Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ola mnie osobiście dębowe się nie podobały. białe do moich wnętrz też nie:no: no jedynie szklane, więc mam czarne szkło i PALDAO( ODCIERŃ DĘBU z takimi szarawymi słojami):p
  • Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My też mamy saune:P;) tzn. wszystko przygotowane pod nią, wycenione itd. tylko trzeba by się zebrać zadzwonić i umówić:rolleyes:

Ola wyślij mi ile cię wyniosła, tak dla porównania.

My też mamy saune:P;) tzn. wszystko przygotowane pod nią, wycenione itd. tylko trzeba by się zebrać zadzwonić i umówić:rolleyes:

Ola wyślij mi ile cię wyniosła, tak dla porównania.

czyli Tobie też już mogę zazdrościć ??

Hazel,

wyczytałam u Admete, że się pochwalisz oknami z klamkami srebrnymi- ja też czekam na fotki!

Jaki masz kolor i z jakiej firmy stolarkę?

Sauna to świetna sprawa :)

U nas nie ma niestety gdzie jej zrobić :(

Ale na pocieszenia będzie jacuzzi w ogrodzie ;)

Pozdrawiam serdecznie!

Sauna to świetna sprawa :)

U nas nie ma niestety gdzie jej zrobić :(

Ale na pocieszenia będzie jacuzzi w ogrodzie ;)

Pozdrawiam serdecznie!

też mi coś. Ja bym tak z pocałowaniem ręki się zamieniła sauną i jacuzzi na tą Twoją piękną kładke ze szklaną balustradą :).

Martulka, wiadomosc poszła. Mirelka-wyczysc skrzynke-nie moge wysłac do Ciebie:rolleyes: Olus do Ciebie teraz wysyłam...

narendilku, uspie M. :lol:i zaraz pedze z odsieczą:wiggle:

Edytowane przez hazeleyes1982

Hm.Hm.Hm.Hm.Hmmmm:

Chciałabym uroczyscie obalić teorię, ze "kobieta zmienna jest"-zdanie zmieniać lubią również faceci-otóż moj M. po zobaczeniu na żywo w jednym ze sklepów białych drzwi na wysoki połysk-o innych nie chce słyszec:lol::lol::lol:

W związku z tym, uprzejmie odszczekuję szpitale i inne historie i ... se będę miała białe drzwi:lol2:

Venusku-z pozdrowieniami dla Twojego M. Niezle, co?:rolleyes:

Hm.Hm.Hm.Hm.Hmmmm:

Chciałabym uroczyscie obalić teorię, ze "kobieta zmienna jest"-zdanie zmieniać lubią również faceci-otóż moj M. po zobaczeniu na żywo w jednym ze sklepów białych drzwi na wysoki połysk-o innych nie chce słyszec:lol::lol::lol::

Dobry jest :jawdrop:

No nic tylko :wave:

odpisałam :rolleyes:

Ale agent!

Też mi się białe w wysokim połysku podobały w salonie. Wyglądały extra elegancko

Ale poza ceną (tu już*bym musiała 3tys za drzwi zapłacić) stwierdziłam że to za dużo szczęścia na raz, wzięłam mat i jestem bardzo zadowolona

Martulka, przeczytalam,dzieki...tylko jeszcze nie odpisałam:rolleyes:

Monia, no wlasnie...dlatego ich jeszcze nie kupilismy, bo ceny z kosmosu.:eek: Jutro jedziely walczyc dalej. Teraz przynajmniej wiemy czego szukamy:wiggle:

EDIT: Lece do Was-nadrabiac zaległosci...

Hazelku fajnie wyszło z tymi drzwiami :lol2: - czekam na znaleziska ;)

A co do sauny my - jak już kiedyś kiedyś dorobimy się ogrodu.....potem altanki z tyłu......to sobie balię drewnianą z bąbelkami zaserwujemy :lol:. Juz sie nawet rozglądałam :p

Hazelku, cóż mam napisać :)

Ale czy białe, czy brązowe, będzie na pewno super!

też mi coś. Ja bym tak z pocałowaniem ręki się zamieniła sauną i jacuzzi na tą Twoją piękną kładke ze szklaną balustradą :).

Mirelka dzięki wielkie, kochana a kładką moge sie podzielić ;) :)

A przynjamniej zapraszam po zakończeniu prac na wizje loklaną :)

Pozdrawiam!