monsanbia 15.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 póki co orientuję się tylko w jednym kryterium - jak dana "maszyna" wygląda powiem Ci jak dorośli dzieciom - korzystaj z tego jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 W sprawie sprzętów nie doradzam - bo póki co orientuję się tylko w jednym kryterium - jak dana "maszyna" wygląda Ja tak wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.01.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Czesc Damesy My jeszcze jestesmy troche "wczorajsi", wiec nie ma czasu na prezentacje ale decyzja wlasciwie podjeta-tylko musze (tak jak radzi Venusek) przerobic M, zeby to byla nasza decyzja:lol: admete, co do projektanta ogrodów, wysle Ci dzis lub jutro info na pw. Venusek, pytalas o nasz ekspres na kapsułki.mamy Dolce Gusto. http://images38.fotosik.pl/1301/9a13f8e57e119d33.jpg Mezulkowi bardzo smakuje espresso a mnie latte nie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.01.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 eh a ja właśnie chciałam Dolce Gusto! Jak nic kiedyś jak przyjdzie czas będę musiała wypróbować zanim kupię...hmnn a może to te kapsułki mają jakąś niedobrą mieszankę po prostu ... urabiaj, urabiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.01.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Wiesz co Venusku...mnie na przyklad przeszkadza, ze to latte jest takie ...proszkowe wlasnie-nie pachnie swieża kawa, mlekiem tylko kapsulką, ale moim kolezankom smakuje, wiec mysle, ze to jest bardzo subiektywne odczucie i musisz spróbować,zeby sie przekonac:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.01.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Hazelku a gdzie u Ciebie w kuchni bedzie lodowka?W tej trzeciej 60-tce obok piekarnika?Rozumiem ze do sprzetow typu kawiarka/piekarnik/mikrofala masz do dyspozycji 2 slupki dlatego kombinujesz z piekarnikiem kompaktowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.01.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 hazel dzięki nie śpiesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.01.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 mnie też ta latte z dolce gusto nie smakuje:( Ola masz rację jest taka proszkowa!!!!!! a i te kapsułki drogo wychodzą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.01.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) hazel dzięki nie śpiesz się jutro mamy spotkanie z panem nr 3 i zdam Ci kochana relacje:yes: Hazelku a gdzie u Ciebie w kuchni bedzie lodowka?W tej trzeciej 60-tce obok piekarnika? Rozumiem ze do sprzetow typu kawiarka/piekarnik/mikrofala masz do dyspozycji 2 slupki dlatego kombinujesz z piekarnikiem kompaktowym? kakusku, lodówka bedzie vis a vis półwyspu. Co do zabudowy, mam na wizualce 3 słupki do wykorzystania plus 15 cm (na cargo-to akurat moj pomysl. Architekt zaplanował tam...wneke:o). Wykorzystam dwa słupki-bedzie kawiarka (z szufladą ) i piekarnik.jesli pisze chaotycznie,daj znac-a wytlumacze lepiej:D Jesli o kuchni mowa...jest sukces połowiczny: M. stwierdził:"ok- zrób sobie, Kochanie indukcje jesli chcesz tak bardzo ale ja ...awaryjnie podciagne kabelek pod gaz-no wiesz, tak na wszelki wypadek.Moze Ci sie kiedys zmieni" :rotfl:AAAAAAA!!!!! Zadzwonila do mnie akurat przyjaciółka ze studiów i jej maz jest zawodowym kucharzem, no i gotuje na indukcji-to tez pomogło (ale jak mówie-polowicznie, bo celu nie osiagnelam: to dalej jest moj wybór). Co do sprzetu agd...chyba mam nowego faworyta okapowego (sorki Monia...) http://images47.fotosik.pl/1313/e994a6fa238eb72d.jpg Elektrolux (podszafkowy).Ma 1 biegu: 46 db na 3 biegu...troche gorzej-wiec nie bede go uzywac:lol: jest jeszcze Falmec, prawie identyczny-ale duuuuuzo cichszy, tylko...to jest wloska firma. A ja po przygodach z drzwiami zewnetrznymi i bateriami Paffoni, dziekuje włoskim producentom za współprace:P Edytowane 15 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ola jaki macie u siebie piec? (kotłownia) Musze powaznie wziasc sie za konkrety bo na razie tak sobie wszystko przegladam-ogladama czas leci nieubłaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.01.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) kakusku, mamy piec na ekogroszek (Galmet)-M. kiedys pracowal w branzy hydraulicznej i to On zdecydowal. Ja jakos tak sie nie interesowalam za bardzo. A jakie bierzesz pod uwage? Edytowane 15 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Moj hydraulik doradza SAS-sa (moze tylko takie umie montowac? hihihi ) a ja czytam jeszcze o LING DUO 25 Kw ,Defro Duo UNI 25 kw, Zebiec Merkury 25 Kw a dzis dopatrzylam jeszcze jakies BUDRYSY. Totalnie sie na tym nie znam wiec porownuje parametry na www.fuego.pl Oczywiscie te 25 KW tez sobie sama przyjelam bo nie mam tego przez nikogo obliczone.Chyba przed kupnem powinnam zorbic to swiadectwo energetyczne zeby wiedziec jaka moc pieca wybrac-zapytasz mezusia czy dobrze mysle? Zaraz zobacze te Galmety albo najlepiej podaj mi linka do waszego konkretnego modelu-prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Hazelku tak szybko bo lece lepic pierogi O indukcji pisałam Ci juz na innym watku (nie pamietam gdzie ) wiec tylko krotko powiem -JESTEM ZA . Co do kawiarki to odpowiedz sobie na czym Ci najbardziej zalezy .Ja chcialabym miec taka kawiarke ktora sama przygotuje latte machiate ,latte lub capucino i wlasnie to "robi" Siemens za pomoca jednego przyciku.Nie trzeba samemu spieniac mleka ,przestawiac filizanki itd . Jesli nie bedzie mnie stac na kawiarke w zabudowie wybiore wolnostojacy ale taki by mial te funkcje Moja taka jest, jak napisała kaka, oprócz tego myśli za mnie:lol2:, o wszystkim mi przypomina( kiedy czyścić, kiedy nasypać, kiedy wylać, wlać, umyć, podstawić itp. itd. Oluś nie znam się kompletnie na kawiarkach to moja pierwsza w życiu, nie mam porównania za bardzo. Jedynie mogę porównać smak i wygląd kawy pitych w kawiarniach np. machiato u mnie najlepsza Muszę jednak przyznać, że odkąd mieszkam, koleżanki jakby częściej wpadały do mnie na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.01.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 kakusku, hydraulicy i M. byli zgodni, ze albo Sas albo Galmet-to sa podobno najlepsze:yes: Co do nazwy modelu-nie znam...ale wyglada mniej wiecej tak: http://images38.fotosik.pl/1302/f1146ee00c70e04b.jpg wiem, ze nie pomoglam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Oooo to moze ten Sas wcale nie taki zly:D Pomoglas bo nie patrzylam nigdy na tego Galmeta a kolorek mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.01.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Moja taka jest, jak napisała kaka, oprócz tego myśli za mnie:lol2:, o wszystkim mi przypomina( kiedy czyścić, kiedy nasypać, kiedy wylać, wlać, umyć, podstawić itp. itd. Oluś nie znam się kompletnie na kawiarkach to moja pierwsza w życiu, nie mam porównania za bardzo. Jedynie mogę porównać smak i wygląd kawy pitych w kawiarniach np. machiato u mnie najlepsza Muszę jednak przyznać, że odkąd mieszkam, koleżanki jakby częściej wpadały do mnie na kawę a ja rzadziej do kawiarni chodzę na kawkę zamiast kawy w kawiarni czasami wybieram soczek wyciskany bo kawa już w domu była:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.01.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Jestescie z zmowie z moim Mezulkiem,znaczy sie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.01.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 A ja po przygodach z drzwiami zewnetrznymi i bateriami Paffoni, dziekuje włoskim producentom za współprace:P Olunia, a jakie Ty przebije z Paffoni miałaś? Bo kurcze albo mi umknęły, albo z głowy wyleciały... A ja je planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Hazelku ja tez ywbrałam indukcje ale dodatkowo tak na wszelki wypadek podciągnęłam tam tez gaz (nie wiedomo jak sie to kiedyś wszystko pozminia, np. ceny itp. a po co potem kuć).Napisz prosze co to za model okapu ten elektrolux, bo ja dalej nie wybrałam ostatecznie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.01.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Olunia, a jakie Ty przebije z Paffoni miałaś? Bo kurcze albo mi umknęły, albo z głowy wyleciały... A ja je planuję Ja mam jedną baterię paffoni. Miałam obawy przed tym czy ją brać, ale tak mi się podobała i nie mogłam znaleźć podobnej więc się skusiłam. Zobaczymy co z tego będzie. Na razie używamy codziennie, bo myjemy się*w wannie. Sprawdza się super. No ale używana jest dopiero miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts