Venus_m 21.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Hmmm mnie też mąż straszył że swojej baterii z widoczną sprężyną nie doczyszczę. Mieszkamy od kwietnia, wytarłam ją ze dwa razy bo myłam okna i sobie przypomniałam o bidulce One chyba naprawdę się nie brudzą, haj fajf Monia krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Venus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.01.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Hmmm mnie też mąż straszył że swojej baterii z widoczną sprężyną nie doczyszczę. Mieszkamy od kwietnia, wytarłam ją ze dwa razy bo myłam okna i sobie przypomniałam o bidulce One chyba naprawdę się nie brudzą, haj fajf Monia krk siakieś czary Ale poważny brud to podejrzewam na nich dopiero po dłuższym czasie osiada, i nie na sprężynie, tylko tym co w środku Moni, no ile ile. Sprawdzę Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 ja się tylko grzecznie przywitam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.01.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 czesc pasiulku, a ja dzis u Ciebie byłam:wiggle: wyczytałam, ze duzo sie działo i imprezowo było i sie tylko usmiałam z telewizora:lol:ja chyba też muszę sie odstresować, bo mój dwulatek jest na odwyku smoczkowym ... i przez to jest troche bardziej wymagajacy i trudniejszy w obsłudze niż normalnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 czesc pasiulku, a ja dzis u Ciebie byłam:wiggle: wyczytałam, ze duzo sie działo i imprezowo było i sie tylko usmiałam z telewizora:lol: ja chyba też muszę sie odstresować, bo mój dwulatek jest na odwyku smoczkowym ... i przez to jest troche bardziej wymagajacy i trudniejszy w obsłudze niż normalnie:rolleyes: z tym telewizorem niezłe jaja - dobrze, że działa:D współczuję odwyku mój starszy też mniej więcej w tym wieku ale poszło łatwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.01.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 No...ciężka sprawa, ale to juz drugi dzień, wiec bedzie tylko lepiej. Tak myśle:yes: a Twoje Dzieciaczki w Wiśle się nartują? Nie wiem, czemu ale przypomniał mi sie tekst pewnej piosenki; "Wyjechali na wakację wszyscy nasi podopieczni, gdy nie ma w domu dzieci....." i tak dalej:lol2: Fajnie macie. Na pewno tesknisz strasznie ale czasem potrzebny jest taki krótki odpoczynek od siebie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 No...ciężka sprawa, ale to juz drugi dzień, wiec bedzie tylko lepiej. Tak myśle:yes: a Twoje Dzieciaczki w Wiśle się nartują? Nie wiem, czemu ale przypomniał mi sie tekst pewnej piosenki; "Wyjechali na wakację wszyscy nasi podopieczni, gdy nie ma w domu dzieci....." i tak dalej:lol2: Fajnie macie. Na pewno tesknisz strasznie ale czasem potrzebny jest taki krótki odpoczynek od siebie, co? w Wiśle:yes: miałam ja jechać ale ucieszyłam się jak niewiem, że dziadkowie chcą z nimi jechać a oni z dziadkami - jak na razie to Zu nawet o nas nie pyta:D jeszcze nie tęsknię bo oni dopiero wczoraj wyjechali:yes: na razie się rozkoszuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.01.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 mój dwulatek jest na odwyku smoczkowym ... i przez to jest troche bardziej wymagajacy i trudniejszy w obsłudze niż normalnie:rolleyes: Współczuję Przynajmniej o to nie musiałam z Jakubem walczyć Nie lubił smoczka. Nawet mało powiedziane. On go nie znosił! Dziwny był - jak go podsumowała lekarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.01.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ola zrobiłam Ci foto tego piekarnika w środku, wkleiłam u mnie. Odwyk powiadasz Moja dwójka uchowała się bez smoczków i bez butelek ze smoczkiem, z cycka przeskoczyły od razu na łyżeczkę i kubek Za to był odwyk cycowy:rolleyes: co by nie było tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 22.01.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Odwyk powiadasz Moja dwójka uchowała się bez smoczków i bez butelek ze smoczkiem, z cycka przeskoczyły od razu na łyżeczkę i kubek Za to był odwyk cycowy:rolleyes: co by nie było tak pięknie To u mnie tak samo bez butli, bez smoczka Po cycku był bidon z rurką, bez smoczka. Ale ile się*musiałam nawalczyć z babciami o niedopajanie w czasie karmienia Odwyku cycowego też nie było hazel, mój tata wszystkie moje siostry i braci (cioteczne) odzwyczajał pakując do smoczka sól i musztardę a potem w smoczku robił dziurkę mówił im że w nocy zakradł się*kotek i narobił w te smoczki. Działało jak ręką odjął. Same do kosza wyrzucały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.01.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) o kurka, nie dziwie sie, ze działało:lol2: u nas było tak, ze Mały miał kolkę i ten smoczek bardzo Mu i nam pomagał, gdy trzeba było podrzucac Go 3x na dobe przez godzine a On i tak wrzeszczał...masakra:o Ostatnio słuzył Mu, jako taka maskotka do spania. Uspokajał sie. Co do mleka-pije 2x dziennie (z butli jeszcze) ale poza tym zjada wszystkie inne posiłki sam (miał niecałe półtorej roku, gdy zabronił nadgorliwej mamusi się karmić taki męski:D) Edytowane 22 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.01.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 czesc pasiulku, a ja dzis u Ciebie byłam:wiggle: wyczytałam, ze duzo sie działo i imprezowo było i sie tylko usmiałam z telewizora:lol: ja chyba też muszę sie odstresować, bo mój dwulatek jest na odwyku smoczkowym ... i przez to jest troche bardziej wymagajacy i trudniejszy w obsłudze niż normalnie:rolleyes: i co ??? mały wrzeszczy????? bo mó tak robił i dopiero chyba jak miał 3 lata to nim plunął, bo sam się rozpadł smoczek:lol2:a butelka do 6 lat obowiązkowa:p nawet czasami w nocy jak był chory. No...ciężka sprawa, ale to juz drugi dzień, wiec bedzie tylko lepiej. Tak myśle:yes: a Twoje Dzieciaczki w Wiśle się nartują? Nie wiem, czemu ale przypomniał mi sie tekst pewnej piosenki; "Wyjechali na wakację wszyscy nasi podopieczni, gdy nie ma w domu dzieci....." i tak dalej:lol2: Fajnie macie. Na pewno tesknisz strasznie ale czasem potrzebny jest taki krótki odpoczynek od siebie, co? juz to Adze wypominałam , tylko dokładnie tekstu pieśni nie znałam:lol2: dziadek - Bim Laden:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 22.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Odnośnie smoczków to faktycznie ja zastosowałam podobną metodę o jakiej mówi ola. minaowicie jak synek miał 2 latka to w nocy odciełam czubek smoczka nozyczkami i zostawiłam smoczek na stole. Synek rano szukał smoak i jak go znalażł to przyszedł do mnie że cos nie tak. ja mówię: ze chyba się zespuł i tzreba naprawić więc czekał na stole aż tata wróci z pracy i potem kazał tacie młotkiem naprawić. Tata spróbował i nic, wię takie cztery próby w przeciągu 2 -óch dni az wreszcie synek sam wziął smoczek i wyrzucił go do smieci. Mi tylko przyszedł powiedziec że smoczek się już popsuł i nie będzie go więcej. I tym oto sposobem została mu tylko pieluszka do przytulenai w nocy no i mamma z tata oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Może mu wjedź na męską ambicję - moja mama tak zrobiła ze mną i sama wyrzuciłam smoczek do śmieci. Popłakałam trochę, ale przypomniałam sobie, że to była moja decyzja i wytrzymałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Może mu wjedź na męską ambicję - moja mama tak zrobiła ze mną i sama wyrzuciłam smoczek do śmieci. Popłakałam trochę, ale przypomniałam sobie, że to była moja decyzja i wytrzymałam. mi jeszcze to pamietasz!??? ile lat miałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Moja Sonia oddałą smoczka mikołajowi w zamian za paczkę. Mikołaj miał smoczek przekazać dalej małym biednym dzieciom. So miała wtedy 2 lata i dokładnie rozumiała co się jej tłumaczy. A że średnio co pół roku oddajemy ciuszki i zabawki biednym dzieciom to dla niej nie była nowość.Smoka oczywiście schowaliśmy (ze strachu) ale bardzo mile się zaskoczyliśmy - byliśmy z niej dumni. Nawet nie zapytała o smoka, przeszło zupełnie bezproblemowo. Ze smokiem i misiem była bardzo związana. Codziennie do żłobka i do przedszkola cały "zestaw nasenny" musieliśmy nosić. Jak kiedyś smok został w przedszkolu ... trzeba było dzwonić po panią dyrektor aby nam otworzyła przedszkole - była wielka tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.01.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 mi jeszcze to pamietasz!??? ile lat miałaś ?? Nie pamiętam tego oczywiście, aż tak traumatyczne przeżycie to nie było. Miałam niecałe 2 lata a smaczku historii dodaje to, że zrobiłam to tuż po przeprowadzce do nowego domu. Znam to wszystko oczywiście z opowieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.01.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Moja mama rowniez wjechała na ambicje mojej młodszej siostrze i pewnego ranka smoczek wyladowal w piecu.Siostra dobrowolnie go tam wrzucila przekonana przez starszych ze przeciez jest duza i juz go nie potrzebuje Jaka byla dumna i zadowolona:lol2: Wieczorem wygladalo juz to nieco gorzej bo nagle do spania zabraklo "memelka" ale po kilku nocach przywykla -najwazniesze zeby sie nie zlamac i po wyrzuceniu nie pokazac dziecku ze jednak jest wyjscie awaryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Dziewczynki, już jest dobrze-trzeci dzień bez i naprawde dajemy radę Mały trochę bardziej jest marudny czasami, ale w nocy w ogóle sie nie budzi-wczesniej wstawal kilka razy i wołał: "mamaaaa, daj mi mnimnia" (smoczka) Z wiesci budowlanych: geberit przeniesiony w miejsce docelowe-jesli ktos z Was sie tego obawia- zapewniam, ze jest to do zrobienia i mniej sie hydraulicy napracowali niż z zamontowaniem baterii wolnostojącej...jest troche problematyczna ale jakoś poszło:) montaż sauny w srodę pomiar drzwi wewnetrznych też w srodę-będą drzwi Entra A teraz na poprawę humoru: Wysłałam maila z prośbą o wycene AGD do kilku e-sklepów. Napisałam, ze odbiór na pewno bedzie osobisty i zapytałam o dostepnosc poszczególnych towarów. Na 10 sklepów odpowiedziały ...3 z czego jedna odp jest tak lakoniczna i olewcza, ze nie odmówię sobie podzielenia się z Wami tym mailem. I taka mała dygresja: jest kryzys i walczy sie o klienta:roll: " Szanowny kliencie, Wszystkie ceny, koszty transportu i dostępność są na naszych stronach internetowych. Sprzęt w naszej firmie dostarczają firmy kurierskie, które nie mają w swojej ofercie usługi wniesienia towaru. Koszt transportu wygeneruje się, jeśli wrzuci Pan/i sprzęt do koszyka. SYSTEM sam wygeneruje koszt zamówienia. Przy zakupie na raty- koszt kredytu i rat można wyliczyć na naszej stronie. Staramy się mieć najniższe ceny na rynku, dlatego nie udzielamy już dodatkowych rabatów. Towar wysyłamy za pośrednictwem kuriera. Odbiór osobisty mamy w Katowicach i w Warszawie. Jeżeli chodzi o realizację zamówienia zależy to od wybory formy płatności, tzn. jeśli wybierze Pan/i gotówkę przy odbiorze-to sprzęt wyślemy w ten sam lub następny dzień, natomiast jeśli wybierze Pan/i przelew- sprzęt wyślemy dopiero po wpływie i zaksięgowaniu środków." naprawdę...daleko mi do czepiania sie....ale powiedzcie same... Pozdrawiam szanowny sklep- Edytowane 23 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts