monika996 25.01.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ola mnie osobiście dębowe się nie podobały. białe do moich wnętrz też nie:no: no jedynie szklane, więc mam czarne szkło i PALDAO( ODCIERŃ DĘBU z takimi szarawymi słojami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hazelku, sauna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.01.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hazel sauna REWELACJA!!!! - fajny ten pomysł na mini SPA........... z niecierpliwością czekam na zdjęcia - bo dzieje się tam u Ciebie - dzieje -więc będzie co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.01.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 SAUNA ??? Nie wiedziałam, ze macie takie cudo. W sam raz na nadchodzące mrozy. Zazdroszczę. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 My też mamy saune:P;) tzn. wszystko przygotowane pod nią, wycenione itd. tylko trzeba by się zebrać zadzwonić i umówić Ola wyślij mi ile cię wyniosła, tak dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.01.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 My też mamy saune:P;) tzn. wszystko przygotowane pod nią, wycenione itd. tylko trzeba by się zebrać zadzwonić i umówić Ola wyślij mi ile cię wyniosła, tak dla porównania. czyli Tobie też już mogę zazdrościć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.01.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hazel,wyczytałam u Admete, że się pochwalisz oknami z klamkami srebrnymi- ja też czekam na fotki!Jaki masz kolor i z jakiej firmy stolarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.01.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Sauna to świetna sprawa U nas nie ma niestety gdzie jej zrobić Ale na pocieszenia będzie jacuzzi w ogrodzie Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.01.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Sauna to świetna sprawa U nas nie ma niestety gdzie jej zrobić Ale na pocieszenia będzie jacuzzi w ogrodzie Pozdrawiam serdecznie! też mi coś. Ja bym tak z pocałowaniem ręki się zamieniła sauną i jacuzzi na tą Twoją piękną kładke ze szklaną balustradą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.01.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Mirela tak mnie zaciekawiłaś kładką u Karoliny,że idę ją zobaczyć. Karolina gdzie ją znajdę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 hazelku, dylemat kuchenny u siebie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.01.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Martulka, wiadomosc poszła. Mirelka-wyczysc skrzynke-nie moge wysłac do Ciebie:rolleyes: Olus do Ciebie teraz wysyłam... narendilku, uspie M. :lol:i zaraz pedze z odsieczą Edytowane 26 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.01.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hm.Hm.Hm.Hm.Hmmmm: Chciałabym uroczyscie obalić teorię, ze "kobieta zmienna jest"-zdanie zmieniać lubią również faceci-otóż moj M. po zobaczeniu na żywo w jednym ze sklepów białych drzwi na wysoki połysk-o innych nie chce słyszec:lol::lol: W związku z tym, uprzejmie odszczekuję szpitale i inne historie i ... se będę miała białe drzwi:lol2: Venusku-z pozdrowieniami dla Twojego M. Niezle, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hm.Hm.Hm.Hm.Hmmmm: Chciałabym uroczyscie obalić teorię, ze "kobieta zmienna jest"-zdanie zmieniać lubią również faceci-otóż moj M. po zobaczeniu na żywo w jednym ze sklepów białych drzwi na wysoki połysk-o innych nie chce słyszec:lol:: Dobry jest No nic tylko odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 26.01.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ale agent! Też mi się białe w wysokim połysku podobały w salonie. Wyglądały extra eleganckoAle poza ceną (tu już*bym musiała 3tys za drzwi zapłacić) stwierdziłam że to za dużo szczęścia na raz, wzięłam mat i jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 26.01.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Martulka, przeczytalam,dzieki...tylko jeszcze nie odpisałam:rolleyes: Monia, no wlasnie...dlatego ich jeszcze nie kupilismy, bo ceny z kosmosu. Jutro jedziely walczyc dalej. Teraz przynajmniej wiemy czego szukamy:wiggle: EDIT: Lece do Was-nadrabiac zaległosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hazelku fajnie wyszło z tymi drzwiami - czekam na znaleziska A co do sauny my - jak już kiedyś kiedyś dorobimy się ogrodu.....potem altanki z tyłu......to sobie balię drewnianą z bąbelkami zaserwujemy . Juz sie nawet rozglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2012 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hazelku, cóż mam napisać Ale czy białe, czy brązowe, będzie na pewno super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 też mi coś. Ja bym tak z pocałowaniem ręki się zamieniła sauną i jacuzzi na tą Twoją piękną kładke ze szklaną balustradą . Mirelka dzięki wielkie, kochana a kładką moge sie podzielić A przynjamniej zapraszam po zakończeniu prac na wizje loklaną Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hazelku ale jaja z drzwiami Ciekawie sie zapowiada, informuj co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts