hazeleyes1982 13.01.2012 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Słuchajcie, jest sobie taka kawiarka Whirlpool http://images41.fotosik.pl/1254/9a7a576aa833a18a.jpg i jest tansza od Siemens'a o jakies 2 tys...czego jej brakuje w stosunku do tej za 5 tys?ma takie parametry: Linia ProgresiveSterowanie elektroniczneBojler 1200 WCiśnienie pompy 15 barówPojemność pojemnika na wodę 1,8lFiltr do wodyDysza do spieniania mlekaPojemnik na kawę ziarnistąPojemnik na kawę zmielonąZegarAutostartPełna automatyzacja przygotowania kawyEstetyczne połączenie cech funkcjonalności z efektownym wyglądemBudowa modułowaWymiary produktu WxSxG: 45,5×59,5×52,5 cmWymagana wnęka dla celów instalacji WxSxG: 45×56×55 cmInox Monia (krk), MarJelka...Was prosze szczegolnie o opinie:p Edytowane 13 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.01.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Słuchajcie, jest sobie taka kawiarka Whirlpool czego jej brakuje ...? jak to czego? śmieci nie segreguje i ich nie wynosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.01.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 ale ta za 5 tys tez tego nie robi... wiec to chyba nie to:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 13.01.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 w ikea są ponoć w miarę tanie kawiarki, ale muszę to sprawdzić, bo nie patrzyłam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.01.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Słuchajcie, jest sobie taka kawiarka Whirlpool http://images41.fotosik.pl/1254/9a7a576aa833a18a.jpg i jest tansza od Siemens'a o jakies 2 tys...czego jej brakuje w stosunku do tej za 5 tys? Przede wszystkim jest tańsza, bo to Whirpool, a nie Simens. Płacisz za markę. Czy jest jakaś inna różnica, nie wiem, bo w kawiarkach jeszcze obcykana nie jestem... Mogę tylko napisać, że w mieszkaniu mam sprzęt Whirpoola, w dodatku robiony dla IKEA (okap, płyta, piekarnik) i działają od 6 lat bez zarzutu więc są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Ola nie ma automatycznej spieniarki. musisz ręcznie pienić mleko, dając pojemnik z mlekiem pod dyszę z tego co widzę z obrazka. moja ma przezroczystą rurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.01.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Hazelku tak szybko bo lece lepic pierogi O indukcji pisałam Ci juz na innym watku (nie pamietam gdzie ) wiec tylko krotko powiem -JESTEM ZA . Co do kawiarki to odpowiedz sobie na czym Ci najbardziej zalezy .Ja chcialabym miec taka kawiarke ktora sama przygotuje latte machiate ,latte lub capucino i wlasnie to "robi" Siemens za pomoca jednego przyciku.Nie trzeba samemu spieniac mleka ,przestawiac filizanki itd . Jesli nie bedzie mnie stac na kawiarke w zabudowie wybiore wolnostojacy ale taki by mial te funkcje Edytowane 13 Stycznia 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 siemens ma!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.01.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Monia napisałam własnie ze kawiarka siemensa robi te wszystkie rodzaje kawy i to nawet za pomoca jednego przycisku:yes: A tak wogole zrobilam ruskie ale jak zobaczylam ile mi wyszlo farszu zawolalam do pomocy siostre i jej faceta bo bym chyba do drugiej lepila te pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Monia napisałam własnie ze kawiarka siemensa robi te wszystkie rodzaje kawy i to nawet za pomoca jednego przycisku:yes: A tak wogole zrobilam ruskie ale jak zobaczylam ile mi wyszlo farszu zawolalam do pomocy siostre i jej faceta bo bym chyba do drugiej lepila te pierogi ile wyszło???? pyszne wyszly???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.01.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 którą kawiarkę siemensa polecacie zatem? może warto sie zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 jaK SIEMENS TO TK76K572:yes:oLA a ty gdzie jesteś???? spisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 14.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 monika - cos tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.01.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 I jak po rozmowie z M?Gaz? Indukcja?Wczoraj wrócił, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.01.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 jestem, jestem Dziewczynki jak to sie ładnie mówi, trochę "zarobiona" jestem, bo dzis mamy gosci:) Otóż przedstawilam Mezusiowi wstępną koncepcję (ale jeszcze nie czytalam Waszych wypowiedzi ) a jutro planuje prezentacje nt: "gaz vs plyta ceramiczna vs indukcja":lol2: On mowi, jak zawsze, ze jest mu wszystko jedno (pewnie ten tekst skads znacie:D) ale ja bym chciala, zeby On oficjalnie uznal plyte a nie wymawial mi za rok, ze przeciez mówil, zeby gaz...i takie tam:yes: Co do kawiarki, mowi ze albo Siemens albo nic-bo kupie zeby zaoszczedzic i bede tak samo "zadowolona" jak z tej na kapsulki, co teraz mamy. Kawa jest niedobra, wiec nie korzystam... kakusku, to zaszalalas z pierogami:o czemu sie nie podzielilas sie z nami chocby ...fotkami? pamietaj, ze u mnie mozesz zawsze wkleic jakies foteczki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 14.01.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Ale kiszka wyszła z tym lustrem, jadę dziś na zakupy to wejdę do Voxa i sprawdzę to lustro - może uda mi się zrobić jakąś fotkę Co do kawiarki to zrób jak proponuje M - nie oszczędzaj, przecież dał Ci przyzwolenie Z kawiarką jest ten problem, ze są drogie, fakt można kupić Whirpoola by IKEA za 1000 pln, stary kolbowy model. Ale jak już wydajesz 4000 tysiaki to dołóż kilka stówek i kup taki co sam spienia mleko, jest na kawę mieloną i w ziarnach, i nie grzeje się Bóg wie ile. Z drugiej strony kawa jest składową ekspresu, dobrej kawy i wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 czekamy na wasze postanowienia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 oj Ola dobrze prawisz Nie wolno kupować na zasadzie "weź co chcesz, wszystko weź:lol:" bo mi i tak wszystko jedno, bo za rok zemści się na Tobie brak babskiego sprytu - mówię Ci to ja, też żona A jaki macie na kapsułki? Bo ja też chciałam kupić taki wolnostojący, ale pić niedobre latte to nie to co chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Monia nieskromnie sie przyznam ze pierogi wyszly pyszne Niestety co dobre to sie szybko konczy wiec pewnie w przyszłym tyg tez wezme sie za lepienie Ola ostateczne decyzje podjete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.01.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Hazel a jak po spotkaniu z fachowcami od ogrodów? Bo nie wiem czy mi umknęło czy nie pisałaś - a wiesz że dla mnie to gorący temat....:popcorn: W sprawie sprzętów nie doradzam - bo póki co orientuję się tylko w jednym kryterium - jak dana "maszyna" wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts