Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

To wstaw fotki tych popierdółek-a może będzie Ci wybaczone:lol2:

Chętnie bym wstawiła, ale zanim, muszę podpisywać na zaległe posty, a dziś mi się nie chcę:p

No i coś mi net szwankuje muszę się co chwilę logować, przy pisaniu jednego posta:mad:

Jutro m sprawdzi co się dzieję:rolleyes:

Dzisiaj po nadrabiam co u was;)

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

MarJelka ja widzę, że Ty już tylko do Oli zaglądasz:mad: Policzymy sie:evil:;)

O fak...wydało sie...:lol2:

a ja sobie pije driniacza i jestem mega happy, bo M. nie chce mnie zaatakowac laptopem (pozdrowienia dla Moni:D).Pewnie dlatego, ze ogląda......Dwie wieże:rotfl:

hazel piszesz że tyle się dzieje u Ciebie na budowie - a gdzie jakieś foteczki???? :popcorn::popcorn::popcorn:

A którą tą dechę w parkett service wypatrzyłaś - tylko tam nie byliśmy podłóg oglądać....

I jaka jest różnica w cenie między Twoja wymarzoną a tym zamiennikiem??? - może jednak wziąć to co Ci się baaaardzo podoba

I sfajczyć to zdecydowanie "nasze" słowo :lol2:

Sharlotka, masz piątkę z plusem za czujność:hug:

admete, :lol: chyba doczytałas u Moni o wymarzonej baterii do kuchni....;) kupilam taka, jak ma Monia-bo ta "ex-wymarzona" jest niedostepna. Decyzje podjelam w minute a efekt taki:

http://images47.fotosik.pl/1322/032bc9a5804e3a9emed.jpg

Mam nadzieje, ze Monia sie nie pogniewa, ze sobie "ukradłam" fotke Jej kuchni i NASZEJ baterii...:oops:

EDIT: A fotki beda,juz naprawde niedłuuuugo:yes: robią sie łazienki ale burdello jest niezłe-kucie wylewki pod odpływ liniowy, kucie wylewki pod baterie wolnostojącą, kucie wylewki, zeby geberit przeniesc w inne miejsce...uwierzcie mi, ze nie chciałybyscie tej rozpierduchy oglądać:lol2:

Edytowane przez hazeleyes1982

Mąż mówi ,że Franke ciekawsza i taka z pazurem

A zapytaj męża czy i jak będzie czyścił tę sprężynę ;)

Mnie też*się kiedyś*takie baterie podobały i gdybym nie znalazła Culiny (moim zdaniem świetnej i praktycznej alternatywy) to bym pewnie coś*takiego kupiła

no ja bardziej zafascynowana byłam zdjęciami z wysokości:lol2: i i całością!!!!a szczegóły :lol2: wszystko mi się podobało:lol2: coś można przeoczyć.

więc teraz wiesz jak patrzy sie na całość wszystko. w urządzani , wybieraniu nawet kropka przysłowiowa przeszkadza, a potem nie zwracasz na nią uwagi