karolek59 18.01.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Hazelku bo ja taka trochę nie dzisiejsza jestem w twoim wątku toteż mam pytanie dotyczące baterii umywalkowej do misy.Coś mi się świta że kiedyś co tam szukałaś? Dobrze kojarzę? Co wybrałaś? Sama właśnie jestem na etapie poszukiwań i potrzebuję pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 karolek, kupiłam paffoni light. Najwyższe, jakie udało mi sie znalezc: http://images38.fotosik.pl/1308/862c83a27a4d51b4med.jpg Musisz tylko zamówic ja wczesniej-sklepy internetowe nie maja jej zwykle na stanie i sprowadzaja z Wloch, co trwa ...do 8 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.01.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dziękuje za wiadomość .A możesz mi napisać jak wysoką masz umywalkę? Nie chcę żeby mi chlapało na boki. Spełnia twoje oczekiwania ? Zadowolona z niej jesteś chociaż od strony wizualnej? kurczę to trochę jaja z tym terminem oczekiwania.Ale skoro warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 karolku, Roca Bol jest bardzo wysoka-ma 23 cm wysokosci i ta bateria wydaje sie byc idealna-zreszta doradziła mi ją m.in. asizo, która ja użytkuje w polaczeniu z Rocą Bol. A Ty jaka masz umywalke? Wklej u mnie albo u siebie-razem cos wymyslimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.01.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Hazelku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194006-Karolkowy-Dworek-prze%C5%82amujemy-angielsk%C4%85-klasyk%C4%99/page6 Na samym dole strony to Villeroy&Boch Loop&Friends I tutaj mam problem bo nawet nie wiem jak ta baterię umieścić z tyłu czy z boku?? A gościu od konsoli czeka na schemat a ja jestem w kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 hazel, co z tymi parapetami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) karolku, kurcze nie pomogę Ci, bo moja Roca jest wyzsza z tyłu o kilka cm - u asizo bateria jest z boku i tez tak zrobie ale ta loop jest owalna...wiec to jednak nie to samo... Moze poprosisz narendil o szybką wizualke-umywalka plus bateria-na pewno sie zgodzi Ci pomóc:yes: wtedy na pewno podjelabys decyzje od razu.monia ... no przyznam, ze nie tego sie spodziewałam...nie boazerii a pieknych jesionowych parapetów...postaram sie fotke wkleic, to sama zobaczysz...Ty masz jesion barwiony, prawda? Edytowane 19 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No to do tyłkaMusz być nie za piękne skoro marudzisz Ja pamiętam jak zobaczyłam swoje to się*zakochałam. Że niby takie podrzędne, do pokoju dziecka, gabinetu, a takie ładneMam jesion, bejcowany na biało i lakierowany matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Moniaaaa, a lubisz mnie troche? jesli tak, wkleiłabys jutro fotke, zebym temu.... baranowi...pokazała o co mi od poczatku chodziło? pokaże mu tez efilowe...ale czy to cos da:confused: kurcze, mam problem z wgraniem fotki z komórki:rolleyes: wiec musisz poczekac do jutra-wysle mojej psiapsółce smsa i ...ona mi na maila przesle:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 gdyby mi moja lustrzanka nie padła (chyba migawka poszła ((((() Mam takie zdjęcia które już wstawiałam teraz pod ręką http://img440.imageshack.us/img440/7807/img2122v.jpg http://img403.imageshack.us/img403/5166/img2178a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 jestes super:hug: dzięki:hug: u Ciebie to wygląda pieknie-jak lita decha, jasniutka i w ogóle...a u mnie parapet podzielony jest na takie 3 poziome jakby ... klepki (pasy)...i dwie zewnetrzne sa np: jasne, a srodkowy pas jest ohydny, brązowy...i w ogóle...bu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 a u mnie 3 w salonie dechy dębowe (które nigdzie indziej by dobrze nie wyglądały) w pokojach jesion bielony i w sypialni palisander (bo mój ukochany i gdzieś*zrobić musiałam) No i jeszcze teak w łazienkach:p zaszalałaś jestes super:hug: dzięki:hug: u Ciebie to wygląda pieknie-jak lita decha, jasniutka i w ogóle...a u mnie parapet podzielony jest na takie 3 poziome jakby ... klepki (pasy)...i dwie zewnetrzne sa np: jasne, a srodkowy pas jest ohydny, brązowy...i w ogóle...bu No to faktycznie nie za fajnie:( Musisz to wziąć? Przyjąć? Ja bym nie zapłaciła i pogoniła gościa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Madziaaaa,weź nie dobijaj tym teak'iem:roll: kurcze...im blizej, tym głupsze decyzje podejmuje...masakra jakas...ale zaraz...teak bedzie w kibelku...tam nie ma okna:wiggle: ufff, ale mnie przestraszylas... w spa bedzie drewniana sciana (jako obudowa geberitu i background dla umywalki i baterii) no i bedzie z debowych dech...trudno, najwyżej pomaluję parapet na kolor desek, nie? EDIT: Aaaa, to było do Moni...........:lol2::lol2: Edytowane 19 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Madzia, a ja tam lubie swoje podłogi Nie wyobrażam sobie bym którykolwiek rodzaj drewna (palisander z sypialni, jesion bielony z dziecięcych lub dechy dębowe z salonu) mogła mieć w całym domu Orzech to taka podłoga którą można mieć wszędzie, jasny dąb w klepkach, merbau jak ktoś lubi ciemne, te tak. Sęk w tym, że mnie się te rodzaje drewna u siebie by nie podobały (oglądać u kogoś - owszem). I jeszcze by nie pasowały do niczego. Tak więc wyszło jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.01.2012 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Monia, u mnie tez beda chyba jednak 3 rodzaje drewna-tylko ciiiii, bo sie Dziewczyny dowiedzą W sumie, to rezygnuje z debu bielonego w sypialni i daje tam dab, wiec jakby nie patrzec-przerobiły mnie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.01.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Monia, u mnie tez beda chyba jednak 3 rodzaje drewna-tylko ciiiii No to mnie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.01.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Madzia, a ja tam lubie swoje podłogi Nie wyobrażam sobie bym którykolwiek rodzaj drewna (palisander z sypialni, jesion bielony z dziecięcych lub dechy dębowe z salonu) mogła mieć w całym domu Orzech to taka podłoga którą można mieć wszędzie, jasny dąb w klepkach, merbau jak ktoś lubi ciemne, te tak. Sęk w tym, że mnie się te rodzaje drewna u siebie by nie podobały (oglądać u kogoś - owszem). I jeszcze by nie pasowały do niczego. Tak więc wyszło jak jest Moni, ale ja nie złośliwie:no: Ani nie mówię, że mi sie to nie widzi:no: Ot taki luźny komentarz w celu uściśnienia faktów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.01.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dobra dobra, przyznaj się że się odgryzasz za dzisiaj (a ja tak słodko pierdząco u Ciebie :no: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.01.2012 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 u mnie tez beda chyba jednak 3 rodzaje drewna-tylko ciiiii, bo sie Dziewczyny dowiedzą Już się dowiedziały Hazelku, Twoja podłoga, Twoje drewno, prawda? Skoro wszystkie Ci się podobają, to je zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.01.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Już się dowiedziały Hazelku, Twoja podłoga, Twoje drewno, prawda? Skoro wszystkie Ci się podobają, to je zrób. oj tam od razu!!! każdy robi jak czuję.ja lubię bardzo prosto. więć 1 rodzaj drewna , by mi się podobał. i jeden kolor ścian. wyjątek nasza sypialnia jest brązowa na scianach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts