monika996 23.01.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ola pokaż potem te saunę!!!! na jakie drzwi wewnetrzne się zdecydowałaś!!!???? może w tym sklepie pracuje tata właściciela??? pamietasz tą opowiastkę na forum o podłogach? nie pamietam u kogo to było!!!!pamięć mam dobrą , ale krótką aha i kupiłam kolejną kurteczkę na bieganie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.01.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ola Twoja odpowiedz to ppowiesc w porownaniu do tego co ja kiedys otrzymalam Wyslalam zapytanie o wycene drzwi zewnetrznych z prosba o okreslenie czy moga zrobic je w kolorze dwustronnym jaki bedzie czas realizacji itd Babka nawet nie pofatygowala sie aby napisac tytul w stylu Szanowny Kliencie,DZien dobry, witam itd Jej odpowiedz to bylo : 6200 zl Jak to zobaczylam to najpierw mnie wcielo a potem mialam ochote zadzwonic do sklepu i poinformowac wlasciciela jak staraja sie o klienta jego pracownicy.Pozniej emocje minely i olalam sprawe ale dzrwi tam nie zamowilam Tak wiec jak widzisz moglas gorzej trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Jak widać ktoś musi wybrać się z powrotem do szkoły na naukę czytania ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Jej odpowiedz to bylo : 6200 zl :lol2: i wszystko jasne Ja bym to już załapała i w domu nastałaby era "6200" Kochanie, co dziś na obiad? - 6200 O której wrócisz? - 6200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ja bym to już załapała i w domu nastałaby era "6200" Kochanie, co dziś na obiad? - 6200 O której wrócisz? - 6200 Dobre:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 heyzeljakoś znajomo brzmi ten Twój mail:) Miałam doradzać jako "specjalistka" od spraw zamawiania AGD, ale chyba niewiele doradzę. Podsumowanie moich poszukiwań (byłam wtedy w końcówce ciąży, siedziałam w chacie i nie miałam co robić to wysyłałam maile do wieeelu sklepów) jest takie, że ostatecznie ceny niewiele się różnią - jak jeden sprzęt droży to inny tańszy, jak sprzęt tańszy to droższy transport itd. Różnice w całości zamówienia z transportem u mnie były rzędu kilkuset złotych.Ja bym brała z jakiegoś w miarę sprawdzonego sklepu i po upewnieniu się, że rzeczywiście towar mają, a nie zamówią i będzie niewiadomokiedy.... 6200 rządzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mi wtedy nie bylo do smiechu zwlaszcza ze musialam szybko zamowic drzwi. Jak sobie pomyslalam ile potrwa dogadanie szczegolow(mailowo) przy takiej wylewnej pani to mysle ze do dzis bylabym w trakcie dogadywania sie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) kakusku, po tym, co napisałas, stwierdzam-ze jednak sie czepiam:rotfl:Monia, będą foty-ale pamietaj, ze szyba bedzie przyciemniana, wiec nie Twoja "stajla":no:Drzwi postaram sie potem wkleic-przykladowe.A ta historia z tatą własciciela była u Ani:lol2: O, czesc Dziewczynki-zaraz Wam odpisze;) Edytowane 23 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 23.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Ja też czekam na fotki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Czesc Oluś myszoniku, dzieki-czyli takie rzeczy-jak wybór najtańszego sklepu-tylko w erze? Pamietacie "moją" czarną pralkę i czarną suszarkę Siemens? Dowiedziałam sie z kilku maili zwrotnych, ze są ...wycofane z producji:cry::cry: oczywiscie, zadzwonie do producenta, zeby nie było-jak z kabiną Radaway-też miała byc wycofana zdaniem jednego e-sklepu i okazało sie u źródła,ze to nieprawda. Kabina już kupiona-grzecznie czeka na montaż. Monia (krk), pytałaś o drzwi-pokażę Wam fotkę poglądową. Nie patrzcie na klamkę i kolor też nie ten. Chodzi o model. No i...nie będą białe-chociaż po zobaczeniu drzwi Moni, byłam pewna,ze takie własnie beda, ale stwierdziliśmy z M. ze wszystkie sciany beda białe wiec trochę za duzo byłoby tej bieli. http://images47.fotosik.pl/1327/c8a233deee15d1c8.jpg i jeszcze jedna fotka poglądowa: http://images39.fotosik.pl/1273/25cc02aa416ba51b.jpg Edytowane 23 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.01.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 no ładne - bezfelcowe:pa jaki kolor będzie u was???6200:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Super te dzwi:yes: ale wydawało mi się,że miały mieć szybę ....czy coś namieszałam???.... Namieszałaś, Kochana chyba-bo u mnie jak w kalejdoskopie i decyzje sie podejmują i zmieniają tak szybko, ze mogę nie pamiętać no ładne - bezfelcowe:p a jaki kolor będzie u was??? 6200:lol2: Monia Ty mnie nauczyłaś tego okreslenia: "bezfelcowe", wiesz? tak, beda "bezfelcowe" i z zamkiem magnetycznym (w standardzie) a w Euro... - za dopłata-320zł/szt:o co do koloru-w sobotę dostanę jeszcze raz próbkę podłogi i wtedy zdecydujemy. Co do podłóg-bedzie dąb wszędzie a tylko orzech w gabinecie...zrezygnowałam z klonu:P:hug: A co do ceny...6200 Edytowane 23 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 6200:) a tak na serio to fajnie i z drzwiami i podłogami i odsmoczkowaniem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 kakusku, po tym, co napisałas, stwierdzam-ze jednak sie czepiam:rotfl: Monia, będą foty-ale pamietaj, ze szyba bedzie przyciemniana, wiec nie Twoja "stajla":no: Drzwi postaram sie potem wkleic-przykladowe.A ta historia z tatą własciciela była u Ani:lol2: Mi się od początku wydawało, że przesadzasz:lol2: ale po historii pt. "6200" jestem tego pewna:rotfl: Przecież człowiek odpowiedział ci grzecznie i rzeczowo - no może trochę mało wylewnie i z góry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Mi się od początku wydawało, że przesadzasz:lol2: ale po historii pt. "6200" jestem tego pewna:rotfl: Przecież człowiek odpowiedział ci grzecznie i rzeczowo - no może trochę mało wylewnie i z góry;) Ale pipka z Ciebie:lol2: To ja zamiast sie odgryźć, odpowiem: 6200!:lol: pasiulku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a jaki kolor będzie u was??? 6200:lol2: Krakówka! Jesteś moja! nieeee, bez szyby, plis ju! Proste najładniejsiejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Krakówka! Jesteś moja! nieeee, bez szyby, plis ju! Proste najładniejsiejsze! Nie no skonam dzisiaj I proszę tu od szybek w drzwiach się od piórkować Ładne hezelku ładne, ale białe byłby ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Nie no skonam dzisiaj I proszę tu od szybek w drzwiach się od piórkować Ładne hezelku ładne, ale białe byłby ładniejsze piona Marta bo ja nadal tak uważam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dziewczynki, z szybkami są wyczesane-tylko, my z M. mamy taką małą traumę: u moich Rodziców są tak głupio pomieszczenia ułożone, ze przy zapalonym świetle u nas-oni dostają po oczach, gdy śpią-i odwrotnie. A wszystko przez drzwi z szybkami...więc same rozumiecie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A wszystko przez drzwi z szybkami...więc same rozumiecie:rolleyes: My z pasie nie rozumiemy , może reszta dziewczyn zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts