Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Ola pokaż potem te saunę!!!!

na jakie drzwi wewnetrzne się zdecydowałaś!!!????

może w tym sklepie pracuje tata właściciela???:p pamietasz tą opowiastkę na forum o podłogach? nie pamietam u kogo to było!!!!pamięć mam dobrą , ale krótką:lol2:

aha i kupiłam kolejną kurteczkę na bieganie:lol2:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola Twoja odpowiedz to ppowiesc w porownaniu do tego co ja kiedys otrzymalam :lol2:

Wyslalam zapytanie o wycene drzwi zewnetrznych z prosba o okreslenie czy moga zrobic je w kolorze dwustronnym jaki bedzie czas realizacji itd

Babka nawet nie pofatygowala sie aby napisac tytul w stylu Szanowny Kliencie,DZien dobry, witam itd

Jej odpowiedz to bylo : 6200 zl

Jak to zobaczylam to najpierw mnie wcielo a potem mialam ochote zadzwonic do sklepu i poinformowac wlasciciela jak staraja sie o klienta jego pracownicy.Pozniej emocje minely i olalam sprawe ale dzrwi tam nie zamowilam :no:

Tak wiec jak widzisz moglas gorzej trafic :rotfl:

heyzel

jakoś znajomo brzmi ten Twój mail:)

Miałam doradzać jako "specjalistka" od spraw zamawiania AGD, ale chyba niewiele doradzę. Podsumowanie moich poszukiwań (byłam wtedy w końcówce ciąży, siedziałam w chacie i nie miałam co robić to wysyłałam maile do wieeelu sklepów) jest takie, że ostatecznie ceny niewiele się różnią - jak jeden sprzęt droży to inny tańszy, jak sprzęt tańszy to droższy transport itd. Różnice w całości zamówienia z transportem u mnie były rzędu kilkuset złotych.

Ja bym brała z jakiegoś w miarę sprawdzonego sklepu i po upewnieniu się, że rzeczywiście towar mają, a nie zamówią i będzie niewiadomokiedy....

6200 rządzi!

kakusku, po tym, co napisałas, stwierdzam-ze jednak sie czepiam:rotfl:

Monia, będą foty-ale pamietaj, ze szyba bedzie przyciemniana, wiec nie Twoja "stajla":no:

Drzwi postaram sie potem wkleic-przykladowe.A ta historia z tatą własciciela była u Ani:lol2:

O, czesc Dziewczynki-zaraz Wam odpisze;)

Edytowane przez hazeleyes1982

Czesc Oluś:hug:

myszoniku, dzieki-czyli takie rzeczy-jak wybór najtańszego sklepu-tylko w erze?:D

Pamietacie "moją" czarną pralkę i czarną suszarkę Siemens? Dowiedziałam sie z kilku maili zwrotnych, ze są ...wycofane z producji:cry::cry::cry:

oczywiscie, zadzwonie do producenta, zeby nie było-jak z kabiną Radaway-też miała byc wycofana zdaniem jednego e-sklepu i okazało sie u źródła,ze to nieprawda. Kabina już kupiona-grzecznie czeka na montaż.

Monia (krk), pytałaś o drzwi-pokażę Wam fotkę poglądową. Nie patrzcie na klamkę i kolor też nie ten. Chodzi o model. No i...nie będą białe-chociaż po zobaczeniu drzwi Moni, byłam pewna,ze takie własnie beda, ale stwierdziliśmy z M. ze wszystkie sciany beda białe wiec trochę za duzo byłoby tej bieli.;)

http://images47.fotosik.pl/1327/c8a233deee15d1c8.jpg

i jeszcze jedna fotka poglądowa:

http://images39.fotosik.pl/1273/25cc02aa416ba51b.jpg

Super te dzwi:yes:

ale wydawało mi się,że miały mieć szybę ....czy coś namieszałam???....:rolleyes:

Namieszałaś, Kochana :hug: chyba-bo u mnie jak w kalejdoskopie i decyzje sie podejmują i zmieniają tak szybko, ze mogę nie pamiętać:rolleyes:

no ładne - bezfelcowe:p

a jaki kolor będzie u was???

6200:lol2:

Monia Ty mnie nauczyłaś tego okreslenia: "bezfelcowe", wiesz?:D

tak, beda "bezfelcowe" i z zamkiem magnetycznym (w standardzie) a w Euro... - za dopłata-320zł/szt:o

co do koloru-w sobotę dostanę jeszcze raz próbkę podłogi i wtedy zdecydujemy.

Co do podłóg-bedzie dąb wszędzie a tylko orzech w gabinecie...zrezygnowałam z klonu:P:hug:

A co do ceny...6200:rotfl:

kakusku, po tym, co napisałas, stwierdzam-ze jednak sie czepiam:rotfl:

Monia, będą foty-ale pamietaj, ze szyba bedzie przyciemniana, wiec nie Twoja "stajla":no:

Drzwi postaram sie potem wkleic-przykladowe.A ta historia z tatą własciciela była u Ani:lol2:

Mi się od początku wydawało, że przesadzasz:lol2: ale po historii pt. "6200" jestem tego pewna:rotfl:

Przecież człowiek odpowiedział ci grzecznie i rzeczowo - no może trochę mało wylewnie i z góry;):lol2:

Mi się od początku wydawało, że przesadzasz:lol2: ale po historii pt. "6200" jestem tego pewna:rotfl:

Przecież człowiek odpowiedział ci grzecznie i rzeczowo - no może trochę mało wylewnie i z góry;):lol2:

Ale pipka z Ciebie:lol2: To ja zamiast sie odgryźć, odpowiem: 6200!:p:lol:

pasiulku, :hug:

Dziewczynki, z szybkami są wyczesane-tylko, my z M. mamy taką małą traumę: u moich Rodziców są tak głupio pomieszczenia ułożone, ze przy zapalonym świetle u nas-oni dostają po oczach, gdy śpią-i odwrotnie. :sick:

A wszystko przez drzwi z szybkami...więc same rozumiecie:rolleyes::lol: