tylko mam zgryza czy bardziej mojej kuchni do twarzy w bieli czy czerni. Więc stoję w miejscu i czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.01.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pinacolada grunt,żebys ty była zadowolona jak mówi mój syn i tego sie trzymam. ja tam jedzenie uważam z a rzecz drugoplanową, najważniejsze towarzystwo i moga być tylko orzeszki:p Ola praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.01.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Narendil, bardzo polecam, fajne małe cudo, parzy cudowną kawę, zwłaszcza, gdy kupisz smakową - pralinkę, wiśnie i rum, czy karmelową na przykład......... Jako, jako gadżeciara, od razu wzięłam też toster i czajnik. Hazel, no wszystkiego wszystkiego NAJ!!!!!!!!!!!!!!!! Co to za sławne fotki pięknej dziewczyny, na widok której kurczę emotki ledwo wyrabiają z wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.01.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ja mam czajnik - na toster i ekspres już nie starczyło kasy po przeprowadzce, ale mam nadzieję, że kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.01.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Mirela,u Ciebie widzę zdecydowanie i tylko biel!!!!! Myszonik,mi udało się cały zestaw kupić w mega promocji, za jakieś 1200 zł za cały set! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.01.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Mirela, u Ciebie widzę zdecydowanie i tylko biel!!!!! Myszonik, mi udało się cały zestaw kupić w mega promocji, za jakieś 1200 zł za cały set! Gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.01.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A w RTV EURO AGD netowym, ale ponad ROK temu to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Mirela, u Ciebie widzę zdecydowanie i tylko biel!!!!! - na razie kminię nad dodatkami w salonie. Jak znajdę w tym kolorze drobne agd to super, a jak nie to najpewniej biały będzie. Myszonik, mi udało się cały zestaw kupić w mega promocji, za jakieś 1200 zł za cały set! - o fuck ... gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.01.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 w RTV EURO AGD.Nie mają już całych zestawów, ale poszczególne elementy w BARDZO dobrych cenach: http://www.euro.com.pl/czajniki/delonghi-kbo-2001-w.bhtml http://www.euro.com.pl/ekspresy-cisnieniowe/delonghi-ec-310-w.bhtml#zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Tam też kupowałam czajnik, ale cena za zestaw faktycznie fajna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 na allegro brillante powystawowy kosztuje 237pln, Stan idealny. Reszta to niestety KREMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.01.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.01.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 ja już czajnik mam - z resztą brillante nie rozważałam - jednak jest zbyt glamour jak dla mnie. Tych powystawowych trochę bym się bała czy nie mają gdzieś jakiś uszkodzeń typu odpryski powłoki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.01.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ale skopiowałam sobie dziś od Ciebie przepis na oponki - i jutro jak Lenka zaśnie w ciągu dnia to zrobię tzn spróbuję zrobić. I dam znać no i zrobiłam.... wyszły gumowate.....ale chyba 5 juz zjadłam na ciepło.....moi przyzwyczajenie do placków z zakalcem to i te gumke zjedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts