karolek59 12.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam Dawno mnie u Ciebie nie było a tu taka jazda Słuchaj ja zamawiałam lustro przez internet okazało się ze faza jest krzywa ( jak dla mnie prawie nie widoczna) Ale mój mąż perfekcjonista ni przepuścił od razu narobił milion zdjęć i wysłał maila .Reklamacja uwzględniona natychmiast.Więc reklamuj i to jak najszybciej:yes: Widze że jesteśmy równieniczkami ja tez za moment kończę 18 lat :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Do tyłka to lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.01.2012 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Słuchajcie, przyszło dzis lustro z Vox (bylam zaskoczona, bo po tym, jak zrobilam przelew,pani poinformowala mnie, ze mam poczekac 3-4 tyg:o) W kazdym razie...lustro jest w opłakanym stanie! TRAGEDIA i PORAŻKA po prostu:o za 450 zł (z przesyłką ) dostalam zle wykonczony lub inaczej-NIEWYKOŃCZONY bubel-niedoróbek jest tyle...ze wygląda, jakby bylo zrobione nogami wieczorem porobie fotki,to Wam pokaże.A jutro zamierzam je zareklamowac:mad: I kto tu umie człowieka do łez rozbawić Już sobie wyobraziłam małe chińskie... nóżki, które robią to lustro po nocach:rotfl: Faktycznie średnio to wygląda... a ja nawet nie kojarzę tego lustra... jak ono wyglada w całości? Gdzie chciałaś je powiesić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 13.01.2012 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 No, nie wygląda to lustro jak powinno.Zamawiane przez stronę - masz 10 dni na zwrot.I zapomniałam napisać - gdybyś chciała gotować na butlach (co odradzam, bo moi rodzice mają w domku letniskowym - duże butle) to strasznie smolą garnki i palniki się zapychają, bo kuchnie nie są dostowawane do takiego składu gazu.No i to czekanie kiedy się skończy gaz w butli, a zawsze się kończy w najmniej pożądanym momencie:-(Stanowczo odradzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.01.2012 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 hazel no masakra z tym lustrem - powiem Ci że nie spodziewałabym sie po nich takiego bubla. Nie mówię że maja wszystko rewelacyjnej jakość - ale mam w ich meblach prawie całe dotychczasowe mieszkanie i nic takiego mi się nie trafiło - wszystko jest w dobrym stanie - takim że wszystkie meble z małego pokoju chcę wstawić do gościnnego w domu. Reklamować musowo trzeba Ale tak jak Ci napisałam - jedź do Deku na Olszewskiego - i tam zobacz czy nie mają na stanie a jak nie to niech Ci zamówią - i zanim je kupisz obejrzysz sobie je dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.01.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 karolek wpadaj czesciej:yes: dziekuje Ci, za to co napisalas, bo mnie zainspirowalas i wyslalam maila z fotkami juz wczoraj. admete,dzieki. Zobacze jak oni sie do tego odniosa i zrobie, jak piszesz-zobacze w DEK-u, jak to wygląda. Jesli równie tragicznie, bede szukac lustra w takim stylu gdzie indziej. Madzia, no wlasnie...normalnie wszystko robią małe chinskie rączki ale jak widać po moim lustrze,nozkami tez mozna, tylko...efekt juz nie ten:lol: Na ich stronie wyglada tak: http://images46.fotosik.pl/1265/aa9654a8c3ee7603med.jpg no to, sie skusiłam... lustro miało zawisnac w jadalni nad czarna, komodą z mdf-u. Balbinka, masz ode mnie siarczystego buziaka, za te argumenty przeciwko butli:hug: przytocze je Mezuskowi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 na zdjęciu lustro wygląda ok!!! może trafił ci się taki egzemplarz wybrakowany!!! robiony nóżkami:( Ola reklamuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.01.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ola a nie masz gdzieś vox pod ręką żeby zobaczyć inne te lustra na żywo? Bo może one wszystkie takie? Na zdjęciu wygląda super, ale Twój egzemplarz skopany koncertowo Jak dla mnie do zwrotu (ew. wymiany, tylko czy inne będą lepsze???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.01.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Monia myszoniku, mam sklep w pobliżu, wiec sie pofatyguje po weekendzie. Ja firmy VOX w ogóle nie znam z ich wyrobów-admete twierdzi, ze meble ma i sa super, wiec na pewno tak jest. Meble pewnie robia w Pl a dodatki, takie jak lustro, pewnie made in China (i to w najgorszym wydaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.01.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Olu ja widziałam te lustro na żywo, nie zauważyłam takich niedociągnięć Trafił Ci się widocznie taki nóżkowy egzemplarz Zobacz lustro u lady w łazience http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mie%C5%9Bcie-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-%29 podobne, też bardzo ładne, macałam u niej i bardzo dobrze wykonane, może takie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 jua mam sporo dodatków. doniczki, solniczki, cukierniczkę , narzutę i wszystko jest ok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.01.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ja miałam z voxa umeblowanie poprzedniego mieszkania. Przy okazji anegdota jak facet urządza mieszkanie? Wchodzi do sklepu (w tym wypadku voxa), wybiera jakąś serię mebli, kupuje z tej serii po jednej sztuce każdego (no prawie każdego) mebla, rozstawia rzeczone meble po mieszkaniu, dokładając kilka zaproponowanych przez sprzedawcę wazonów. Mieszkanie urządzone. W wyniku jednej wizyty w sklepie, niepoprzedzonej żadnymi przemyśleniami. I tak oto mój małżonek urządził swoje mieszkanie kawalerskie, w którym kilka ładnych lat pomieszkaliśmy. Kontynuując - piekarnik i płytę miałam tylko dlatego żeby ładnie wyglądały w meblach kuchennych, gdyby były stosowne atrap pewnie wstawiałby atrapy Wracając do meritum - meble z voxa, na które już nie mogę patrzeć nie niszczą się w ogóle - aktualnie wkurzają mnie nadal w nowym domu (musiałam część przenieść, bo na pełne umeblowanie będę się pewnie pół życia dorabiać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Hazelku, ale lampę zrobili dobrą Nie zraź się do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.01.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) myszoniku, i to jest wlasnie fajne w facetach-szybka decyzja i do dziela. A my?jak to mowi moj M: "udenerwujesz sie, "usiepiesz"... i po co?" MarJelko, wpadłam kilka razy do Lady wczesniej...ale jeszcze nie namierzylam tego lustra. Dziewczynki, wczoraj prawie spełnilam swoje drobne marzenie-czarrrrrrne kieliszki do wina (taki mały fetysz:p), byly w h&y ale...w takim stanie, ze nawet pan sprzedawca powiedzial, ze to jakis 14 gatunek i co oni przywiezli. Na 12 kieliszków, moze 3 byly nieporysowane...co sie dzieje z ta "chińszczyzną"?schodzi na psy:D gdybyscie gdzies spotkaly takie czarne perełki, dajcie znac, prosze. Edytowane 13 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.01.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Hazelku ja okapu jeszcze nie wybrałam, ciągle szukam, Całe zycie gotowłam na gazie i teraz będę miała indukcję i już się doczekac nie mogę. Mimo że nie znam jej jeszcze to już bym się na gaz nie zdecydowała a tez gotuję bardzo bardzo dużo. Piekarnik jednak wzmę zywkły a do tego osbno mikrofala i osobno piekarnik parowy. Z tego kompakotowego jednka zrezygnowłam. 1976pinacolada mam prośbę daj znać jak ci się te garnki z Telfala ingenio spisuja na indukcji bo mam zaplanowany zakup tych garów zaraz po przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.01.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 malkul, a tez zdecydowalas sie na Siemens'a czy jakis inny? tak sobie mysle...ja mam w słupku miejsce na 3 sprzety obok siebie: rozważam dwie opcje: 1. tradycyjny piekarnik + kawiarka z szufladą lub2. piekarnik kompaktowy + mikrofala (z mozliwoscia upieczenia pizzy, np.-wiem ze sa takie ) + kawiarka i wtedy nie kupuje tej szuflady podgrzewajacej, która kosztuje tyle, co mikrofala...sama nie wiem... a co do okapu-na razie moim faworytem jest Smeg Moni.narendilku, ja sie tym nie przejmuje,Kochana:hug: Wczoraj sie troche zdenerwowalam, ale dzis sobie mysle, ze" taki problem-to nie problem". Wymienia albo oddadza kaske i po sprawie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.01.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 zdecydowałam się na simensa to na 100%. ja niestety mam tylko dwa słupki wiec expres do kawy będzie wolnostojący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 13.01.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Kurcze, fatalnie z tym lustrem. I jeszcze tyle czekania ... co oni sobie wyobrażają ? Myślą, że komuś wcisną taki bubel ? Za tyle pieniędzy ?? Współczuję przekopów . Szczerze. Podjadę za moją lampą pod koniec miesiąca do Mebli Agata do Bielska - tam mają Voxa, podpytam, może go będą mieli. Jestem na niego nadal napalona, ale bez zobaczenia na żywca nie wezmę. MarJel - a Lady gdzie swoje nabyła ? Też cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Masakryczne jest to lustro...to ja szukam większego do 300 zł maks i chyba bym poszlachtowała sklep za taką jakość...a tu mniejsze i jeszcze o połowę droższe reklamuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 1976pinacolada mam prośbę daj znać jak ci się te garnki z Telfala ingenio spisuja na indukcji bo mam zaplanowany zakup tych garów zaraz po przeprowadzce. No nie ma sprawy ale musisz się uzbroić w cierpliwość bo ja dopiero zbioeram na kuchnię Najwcześniej za pół roku pierwsza ewentualna próba na indukcji hazelku - mnie to nawet na robotę nóżkami nie wygląda Reklamuj bo to przegięcie. Albo odeślij w cholerę - masz 10 dni i nie musisz podawać przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts