hazeleyes1982 16.01.2012 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Madziu, zdjecia robione przy sztucznym swietle-dab zółty nie jest:no: a podrzucisz jakies inspirations w wolnej chwili? mamy innego stajla ale chodzi o zestawienie kolorów:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.01.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Oluś, oczywiście:) Ale pozwolisz, że jutro;) A myślisz o jasniejszych szarościach do tego, czy raczej grafitach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 16.01.2012 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ofkorz:yes: Madziulka, zajrzyj jutro-trza będzie uradzic, czy płytki w lazience na calej scianie dawac, czy nie...pomożecie? tymczasem spadam spac-jutro sie byc moze spotkam z Monia (krakówką) i sie przestraszy moich podkrążonych oczu:lol2: buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.01.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Ha, są i zdjęcia deseczek:)Bardzo fajne deseczki i nie będę oryginalna - orzech rządzi! Piękny jest i myślę, że śmiało do szarej sypialni możesz go dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) no i jeszcze dolce, gucci, ferrari, bulgari, livigno, verona, puccini, pavarotti... jezu mogłabym tak w nieskończoność hehe (jestem od włochów uzależniona ) ps. piękny ten orzech. może do sypialni by ci pasował?dziewczyny słow włoskich zabrakło bellla mamma. Ola nie rezygnuj z włoskości ofkorz:yes: Madziulka, zajrzyj jutro-trza będzie uradzic, czy płytki w lazience na calej scianie dawac, czy nie...pomożecie? tymczasem spadam spac-jutro sie byc moze spotkam z Monia (krakówką) i sie przestraszy moich podkrążonych oczu:lol2: buziaki! Ola orzech + szarości pięknie. więc jeśli ci sie podoba to rób. ale zastanów się jeszcze wprowadzając tyle gatunków drzewa na podłogi. ja jestem zwolenniczką jedności. zrobisz misz - masz w domu . dla mnie 2 rodzaje to już dużo!!!! zostan przy dębie - bo piękny!!!i orzechu - bo równie piękny!!!! a z toba się zobaczę mimo podkrązonych oczu!!! ja tez wcześnie wstałam 8.15:p i zrezygnowałam z dopołudniowych ćwiczeń. a poczytasz jak :pwrócisz:p u mnie tez płytki nie do końca ściany. ja też nie lubię . chociaż wyjątek zrobiłam w sypialnianej łazience czarno- pomarańczowej Edytowane 17 Stycznia 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Hazelku ale to jak to? W każdym pokoju inna podłoga? ble tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.01.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Olka:P Wszystkie te podłogi piękne, ale...... zgadzam się z Monią krk:p i Venuską co za dużo to nie zdrowo!Do szarości każdy rodzaj drewna wygląda świetnie:yes:U mnie w domu jeden rodzaj drewna, miał być jeszcze jeden, ale w ostatniej chwili zrezygnowałam, bardzo jestem zadowolona z tego rozwiązania- uwierz mi! Jeżeli jesteś w stanie zrezygnować to plis:rolleyes: jeden góra dwa rodzaje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Hmm może by tak zajrzeć do siebie?:rolleyes: sporo mam zaległości:p Wieczorem może po nadrabiam bo wstyd mi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.01.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 dziewczyny słow włoskich zabrakło bellla mamma. Ola nie rezygnuj z włoskości ah i jeszcze to! nie mogło zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ah i jeszcze to! nie mogło zabraknąć he he arrivaderci Ola do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Hazelku, wiesz, myślę, że co za dużo to niezdrowo Na pewno chcesz mieć w każdym pomieszczeniu inną podłogę? Chyba, że coś źle zrozumiałam. no i jeszcze dolce, gucci, ferrari, bulgari, livigno, verona, puccini, pavarotti... mediolan, dolomiti i bombardino bellla mamma ah i jeszcze to! nie mogło zabraknąć Ja znam jeszcze kilka słów. Ale raczej nie do zamieszczenia Jak mnie coś mocno wkurzy, to przeklinam na zmianę po włosku i niemiecku. Podobno brzmi ciekawie. A jak pomaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ola superosko było!!!! ale króciutko!!!! ale zawsze coś . fajna dziewczyna z Ciebie , bo nie mogę powiedzieć ,że babka:p taka młodziutka!!!!i te same K..Z..chy:wiggle: ale czad!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.01.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 a u mnie 3 w salonie dechy dębowe (które nigdzie indziej by dobrze nie wyglądały) w pokojach jesion bielony i w sypialni palisander (bo mój ukochany i gdzieś*zrobić musiałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.01.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) "U łaaaa"... ale jestescie jednoglosne:lol: deski jeszcze niezamówione, wiec temat do poduchy, choć przyznam sie, ze im bliżej... tym coraz mniej sie zastanawiam nad pewnymi swoimi wyborami Słuchajcie, spotkałam sie dzis z Monią-znaczy sie, miałysmy blind date w Ikei;) i nie uwierzycie...zbliża sie do mnie atrakcyjna "dwudziestka", no moze w porywach "dwudziestkapiątka" i ma identyczną kurtkę, jak ja -NA SOBIE:jawdrop: :lol:Niemożliwe? A jednak. To była Monia. Było bardzo fajnie-ale zdecydowanie za krótko. Mam nadzieje, ze uda sie powtórzyc-to spotkanie ale juz w Warszawie, no i że Lublin też dojedzie:wiggle: Edytowane 18 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.01.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 oooo ;D to super to co z tymi podłogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 "U łaaaa"... ale jestescie jednomyslne:lol: deski jeszcze niezamówione, wiec temat do poduchy, choć przyznam sie, ze im bliżej... tym coraz mniej sie zastanawiam nad pewnymi swoimi wyborami Słuchajcie, spotkałam sie dzis z Monią-znaczy sie, miałysmy blind date w Ikei;) i nie uwierzycie...zbliża sie do mnie atrakcyjna "dwudziestka", no moze w porywach "dwudziestkapiątka" i ma identyczną kurtkę, jak ja -NA SOBIE:jawdrop: :lol:Niemożliwe? A jednak. To była Monia. Było bardzo fajnie-ale zdecydowanie za krótko. Mam nadzieje, ze uda sie powtórzyc-to spotkanie ale juz w Warszawie, no i że Lublin też dojedzie:wiggle: bardzo optymistyczne spotkanie. Ola mnie odmłodziła!!!! i się nie nagadałyśmy. tylko na krzesła ją wyciągnęłam w Ikei- i tyle!!!! a jak pisałam Olę bez trudu poznałam - taka jak na zdjęciach i ten usmiech!!!! dzięki Ola myśl nAD PODŁOGAMI!!!! nie ma sensu pstokacić!!! zostan przy dębie i orzechu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 OLA priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 18.01.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Szukałaś u monsanabii cen na położenie podłóg? U mnie parkieciarze biorą w przedziale 60-70 zł/m2. Ja płaciłam 64 zł/m2. Do tego miałam położenie listwy w promocyjnej cenie 5 zł/mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.01.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 myszoniku,dzieki:hug: wczoraj miałam do Ciebie napisac w zwiazku z tym, ale laptop mi sie zawiesil w dzienniku u Karoliny-jak zawsze zreszta tak, czy inaczej zajrze dzis do Ciebie, bo i tak musze o cos podpytac. Tymczasem mysle o tej podłodze...dąb zostaje w salonie, sypialni, pokoju drugiego dziecia, orzech w gabinecie -pozostaje tylko kwestia pokoju Synka....dab wydaje mi sie za powazny a ten klon jest taki...a'la ikea...jasniutki, fajny...mysle, mysle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ola daj dąb i połóz fajny dywan np. z autostradą bedzie dobrze. przecież nie budujesz domu na rok. mały podrośnie i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts