Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

o rany jakie to wszystko piękne!!!!!

szkoda ,że kawiarek nie robią

Szczęśliwie, nie potrzebuję kawiarki. Bo bym się zapłakała.

A, i jeszcze dodam, że do tostera i czajnika pasują :rotfl:

Dobre mam kryteria, prawda?

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szczęśliwie, nie potrzebuję kawiarki. Bo bym się zapłakała.

A, i jeszcze dodam, że do tostera i czajnika pasują :rotfl:

Dobre mam kryteria, prawda?

umarłam:lol2::lol2:

a co z kawiarka? nie pijesz białej, czy juz masz jakis sprzet?

Ola

potem- spotkanie z architektka

Monia, pisz mi tu zaraz, co kombinujesz?;)

ale jednego nie kumam-naprawde nie sprawdzalas parametrów, tylko wyglad?Ajloweju, po prostu:lol2::lol2:

Miło mi :lol2:

Szczerze? Sprawdziłam parametry jak już się zakochałam.

I nie wiem co tam musiałoby być, żeby mnie z tej miłości wyleczyć.

Piekarnik, to pół biedy.

Ja tak lodówkę wybrałam :rotfl:

I jestem z niej bardzo zadowolona.

umarłam:lol2::lol2:

a co z kawiarka? nie pijesz białej, czy juz masz jakis sprzet?

Mam sprzęt :lol2: Kartonik z mlekiem i taką kawiarkę, co się na kuchenkę stawia.

Albo słoik kawy rozpuszczalnej i czajnik.

Ale jak się obkupię w poważne AGD, to takie cuś sobie sprawię:

http://www.agd.delonghi.pl/image/display/image/1283338888/type/jpg/width/250/height/270/container/product/itemid/127

Do kompletu z tosterem i czajnikiem ;)

Chyba gadżeciara ze mnie wyłazi :rolleyes:

:lol:

oj tam oj tam

A co z tego cateringu zamawiasz? Ile to kosztuje?

Pytam, bo ja niznaju :no:

No w moim przypadku smiesznie mało bo cateringuje mnie moja przyjaciółka, której bierze ode mnie tylko za produkty. Kocha gotowanie i pieczenie ciast więc nie mogę odebrac jej tej przyjemności. A wymysla cuda, cudeńka. Mnie nie interesuje nic. Mam podac ilość osób (zazwyczaj 6 bo tyle się mieści przy naszym blokowym stole ;) ) i zapłacic za zakupy, które ona robi :D czasmi podzas imprezy jak juz robi sie wesoło dzwonimy do niej zapytać co jemy :rotfl: Specjalizuje się w kuchni śródziemnomorskiej. jest niezastapiona.

Ale znajomi juz takiego szczęścia nie mają :p i korzystaja z lokalnych firm - ale nie narzekaja na jakość i ceny.

Ja na codzień ratuję sytuację Thermomixem - tam w książce kucharskiej jest opisane krok po kroku i ciężko coś schrzanić (choć i to mi sie udaje)

Ja jeszcze kilka lat temu miałam zapał - ale co z zapału skoro zdolności niet :( Piec ciasto zeby je potem do kosza wywalić ....przestało mnie to bawić :( Ale skopiowałam sobie dziś od Ciebie przepis na oponki - i jutro jak Lenka zaśnie w ciągu dnia to zrobię tzn spróbuję zrobić. I dam znać ;) mam nadzieję, że po tych oponkach nie zrobi mi sie dodatkowa oponka - bo jedna pamiatka po ciąży została

Narendil,

bardzo polecam, fajne małe cudo, parzy cudowną kawę, zwłaszcza, gdy kupisz smakową - pralinkę, wiśnie i rum, czy karmelową na przykład.........:rolleyes: Jako, jako gadżeciara, od razu wzięłam też toster i czajnik.

Hazel,

no wszystkiego wszystkiego NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Co to za sławne fotki pięknej dziewczyny, na widok której kurczę emotki ledwo wyrabiają z wrażenia?

Mirela,

u Ciebie widzę zdecydowanie i tylko biel!!!!!

- na razie kminię nad dodatkami w salonie. Jak znajdę w tym kolorze drobne agd to super, a jak nie to najpewniej biały będzie.

Myszonik,

mi udało się cały zestaw kupić w mega promocji, za jakieś 1200 zł za cały set!

- o fuck ... gdzie ???

Ale skopiowałam sobie dziś od Ciebie przepis na oponki - i jutro jak Lenka zaśnie w ciągu dnia to zrobię tzn spróbuję zrobić. I dam znać ;)

no i zrobiłam.... wyszły gumowate.....ale chyba 5 juz zjadłam na ciepło.....moi przyzwyczajenie do placków z zakalcem to i te gumke zjedzą ;)