hazeleyes1982 05.10.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Martusia, ale winkiem nie pogardzisz, prawda? wszak to nie wekend.Anetko, ile ma Twoja Dzidzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 kurde, mnie gin swierkiem zajezdza jałowcem Ha, ale właśnie o to chodzi! Bombay nie zajeżdża! Różnica między Bombayem a Ginem Lubuskim jest taka jak pomiędzy Finlandią a samogonem (bimbrem) Sukienka - jest, buty - są, torebka(kopertówka cielista) - jest, naszyjnik - jest, bransoletka - jest, kolczyki - są . Wsio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.10.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Od samego czytania można popaść w alkoholizm Hezel u nas kotłownia juz wykafelkowana a "uzbrajana" bedzie dopiero na wiosne więc siłą rzeczy rury będą na wierzchu tyle że mi to akurat totalnie nie przeszkadza ( jest na paliwo stałe) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mnie to widzę już dobrze poznałaś , dostałam dwie butle wina na początek, a Lidzia tylko szklaneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Moja Mloda ma 8 miesiecy.... Monia jaj sobie nierob :lol2:a telefon Masz, zeby po taxi zadzwonic:D:cool:ja w spodniach od dresow siedze i w swetrze ale za to dekolt prawie mam do pasa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Lidzia, ja Martini też*nie pogardzę, ale w konfiguracji - rose (nie mylić z rosso) z extra dry w proporcjach 1:2 Na parapetówie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 lidszu, nie sluchaj Martuchy. Po prostu mohito w butelczynie nie bylo Kakusek, nie moge nie zapytac, "czego sie napijesz?":D Monia, bielizna jeszcze ma sie rozumiec:rotfl: ale furore zrobisz! mysle ze bedzie foteczka...jedna...tylko dla wtajemniczonych kolezanek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Monia jaj sobie nierob :lol2:a telefon Masz, zeby po taxi zadzwonic:D:cool: Aneta Umarłam Hazel pytała chyba o mój sobotni (weselny) zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Monia, balabym z Toba pic w realu, bo bys mnie upila po minucie:D Kurs barmanski konczylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ale furore zrobisz! mysle ze bedzie foteczka...jedna...tylko dla wtajemniczonych kolezanek? jak jeszcze polejesz, to jasne! aaaaa, kupiłam sobie dziś biustonosz przecież! Także nic mi już nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Aneta Umarłam Hazel pytała chyba o mój sobotni (weselny) zestaw dobre :lol2::lol2:a ja myslalam ze do Hazel na imprezke tak sie Wyszykowalas no to teraz chyba sie napije:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Monia, balabym z Toba pic w realu, bo bys mnie upila po minucie:D Kurs barmanski konczylas? Nie, ale lubię alko Nie zaplanowałam w nowym domu fajnego miejsca na buteleczki, a zawsze marzyłam żeby mieć u siebie taki zestawik na bieżąco: Jack Daniels, Bombay, Olmeca silver, Havana Club, Cointreau, Martini extra dry i rose, no i Baileys dla koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 jak jeszcze polejesz, to jasne! http://img197.imageshack.us/img197/7880/images6ak.jpg Uploaded with ImageShack.us aaaaa, kupiłam sobie dziś biustonosz przecież! Także nic mi już nie brakuje foteczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 anetko, przepraszam ale ja tez umarłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.10.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Martusia, Lidszu, kakusek, polac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 no to teraz chyba sie napije:lol2: No bo to są*skutki za długiego alkoholowego poszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 foteczka? Ale na sobie, tak? Kurcze, hazel, zabierasz mi wątek. To u mnie zawsze w forumowo pijackich zwidach się*o dupie maryni gadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.10.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Martusia, Lidszu, kakusek, polac? Ja to już podziękuję, drugą butelkę wysiorbałam , a jutro mam dyżur i odwożę dzieci do szkoły/przedszkola, pobudka 6 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.10.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 No dobrze Dziewczynki Wy tu sobie imprezujcie a ja ide lulu bo moje dzieciaki o 5.30 w najlepszym ukladzie o 6 swoja imprezke zaczna:lol2:dobrej nocki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.10.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 To jak jedna kolejkę ominęła to ja teraz margeritkę poproszę. Co Tequila z Cointreau to jednak nie gin z tonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts