monika996 16.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ola miała problemy z dostawą Paffoni:o a ja także mam paffoni i są ok.Ola o ktorej planujesz jutro być w Ikei???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Jestescie z zmowie z moim Mezulkiem,znaczy sie;)dlaczego??? znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.01.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ola miała problemy z dostawą Paffoni:o O, a ja mam tu akurat bardzo fajne doświadczenia Miałam na pokrętle nadruk z logo do góry nogami. Myślałam że nie wymienią, albo że będą problemy. Wymienili od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.01.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewuszki, zle sie wyrazilam ale Monia sprostowała (dzieki;)). Chodzi o dostawe z Włoch. Na baterie czekałam ... 8 tygodni! a na drzwi Dierre (a raczej na klawiature do nich) czekałam...pół roku i ciagle słyszałam jakies bzdury:"transport nie dojechał", "nie zapakowali", "Włosi świetują" i.t.d. -w koncu, po wielu interwencjach, firma zakupila klawiature...w Krakowie, bo z Włoch w końcu ... "nie dojechala":sick:wiec nie zamierzam juz kupic nic, co ma jakikolwiek zwiazek z Wlochami-takie osobiste uprzedzenia;) Baterii nie zaluje, bo warto bylo na nia czekac. Ale drzwi-porazka totalna:sick: Nie chcialabym, zeby sie okazało, ze mieszkamy juz rok a okap..."nie dojechał":lol:Malkul,Monia-odpowiem pozniej, jak juz sie ogarne z uspieniem Synka;)Dzis był mega owocny dzien. Wybralismy deski na podłogi:wiggle: Edytowane 16 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.01.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Wybralismy deski na podłogi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 i ja też czekam:yes:jakie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.01.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 O kurcze...popcorn poszedł w ruch, wiec mi nie podarujecie-zaraz wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 nie zamierzam juz kupic nic, co ma jakikolwiek zwiazek z Wlochami No co Ty gadasz? A włoskie buty, wino, lody, makarony, sery ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.01.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) malkul, ten okap to Elektrolux EFG60750X -tu masz link do danych technicznych: http://www.electrolux.pl/Products/Product-comparison-page/?productids=0e205100-04f5-4812-88f3-ebb5ec29d675,54fa1afa-b1ac-4e40-8381-1d73c8469074 Co do gazu, u nas tez bedzie rurka-"na wszelki wypadek". Ok, teraz fotki, ale nie spodziewajcie sie zbyt wiele-to są fotki tylko kawalków...wiec, chyba bedzie rozczarowanie,co? no i jak to zawsze z fotkami bywa: przekłamują rzeczywiste kolory Salon: dąb, select white (parkiet)-to ten u góry gabinet: orzech (nie pamietam nazwy). Gabinet bedzie caaaaaały w bieli i to bedzie jedyny ciemny akcent-dlatego taki hardcore z tym kolorem;) http://images35.fotosik.pl/1127/411c1d6c8de1c413med.jpg pokój Synka i ... drugi-dzieciecy;) : klon kanadyjski (lite deski). W rzeczywistosci duuuuuzo jasniejszy niz na fotce-podobnie, jak jesion-jest bardzo blady a nie taki zółty:rolleyes: http://images35.fotosik.pl/1127/e45ae701a6818723med.jpg Sypialnia: marzy mi sie jatoba ale chyba zostaniemy przy dębie bielonym ze względów praktycznych. Fotki brak;) Edytowane 16 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.01.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No co Ty gadasz? A włoskie buty, wino, lody, makarony, sery ... no dobra, prawie nic:P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no dobra, prawie nic:P;) na na na (jak w tej reklamie plusa z kopytkiem) Deski będą super Ale z tym hardcorem to pojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 No co Ty gadasz? A włoskie buty, wino, lody, makarony, sery ... no dobra, prawie nic:P;) no i jeszcze dolce, gucci, ferrari, bulgari, livigno, verona, puccini, pavarotti... jezu mogłabym tak w nieskończoność hehe (jestem od włochów uzależniona ) ps. piękny ten orzech. może do sypialni by ci pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.01.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no i jeszcze dolce, gucci, ferrari, bulgari, livigno, verona, puccini, pavarotti... jezu mogłabym tak w nieskończoność hehe (jestem od włochów uzależniona ) ps. piękny ten orzech. może do sypialni by ci pasował? oj srutu-tutu, dusieńku w zeszłym roku chodziłam na kurs włoskiego i bylam zakochana we wszystkim, co włoskie (chwilowo zawiesiłam-fm zajmuje zbyt dużo czasu:rolleyes:), ale ciiiiiiii:rolleyes: Myslisz, ze orzech tez do sypialni? M. tez tak mówi...ale ona bedzie znowu w szarosciach...nie bedzie sie gryzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 z szarościami na pewno nie. zajrzyj do wątku o szarościach, tam jest masa takich zestawień - orzechowe brązy, szarość, biel i trochę chromu = cudeńka (na zdjęciu ten orzech wydaje się dość chłodny, więc ciepły szary albo coś w klimacie griege doda sypialni ciepła i przytulności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no i jeszcze dolce, gucci, ferrari, bulgari, livigno, verona, puccini, pavarotti... jezu mogłabym tak w nieskończoność hehe (jestem od włochów uzależniona ) mee too mediolan, dolomiti i bombardino (ostatnio na czasie) i alfa romeo (mam) szynka parmeńska, parmezan i pomidorki suszone .... też mogę w nieskończoność ... ITALY my love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.01.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 zaraz zajrze, dzieki :hug:i do Ciebie tez obowiazkowo-co Ty wymyslilas z tymi upieciami i kolorami zasłon;) EDIT: a gdzie znajde ten watek...ja nietutejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ale fajny ten orzech - jestem jego fanką od zawsze- jak robiłam swoją przemysłówkę to szukałam żeby kolorem jak najbardziej do orzecha była podobna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Oczywiscie te 25 KW tez sobie sama przyjelam bo nie mam tego przez nikogo obliczone.Chyba przed kupnem powinnam zorbic to swiadectwo energetyczne zeby wiedziec jaka moc pieca wybrac-zapytasz mezusia czy dobrze mysle? Dobrze myślisz:yes: Ja też myślałam, że dla nas powinien być co najmniej piec 38 kW i tak mi mówili wszyscy producenci kotłów. Zrobiłam pomiary i okazało się, że mamy bardzo dobrze ocieplony dom i ciepłe okna i z wyliczeń wyszło, że wystarczy 18 kW, a ja się uprę to max 25 kW. A mam do ogrzania powierzchnię ponad 400 metrów! Za duży piec po pierwsze będzie spalał za dużo opału (a więc będzie droższe ogrzewanie), po drugie nie dobrze jest dla pieca jak nie wykorzystuje swojej mocy i chodzi w za niskiej temperaturze. Zatem najpierw lepiej sprawdź, żebyś nie miała kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 16.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Myslisz, ze orzech tez do sypialni? M. tez tak mówi...ale ona bedzie znowu w szarosciach...nie bedzie sie gryzło? Ja też kocham orzech:D Cały dom będę miała w orzechu;-) I absolutnie będzie cudnie z szarościami:yes: To własnie moje kolory:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.01.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Orzech i szarości? - TO JEST TO:yes: Chyba mam parę inspiracji w tym zestawieniu kolorystycznym...A dąb to do salonu? On jaśniejszy jest niż na zdjęciach, czy własnie w takim typowym dla naturalnego dębu kolorze? Nazwa white wskazywałaby na jakiś bardzo jasny... ale na zdjęciu wyszedł żótawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts