Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Monsanbia oczywiscie masz racje :yes: A miedzy garazem a wiatrolapem moga byc takie "zwyklaki" nie trzeba tam zakladac jakis specjalnych?

Ja mam z garażu wejście do kotłownio-pralni-spiżarni ;) Nie potrzebowałam "secjalnych" drzwi

Hazel, może wyślę Ci moją wycenę, to sobie rozpracujesz ;) wys x szer nie ma aż takiego znaczenia. Największe ma grubość muru :yes: Inna ościeżnica, cena znacznie się różni

A fotki były u mnie. Chcesz tutaj?

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja mam z garażu wejście do kotłownio-pralni-spiżarni ;) Nie potrzebowałam "secjalnych" drzwi

Hazel, może wyślę Ci moją wycenę, to sobie rozpracujesz ;) wys x szer nie ma aż takiego znaczenia. Największe ma grubość muru :yes: Inna ościeżnica, cena znacznie się różni

A fotki były u mnie. Chcesz tutaj?

A jak poprosze o jedno i drugie, w sensie o wycene i o fotke, to nie przegne i nie przestaniesz mnie lubic?:rolleyes:

u mnie tez nie potrzeba specjalnych, bo mam tak jak Ty, z garazu-pralnio-kotlownie a za drugimi drzwiami-wiatrołap.

Kakusku, ja zanim zobaczyłam te magnetyczne zamki, to myslalam sobie, ze niekoniecznie musze miec taki bajer...ale jak wypróbowałam w sklepie-mozna sie zakochac, super sprawa:yes:

to wyglada mniej wiecej tak:

http://images45.fotosik.pl/1335/af2bf972266e465a.jpg

Edytowane przez hazeleyes1982

Takie mam tylko, a też nie wiem o jakie zdjęcie drzwi konkretnie Ci Hazel chodzi ;)

10112011.jpg

09112011(014).jpg

09112011(012).jpg

http://img545.imageshack.us/img545/9229/img2672r.jpg

no i musisz mi podesłać swój adres. Nie mogę nigdzie odnaleźć

edit: o, i pierwsze wstawilam złe w końcu ;) No ale dobra, nic więcej i tak na nich nie widać :no:

Dzieki. No piekne są-co tu duzo mówic...zreszta-przeciez mnie zauroczyły na samym poczatku, potem był pomysł, ze jednak fornirowane a teraz, pod wpływem M.- ze białe...ehhhh:rolleyes:

Monia, adres wysłałam. Dziekuje Ci baardzo:hug:Pewnie dalej bede w kropce ale ten typ tak już ma:lol2:

Hazel, przecież ja Ci wstępną mowę tam musiałam przygotować. Żebyś była w stanie cokolwiek wyłapać ;)

Ale te pierwsze to nie zwyklaki. To chyba w którymś z pokoi od wewnątrz drzwi

To w końcu prosiła Hazel o te zwykłe czy nie? Byłam pewna że chodzi o Eurodoory ;)

To w końcu prosiła Hazel o te zwykłe czy nie? Byłam pewna że chodzi o Eurodoory ;)

O Eurodoory:yes:

Dzis, nic nie udało mi sie wymyslec w zwiazku z drzwiami, bo czesc sklepów była zamknieta, wciaz nie dostałam tez jednej wyceny, no i Moniowa wycena czeka az ja moj M. rozpracuje.

Za to muszę powiedziec,ze wykonałam dzis malenki kroczek w przód-pan od parapetów zrobi na srodę nowe - tą "boazerię" dzisiaj zabrał:) Podłoga wybrana-pan od podłóg umówiony na koniec lutego:wiggle: Teraz w domu robią sie łazienki i gładzie. Jak tylko wybierzemy te nieszczesne drzwi-bede potrzebowac Waszej pomocy w kwestii kuchni, bo chciałabym podjąc wreszcie ten temat:rolleyes:

Wybralismy z M. krzesła do jadalni (8 sztuk) - bardzo zgodnie i zdecydowanie. Moj M. już dawno namawiał mnie na nie. Ja w miedzyczasie szukalam alternatywy ale...wracam do pierwotnej wersji:

http://images41.fotosik.pl/1280/ee72333f0b073d89.jpg

Monia, zaraz wysle na pw, ale to są inspired by....;)

Jeszcze ich nie zamówilam ale M. mówi, zebym to zrobiła natychmiast, to nie bede tego roztrzasac trzysta razy:lol: Nie wiem, o co mu chodzi:D

Co do kolorów; podstawowymi kolorami w domu będą biel, czern i szarosc -w dodatkach (pomijam debowy parkiet, debowy stół i półwysep z forniru debowego)-wiec chyba nie ma sensu wprowadzac chaosu i kupowac kolorowych,co myslisz? wzielabym czarne, ale nad stolem beda takie dwie lampy (już kupione)

http://images46.fotosik.pl/1292/a5bde7d675fd1993.jpg

za stołem czarna, lakierowana komoda, w pobliżu kominek z obudową z czarnego granitu...-chyba wystarczy czerni. A białe beda nawiazywac, do kuchni. Dobrze myślę? Beda pasowały białe do tych lamp?

Edytowane przez hazeleyes1982

Jeszcze ich nie zamówilam ale M. mówi, zebym to zrobiła natychmiast, to nie bede tego roztrzasac trzysta razy:lol: Nie wiem, o co mu chodzi:D

Ja też :lol2: Dziwny jakiś! Zupełnie jak mój.

Podoba mi się Twój zestaw kolorystyczny!

A krzesła? Białe? Czarne? Oj, trudny wybór...

:rolleyes: :confused: :rolleyes: :confused: :rolleyes:

Jednak białe!

Hazelku odpisalam u Oli w sprawie piekarnika ;) Widzialas jadalnie u anuli?Ona ma bile z zielenia i swietnie to wyglada.Jesli boisz sie dodatkowego kolorku to wez biale :) Tak czasami zazdroszcze tych "ingerecji" waszych polowek w wykanczanie domku bo mojego totalnie nic nie interesuje.Co wybiore to akceptuje oczywiacie jesli cena jest przystepna .Tez bym chciala z nim czasem podyskutowac o kolorze czy modelu sofy a jemu wsio -jedno :bash:

narendilku, piona:lol2: myslisz, ze białe? Matko, czy my to musimy miec w standardzie?:lol:

kakusku, Anula mna zielone eamsy? masz gdzies zapisany nr strony?

przeczytalam i wlasnie mialam napisac: "no to jednak nie mam okapu":lol: w sensie, ze upatrzylam sobie podszafkowy, który ma 67dB:eek: ogólnie bardzo rozważam Moniowego Smeg'a ale marzy mi sie albo biała listwa albo zupełnie podszafkowy...

kakusku, a z tym "zaangazowaniem", to róznie u mojego M. bywa, ale jak mu nagadam, nagadam, to łaskawie wyrazi swoja opinie ...:) i ...konkretny jest. To musze przyznac.Jak kazdy facet chyba;)