monika996 27.01.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hm.Hm.Hm.Hm.Hmmmm: Chciałabym uroczyscie obalić teorię, ze "kobieta zmienna jest"-zdanie zmieniać lubią również faceci-otóż moj M. po zobaczeniu na żywo w jednym ze sklepów białych drzwi na wysoki połysk-o innych nie chce słyszec:lol::lol: W związku z tym, uprzejmie odszczekuję szpitale i inne historie i ... se będę miała białe drzwi:lol2: Venusku-z pozdrowieniami dla Twojego M. Niezle, co? no zmienny. przynajmniej wiesz,że wzrokowiec;) a auta to ja nie mam:eek: moje staranował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.01.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ha! Mój miał tak raz przy dachówce - nie chciał o płaskiej słyszeć, a teraz ciągle rozprawia, że mamy najładniejszy dach w okolicy Super, że mu się z drzwiami odmieniło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Wiem jaka to radość: nasz różny gust nieźle przystopował wykończeniówkę . Mój też się powoli do wielu rzeczy "przekonuje". Tylko ta cena tych drzwi .... Dlatego my jednak zdecydowanie tańszą wersję wybraliśmy (aż się mi nie chce wierzyć, ze za 6 stów można takie fajne dzrzwi z futryną kupić). A za ten szpital ... to klapsa powinnaś dostać . Skrzynka pusta . Sorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 mirela99 ja będę miała takie same drzwi jak Ty Wybrałam sobie, wkleiłam w dzienniku i myślałam,ze taka innowacyjna będę Aż mnie admete wysłała do Ciebie,żebym sobie zobaczyła jak pięknie bedzie to wyglądać Ale ciesze sie , bo przynajmniej na drzwiach zaoszczędziliśmy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No jaja...a ceny białych drzwi sa jakies chore. Bylam przekonana, ze w okleinie beda drozsze...a tu taki babol:rolleyes: A za ten szpital ... to klapsa powinnaś dostać no wieeeeem....:)Przepraszam,jesli kogos niechcąco uraziłam ale naprawde napisałam to w kontekscie swojego mega dlugiego koooooooooorytarza w ksztalcie litery L...ale jak widac, przy wykonczeniówce-nic nie jest "na pewno";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.01.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No jaja...a ceny białych drzwi sa jakies chore. Bylam przekonana, ze w okleinie beda drozsze...a tu taki babol:rolleyes: no wieeeeem....:)Przepraszam,jesli kogos niechcąco uraziłam ale naprawde napisałam to w kontekscie swojego mega dlugiego koooooooooorytarza w ksztalcie litery L...ale jak widac, przy wykonczeniówce-nic nie jest "na pewno";) no dasz mocniejsze dodatki ( lustra, f=donice i będzie ok). a jaka tam będzie podłoga???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Dzieki Monia-cos sie wymysli:)Mirelko, czy Twoje drzwi, to Porta? Wygladaja bardzo fajnie.Napiszesz cos o nich?one sa bezprzylgowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.01.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mirelko, czy Twoje drzwi, to Porta? Wygladaja bardzo fajnie.Napiszesz cos o nich?one sa bezprzylgowe? niestety nie są. To pol-skone simple. Jest coś za coś (za to cena fajna). Jak sobie cenę drzwi pomnożyłam razy sztuki ... to wiedziałam, że muszę koniecznie taniej wersji poszukać . dzięki za PW. Kurcze ... zapomniałam już, ze MarJelkę przecież męczyłam o te drzwi (zapomniałam specjalnie, bo cena nie dla mnie była stanowczo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.01.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hazelku ja też miłością nieskończoną kocham drzwi w połysku Mój mąż to nie dość, że zmienny to jeszcze niezdecydowany. Ja zawsze wyszukuje i podsyłam mu np 5 do wyboru (każde w jakiś sposób mi się podoba, więc tornado mojej złości przez dom nie przejdzie ). Mówię, Ty zdecyduj, i tak przez tydzień słyszę a może nr 2 lub nr 5 i 6? bo reszta mi się nie podoba. Oczywiście ja w tej niechcianej reszcie mam swój nr 1. Jak już w drodze przegranej bitwy, ale nie wojny zgodzę się na jego wybór to słyszę....a może rozważymy tą resztę? i bajka na nowo... Ja mam jeszcze taką metodę, że jak coś chcę to zestawiam to co mi się podoba z jakimiś koszmarkami i wtedy wiadomo że wybierze to co ja chcę wiem, jędza ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.01.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Przyszłam się zapytać, gdzie tu są jakieś zdjęcia wnętrz i zewnętrz? W sensie, na których stronach?Bo paplacie, paplacie nałogowo, i znajdź tu coś człowieku w tym gąszczu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.01.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 aaaa i bardzo dziękuję Hazel za wiesz co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja zawsze wyszukuje i podsyłam mu np 5 do wyboru (każde w jakiś sposób mi się podoba, więc tornado mojej złości przez dom nie przejdzie ). Mówię, Ty zdecyduj, i tak przez tydzień słyszę a może nr 2 lub nr 5 i 6? bo reszta mi się nie podoba. Niezły ten Twój mąż, skoro wśród pięciu znajduje szóstą opcję Wiem, wiem, to tylko przykład. Ja mam jeszcze taką metodę, że jak coś chcę to zestawiam to co mi się podoba z jakimiś koszmarkami i wtedy wiadomo że wybierze to co ja chcę wiem, jędza ze mnie Też tak czasem robię. Ale mojemu mężowi to w większości wszystko jedno. Zrób jak uważasz kochanie Nie wiem, co gorsze! Ale czasem jak się uprze to nie ma zmiłuj! Firanki muszą być! Na szczęście nie mam większych obiekcji, bo chyba bym je w kiblu albo w szafie powiesiła Bo paplacie, paplacie nałogowo, i znajdź tu coś człowieku w tym gąszczu..... Odezwała się nie-papla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.01.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hazelku białe drzwi sa piekne A jesli ktos chce zobaczyuc Pol-Skone Simplus to ma je jeszcze u siebie mazo i anjamen (i ja tez bede miec ale duzo pozniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.01.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Cicho, paplo!!! Lepiej mi napisz, gdzie tu jakieś zdjęcia znajdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Venusek...brawo dla mlodej żonki-powinnas służyc za wzór, dla innych (żonek) dzieki kakusku-poszukam zaraz:wiggle: Sharlotko....ja sama nie wie, gdzie jakies foty są... moze wieczorkiem, odszukam jakies, to napisze, która strona,ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hazelku białe drzwi sa piekne A jesli ktos chce zobaczyuc Pol-Skone Simplus to ma je jeszcze u siebie mazo i anjamen (i ja tez bede miec ale duzo pozniej ) Simple Ja je w ramach oszczędności na jednym chociaż skrzydle dałam do garażu. I powiem Wam że za te pieniądze są naprawdę fajne 4 razy tańsze a różnicy w samym skrzydle nie widać. Rożnią się tylko obecnością przylgi, zwykłym, nie magnetycznym zamkniem i zawiasami na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No wlasnie rozpracowuje temat ale musze sie Wam przyznac, ze jestem zakochana w bezprzylgowych... Monia napisałabys mi na pw, ile zaplacilas za 1 sztuke swoich drzwi i czy sa bezprzylgowe... pamietam, ze maja zamek magnetyczny. Kupowalas w Eurodoor, prawda? Monia i jeszcze o cene tych z Pol-skone tez baaaardzo prosze:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.01.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Bezprzylgowe, z zamkiem magnetycznym i 3-ma krytymi zawiasami. No i drewniane. Nie z płyty Ja bardzo ostro negocjowałam. Udało mi się wywalczyć taki rabat, że zapłaciłam za nie w rezultacie mniej niż ktoś kto ma z płyty i z podwójnymi zawiasami Dodatkowo W Eurodoor drzwi mają bardzo ostre kanty, takie wiesz, igły A to podobno ciężko przy lakierze osiągnąć i drzwi z niższej półki będą mieć wyoblone. Na to zwrócił nam uwagę sprzedawca i tak faktycznie jest Cena jest zróżnicowana i zależy od szerokości otworu, grubości ściany, u mnie prawie wszystkie drzwi w innej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Monsanbia oczywiscie masz racje A miedzy garazem a wiatrolapem moga byc takie "zwyklaki" nie trzeba tam zakladac jakis specjalnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Monia, a chciałoby Ci sie wkleić fotke?:oops: U mnie wymiar otworów to 91x209. Moze tak chociaz w zaokragleniu....bys mi podała na pw,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts