Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola chyba białe, będzie lżej.

ja mam kremowe i nawiązują .... tylko do kuchennych taboretów:wiggle:

:D i tak jest pieknie, wiec niewazne, do czego nawiazuja:yes:

Dwa głosy dla białych...nie wierze...czyżbym jeszcze dzis je zamówiła? aż tak dobrze, to chyba nie jest:lol:

EDIT: Cztery, bo jeszcze M. i ja:)

Hazelu pasują i wszystkie białe i wszystkie czarne :yes:

Zastanów się natomiast nad opcją zrobienia innych kolorów w szczytach, tylko żeby nie wyszło zbyt pstrokato musisz wiedzieć jaki kolor będzie mieć narożnik i reszta mebli ;)

Venusku, kanapa bedzie jasnoszara-taka, jak jedna ze scian (ta sciana bedzie wlasnie tłem dla stołu i białych "eams'ów";)) a innych mebli brak-sciana tv i same przeszklenia, niestety albo stety:rolleyes:

Wiecie, jestem jakos spokojna, ze te biale beda pasowac-a dzieki Wam, to nawet pewna, wiec zamawiam! Nawet M. wlasnie stwierdził, zeby sie nie zastanawiac:wiggle:

Dzieki, Kochane!:wiggle:

Jadalnia tutaj : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163255-Dziennik-Anuli/page17

Jesli chodzi o okapa to tylko zasygnalizowalam abyscie mialy swiadomosc wyboru ale nie jestem wyrocznia i jak pewnie doczytalas MarJelka twierdzi ze mimo podanych 65 dB jej okap jest cichy wiec moze nie ma sie czym przejmowac?Najwazniejsze zeby sie podobal a najwyzej nie bedziesz wlaczac szostego biegu;)

Hazelku Ty chyba planujesz miedzy wiatrolapem a holem szkalne dzrzwi? Jaki masz tam zostawiony otwor (szeroksoc) i czy robilas juz wstepne wyceny?

U mnie jest ok 120 cm i cos mi swita ze nie dam rady zrobic tak szerokiego skrzydla chowanego w kasete .Musialabym zrobic skrzydlo 90 cm plus stala dostawke (tak jak mam w wejsciowych) ale takie skrzydlowe troche koliduja mi z drzwiami do wc .Nie pomyslalam o tym na etapie projektowania bo myslalam ze beda przesowne:bash:

A ja wlasnie skonczylam ogladac Pogorzelisko i przyszlam odragowac bo film jest naprawde wstrzasajacy.

kakusku, wysle Ci szczegóły wyceny na pw.

Olus, dzieki za głos-przeważył szalę i ...zamówilam:wave: Nooo, ten bujany też jest fajny...:wiggle:

Wiecie, co?Za gładko poszło-to rekompensata za drzwi, chyba:rolleyes:

Edytowane przez hazeleyes1982

ja miałam zagłosować na białe ale chyba już po ptokach:D a wszystkie z podłokietnikami czy część bez?

Jupi!!!Czyli kolejny glos na tak!:wiggle: dzieki, pasiulku;) wszystkie z podłokietnikami-takie nam sie marzyły...:rolleyes: pasiulku, a Ty poczynilas w koncu jakies zakupy w Custom F? Pamietam, ze bylas tam kilka razy.

kakusku,poszlo;)

Odpisalam i wiem juz tez ze skonsultowalas sie z Kinga :)

Ola nie ma sie czym chwalic -kupilam z promocji Jysk te ktore ma zastepczo MarJelka tyle ze u mnie zagoszcza na dluzej :yes: Byly po 70 zl wiec sie skusilam .Moze te FLO sa lepiej wykonane ale ich cena tez wyzsza to przysepilam :lol2:

Edytowane przez kakusek

Olu spóźniłam się na głosowanie - ale tylko Cie utwierdzę że decyzja bardzo dobra - BIAŁE -będą wyglądać świetnie (aż sama się zastanawiam gdzie by sobie takie postawić http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif)

chociaż nie byłabym sobą jakbym nie napisała że odrobina szaleństwa też byłaby fajna (ale w wersji uproszczonej - czyli 2 krzesełka np szare - u siebie to bym pewnie dała coś jaskrawego :lol2:)

Monia, mój Ty doradco-dzieki:hug:

drzwi biale, lakierowane-ale w dobrej cenie (czyli nie kupie, bo nie ma takich:lol:)

film na dwójce? aż sprawdze, o co cho :popcorn:

nie nie na 2 . oglądałam na Polsacie z Helen Mirren i Redfordem( ale STARY:spam:)

NO I FAJNIE ,ŻE 'masz' JUŻ TE KRZESŁA:wiggle: ja nie lubię specjalnie kolorów. ewentualnie w dodatkach. więć dla mnie białe będą idealne:wiggle:

Olu spóźniłam się na głosowanie - ale tylko Cie utwierdzę że decyzja bardzo dobra - BIAŁE -będą wyglądać świetnie (aż sama się zastanawiam gdzie by sobie takie postawić http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif)

chociaż nie byłabym sobą jakbym nie napisała że odrobina szaleństwa też byłaby fajna (ale w wersji uproszczonej - czyli 2 krzesełka np szare - u siebie to bym pewnie dała coś jaskrawego :lol2:)