hazeleyes1982 23.01.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 My z pasie nie rozumiemy , może reszta dziewczyn zrozumie 6200 i pewnie zaraz sie dowiem, ze reakcja na wycene (a raczej jej brak) tez była przesadzona, a?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 6200 i pewnie zaraz sie dowiem, ze reakcja na wycene (a raczej jej brak) tez była przesadzona, a?:lol2: nie, nie :no: tu miałaś prawo się zbulwersować Olu, z innej beczki , twój synek to będzie miał łóżko samochód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.01.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 o o o - łóżko samochód - przyszłam tu o tym pogadać Poka poka:lol: Ale pipka z Ciebie:lol2: To ja zamiast sie odgryźć, odpowiem: 6200!:lol: pasiulku, :P:P No ktoś cię musiał sprowadzić na ziemię po tej ziemi nie chodzą sami dżentelmeni:lol2: a ty to byś chciała, żeby każdy usługodawca do ciebie milutko, z nutką nonszalacji, niewinnym flircikiem w tle i najlepiej wahlarzem rabatów podchodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Byłaś u Madzi? Noooo, Męzus wybrał taki odlot, zeby w nowym domku odzwyczaić Małego od spania z nami:rolleyes: chcesz zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 o o o - łóżko samochód - przyszłam tu o tym pogadać Poka poka:lol: :P:P No ktoś cię musiał sprowadzić na ziemię po tej ziemi nie chodzą sami dżentelmeni:lol2: a ty to byś chciała, żeby każdy usługodawca do ciebie milutko, z nutką nonszalacji, niewinnym flircikiem w tle i najlepiej wahlarzem rabatów podchodził Oooo...nie nazwałabym tego lepiej:lol2: no nic-na ziemie zeszłam....to teraz...usiądzcie, jesli stoicie a przeciwnym wypadku przytrzymajcie sie poręczy Na swoje usprawiedliwienie dodam, ze wszystkie cztery sciany beda szare:p http://images35.fotosik.pl/1139/6105bc31fabdaaeamed.jpg aaaaa, boje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.01.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 CZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD naprawdę czad:lol2: strasznie fajnyhttp://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.01.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Na swoje usprawiedliwienie dodam, ze wszystkie cztery już się*zaczynałam modlić, bo myślałam, że dodasz - "wzięłam" powiedz że chociaż białe wzięłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.01.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Byłaś u Madzi? No właśnie MarJel - byłaś u Madzi?:evil: Lubiłam Cię, naprawdę... szkoda że tak to się skończyłohttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 jeszcze nie zamówilam, Wariatki:rotfl:zajrzyjcie, błagam do Madzi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 No właśnie MarJel - byłaś u Madzi?:evil: Lubiłam Cię, naprawdę... szkoda że tak to się skończyłohttp://emoty.blox.pl/resource/foch.gif Byłam Jak to lubiłam, jak to skończyło :cry: Wiernie zaglądam, ale jak nie mam nic mądrego do powiedzenia, to po cichutku posiedzę, po cichutku se wyjdę Ola, auto wypas:jawdrop:, to plastik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 O kurcze...: "z kompozytu plastikowego"...to chyba średniawka, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.01.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Tzn. wydaje mi się, że te z płyty lepiej wyglądają na żywo, te plastikowe na zdjęciach fajnie, ale w realu no wiesz tak plastikowo:rolleyes: A ile kosztuje? może cena nam coś więcej powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 1849 zł...jest napisane, ze meble "na lecencji Disney'a"...whatever:roll:Lecę do Ciebie zobaczyć ten Wasz brum-brumak , bo go nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.01.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Byłam Jak to lubiłam, jak to skończyło :cry: Wiernie zaglądam, ale jak nie mam nic mądrego do powiedzenia, to po cichutku posiedzę, po cichutku se wyjdę No ja rozumiem moja kochana blondyneczko, że możesz nie mić nic mądrego do powiedzenia:lol2: ale chociażbyś pomachała:P żebym wiedziała, że jeszcze o mnie pamietasz:rolleyes: Bo ja cię wszędzie widzę tylko nie u mnie:P I tak już praktycznie od roku:P O kurcze...: "z kompozytu plastikowego"...to chyba średniawka, co? brzmi poważniej niż "plastik":lol2: a wy go w ciemno z netu chcecie? czy gdzieś możecie obejrzeć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Hazel nie boj sie -ja Cie popre -samochod odjazd .Ja baaaardzo zaluje ze moja budowa sie tak slimaczy i chlopaki wyrosli z takich bajerow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.01.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Madziulek, można na zywo zobaczyć w Krakowie (pozdro dla Moni-znowu bedzie wspólna kawka;))Ogólnie do tego bajeru-mam taki sam stosunek, jak MarJelka-pokraczne to, nieustawne i ... w ogóle, ale czego sie nie robi dla ukochanego Brzdąca, którego w dodatku trzeba nauczyć spać samemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.01.2012 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 6200 hasło dnia Jestem ZA w sprawie samochodu Samochód - mnie też się taki marzył dla starszego jeszcze rok temu:rolleyes: - ale teraz gdybym spytała w jakim pojeździe chciałby spać musiałabym kupić wielką lokomotywę z co najmniej jednym wagonem więc nie pytam na czym będzie spać tylko łóżko kupię W kwestii smoczkowej - niestet też jestem na bieżąco - mimo że mój duży chłop juz jest -najlepiej" odstawić smoka " właśnie tak jak Twój Hazel ma z 2 lata . Ja czekałam bo zawsze moment nie ten - teraz prze całą drugą ciążę nie chciałam mieć kilku nieprzespanych nocy, potem Igor się urodził nie chcieliśmy mieć płaczków żeby małego nie obudzić, Mikołajowi oddać nie chciał, ja sumienia przeciąć nożyczkami nie miałam - mimo że trzymałam nożyczki przy smoczku kilka razy . I tak zrobiło się 3,5 roku o zgrozo :o:o Tydzień temu byliśmy u alergologa i po wizycie moja mama powiedziała że cycuś został u lekarza na badaniach żeby sprawdzić czy nie ma na nim jakichś bakterii -- i tak już się męczymy bez niego tydzień - mały zaraz zachorował, skończyło się antybiotykiem - więc moment niezbyt ciekawy bo potrafi wołać cycusia przez kilkanaście minut non stop. Ale daliśmy tyle radę to trzeba być wreszcie twardym nie miętkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.01.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 hazel łożko suuuuuper!!!!!!!!!! Mały na bank porzuci wasze łóżko Trzymam kciuki za odsmoczkowywanie, mnie też to czeka.... Julka dzisiaj wprawdzie kończy rok, więc jeszcze "chwilkę mamy" ale już sie boje W dzień smoka nie używa, ale spanie.... tylko ze smoniem Drzwi suuuper Pełne bardzo mi się podobają, no a gdyby były jeszcze białe..... hehe Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.01.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Drzwi super i nie będę oryginalna - białe byłyby jeszcze bardziej czad (to piszę jak, która nie potrafiła za nic przekonać kolegi małżonka do białych drzwi i listew). Samochodowe łóżko jest czadowe - jakby robili na 220 długości to nie wiem czy mój kolega małżonek by się nie skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.01.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 1849 zł...jest napisane, ze meble "na lecencji Disney'a"...whatever:roll: Lecę do Ciebie zobaczyć ten Wasz brum-brumak , bo go nie pamietam. Podobny cenowo do Mcqueena który planowałam, ale ten kosztował chyba nawet ponad dwójkę, ale dziewczyny mnie wyleczyły z plastikowego- że tandetny i ble i wzięłam taniochę z płyty, a synowi to obojętne, ważne że auto. Zresztą wystrój jego pokoju posłuży mu do czasów szkolnych więc może i lepiej że zbyt wiele nie zainwestowałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts