Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

karolek, kupiłam paffoni light. Najwyższe, jakie udało mi sie znalezc:

http://images38.fotosik.pl/1308/862c83a27a4d51b4med.jpg

Musisz tylko zamówic ja wczesniej-sklepy internetowe nie maja jej zwykle na stanie i sprowadzaja z Wloch, co trwa ...do 8 tygodni :sick:

karolku, Roca Bol jest bardzo wysoka-ma 23 cm wysokosci i ta bateria wydaje sie byc idealna-zreszta doradziła mi ją m.in. asizo, która ja użytkuje w polaczeniu z Rocą Bol. A Ty jaka masz umywalke? Wklej u mnie albo u siebie-razem cos wymyslimy;)

Hazelku

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194006-Karolkowy-Dworek-prze%C5%82amujemy-angielsk%C4%85-klasyk%C4%99/page6

Na samym dole strony to

Villeroy&Boch Loop&Friends

I tutaj mam problem bo nawet nie wiem jak ta baterię umieścić z tyłu czy z boku?? A gościu od konsoli czeka na schemat a ja jestem w kropce :confused:

karolku, kurcze nie pomogę Ci, bo moja Roca jest wyzsza z tyłu o kilka cm - u asizo bateria jest z boku i tez tak zrobie ale ta loop jest owalna...wiec to jednak nie to samo... Moze poprosisz narendil o szybką wizualke-umywalka plus bateria-na pewno sie zgodzi Ci pomóc:yes: wtedy na pewno podjelabys decyzje od razu.

monia ... no przyznam, ze nie tego sie spodziewałam...nie boazerii a pieknych jesionowych parapetów...postaram sie fotke wkleic, to sama zobaczysz...Ty masz jesion barwiony, prawda?

Edytowane przez hazeleyes1982

Moniaaaa, a lubisz mnie troche?:) jesli tak, wkleiłabys jutro fotke, zebym temu.... baranowi...pokazała o co mi od poczatku chodziło? pokaże mu tez efilowe...ale czy to cos da:confused:

kurcze, mam problem z wgraniem fotki z komórki:rolleyes: wiec musisz poczekac do jutra-wysle mojej psiapsółce smsa i ...ona mi na maila przesle:rolleyes:

jestes super:hug: dzięki:hug:

u Ciebie to wygląda pieknie-jak lita decha, jasniutka i w ogóle...a u mnie parapet podzielony jest na takie 3 poziome jakby ... klepki (pasy)...i dwie zewnetrzne sa np: jasne, a srodkowy pas jest ohydny, brązowy...i w ogóle...bu :cry:

a u mnie 3 :p

w salonie dechy dębowe (które nigdzie indziej by dobrze nie wyglądały) w pokojach jesion bielony i w sypialni palisander (bo mój ukochany i gdzieś*zrobić musiałam)

No i jeszcze teak w łazienkach:p zaszalałaś:lol2:

jestes super:hug: dzięki:hug:

u Ciebie to wygląda pieknie-jak lita decha, jasniutka i w ogóle...a u mnie parapet podzielony jest na takie 3 poziome jakby ... klepki (pasy)...i dwie zewnetrzne sa np: jasne, a srodkowy pas jest ohydny, brązowy...i w ogóle...bu :cry:

No to faktycznie nie za fajnie:( Musisz to wziąć? Przyjąć? Ja bym nie zapłaciła i pogoniła gościa:mad:

Madziaaaa,weź nie dobijaj tym teak'iem:roll: kurcze...im blizej, tym głupsze decyzje podejmuje...masakra jakas...ale zaraz...teak bedzie w kibelku...tam nie ma okna:wiggle: ufff, ale mnie przestraszylas...:rolleyes: w spa bedzie drewniana sciana (jako obudowa geberitu i background dla umywalki i baterii) no i bedzie z debowych dech...trudno, najwyżej pomaluję parapet na kolor desek, nie?:wiggle:

EDIT: Aaaa, to było do Moni...........:lol2::lol2::lol2::lol2:

Edytowane przez hazeleyes1982

Madzia, a ja tam lubie swoje podłogi :p

Nie wyobrażam sobie bym którykolwiek rodzaj drewna (palisander z sypialni, jesion bielony z dziecięcych lub dechy dębowe z salonu) mogła mieć w całym domu

Orzech to taka podłoga którą można mieć wszędzie, jasny dąb w klepkach, merbau jak ktoś lubi ciemne, te tak. Sęk w tym, że mnie się te rodzaje drewna u siebie by nie podobały (oglądać u kogoś - owszem). I jeszcze by nie pasowały do niczego. Tak więc wyszło jak jest

Madzia, a ja tam lubie swoje podłogi :p

Nie wyobrażam sobie bym którykolwiek rodzaj drewna (palisander z sypialni, jesion bielony z dziecięcych lub dechy dębowe z salonu) mogła mieć w całym domu

Orzech to taka podłoga którą można mieć wszędzie, jasny dąb w klepkach, merbau jak ktoś lubi ciemne, te tak. Sęk w tym, że mnie się te rodzaje drewna u siebie by nie podobały (oglądać u kogoś - owszem). I jeszcze by nie pasowały do niczego. Tak więc wyszło jak jest

Moni, ale ja nie złośliwie:no: Ani nie mówię, że mi sie to nie widzi:no:

Ot taki luźny komentarz w celu uściśnienia faktów:lol2:

u mnie tez beda chyba jednak 3 rodzaje drewna-tylko ciiiii, bo sie Dziewczyny dowiedzą:lol:

Już się dowiedziały :lol2:

Hazelku, Twoja podłoga, Twoje drewno, prawda? ;)

Skoro wszystkie Ci się podobają, to je zrób.

Już się dowiedziały :lol2:

Hazelku, Twoja podłoga, Twoje drewno, prawda? ;)

Skoro wszystkie Ci się podobają, to je zrób.

oj tam od razu!!! każdy robi jak czuję.ja lubię bardzo prosto. więć 1 rodzaj drewna , by mi się podobał.:p i jeden kolor ścian. wyjątek nasza sypialnia jest brązowa na scianach!!!:p