monika996 28.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ola chyba białe, będzie lżej.ja mam kremowe i nawiązują .... tylko do kuchennych taboretów:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.01.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ola chyba białe, będzie lżej. ja mam kremowe i nawiązują .... tylko do kuchennych taboretów:wiggle: i tak jest pieknie, wiec niewazne, do czego nawiazuja:yes: Dwa głosy dla białych...nie wierze...czyżbym jeszcze dzis je zamówiła? aż tak dobrze, to chyba nie jest:lol: EDIT: Cztery, bo jeszcze M. i ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.01.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 no widzisz!!!! poczekaj do jutra na resztę glosów!!! ale czarne będą sie rysować . albo rysy będa bardziej widoczne:rolleyes: jeden argument przeciw czarnym zresztą białe teraz sa szalenie modne:wiggle: a co z drzwiami??? białe, lakierowane??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.01.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ola idę na film na dwójce:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Hazelu pasują i wszystkie białe i wszystkie czarne Zastanów się natomiast nad opcją zrobienia innych kolorów w szczytach, tylko żeby nie wyszło zbyt pstrokato musisz wiedzieć jaki kolor będzie mieć narożnik i reszta mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.01.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Monia, mój Ty doradco-dzieki:hug: drzwi biale, lakierowane-ale w dobrej cenie (czyli nie kupie, bo nie ma takich:lol:) film na dwójce? aż sprawdze, o co cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.01.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Hazelu pasują i wszystkie białe i wszystkie czarne Zastanów się natomiast nad opcją zrobienia innych kolorów w szczytach, tylko żeby nie wyszło zbyt pstrokato musisz wiedzieć jaki kolor będzie mieć narożnik i reszta mebli Venusku, kanapa bedzie jasnoszara-taka, jak jedna ze scian (ta sciana bedzie wlasnie tłem dla stołu i białych "eams'ów";)) a innych mebli brak-sciana tv i same przeszklenia, niestety albo stety:rolleyes: Wiecie, jestem jakos spokojna, ze te biale beda pasowac-a dzieki Wam, to nawet pewna, wiec zamawiam! Nawet M. wlasnie stwierdził, zeby sie nie zastanawiac:wiggle: Dzieki, Kochane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.01.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Jadalnia tutaj : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163255-Dziennik-Anuli/page17Jesli chodzi o okapa to tylko zasygnalizowalam abyscie mialy swiadomosc wyboru ale nie jestem wyrocznia i jak pewnie doczytalas MarJelka twierdzi ze mimo podanych 65 dB jej okap jest cichy wiec moze nie ma sie czym przejmowac?Najwazniejsze zeby sie podobal a najwyzej nie bedziesz wlaczac szostego biegu;)Hazelku Ty chyba planujesz miedzy wiatrolapem a holem szkalne dzrzwi? Jaki masz tam zostawiony otwor (szeroksoc) i czy robilas juz wstepne wyceny? U mnie jest ok 120 cm i cos mi swita ze nie dam rady zrobic tak szerokiego skrzydla chowanego w kasete .Musialabym zrobic skrzydlo 90 cm plus stala dostawke (tak jak mam w wejsciowych) ale takie skrzydlowe troche koliduja mi z drzwiami do wc .Nie pomyslalam o tym na etapie projektowania bo myslalam ze beda przesowne:bash:A ja wlasnie skonczylam ogladac Pogorzelisko i przyszlam odragowac bo film jest naprawde wstrzasajacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Mi bardziej podobaja sie te bez podłokietnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 i tak jest pieknie, wiec niewazne, do czego nawiazuja:yes: Dwa głosy dla białych...nie wierze...czyżbym jeszcze dzis je zamówiła? aż tak dobrze, to chyba nie jest:lol: EDIT: Cztery, bo jeszcze M. i ja:) 5+ OlaU= 6:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.01.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) kakusku, wysle Ci szczegóły wyceny na pw. Olus, dzieki za głos-przeważył szalę i ...zamówilam:wave: Nooo, ten bujany też jest fajny... Wiecie, co?Za gładko poszło-to rekompensata za drzwi, chyba:rolleyes: Edytowane 28 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) I oby jak najwiecej takich gładkich decyzji bo osiwiec mozna przy tym wykanczaniu Ja swoje tez zamowilam bez dluzszego zastanawiania sie bo cena byla bardzo sympatyczna Czyli drzwi bedziesz miala szklane?-w takim razie czekam na wycene Edytowane 28 Stycznia 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 ja miałam zagłosować na białe ale chyba już po ptokach:D a wszystkie z podłokietnikami czy część bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 28.01.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 ja miałam zagłosować na białe ale chyba już po ptokach:D a wszystkie z podłokietnikami czy część bez? Jupi!!!Czyli kolejny glos na tak! dzieki, pasiulku wszystkie z podłokietnikami-takie nam sie marzyły... pasiulku, a Ty poczynilas w koncu jakies zakupy w Custom F? Pamietam, ze bylas tam kilka razy. kakusku,poszlo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Odpisalam i wiem juz tez ze skonsultowalas sie z Kinga Ola nie ma sie czym chwalic -kupilam z promocji Jysk te ktore ma zastepczo MarJelka tyle ze u mnie zagoszcza na dluzej Byly po 70 zl wiec sie skusilam .Moze te FLO sa lepiej wykonane ale ich cena tez wyzsza to przysepilam Edytowane 28 Stycznia 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.01.2012 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Olu spóźniłam się na głosowanie - ale tylko Cie utwierdzę że decyzja bardzo dobra - BIAŁE -będą wyglądać świetnie (aż sama się zastanawiam gdzie by sobie takie postawić http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif) chociaż nie byłabym sobą jakbym nie napisała że odrobina szaleństwa też byłaby fajna (ale w wersji uproszczonej - czyli 2 krzesełka np szare - u siebie to bym pewnie dała coś jaskrawego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.01.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Monia, mój Ty doradco-dzieki:hug: drzwi biale, lakierowane-ale w dobrej cenie (czyli nie kupie, bo nie ma takich:lol:) film na dwójce? aż sprawdze, o co cho nie nie na 2 . oglądałam na Polsacie z Helen Mirren i Redfordem( ale STARY:spam:) NO I FAJNIE ,ŻE 'masz' JUŻ TE KRZESŁA:wiggle: ja nie lubię specjalnie kolorów. ewentualnie w dodatkach. więć dla mnie białe będą idealne:wiggle: Olu spóźniłam się na głosowanie - ale tylko Cie utwierdzę że decyzja bardzo dobra - BIAŁE -będą wyglądać świetnie (aż sama się zastanawiam gdzie by sobie takie postawić http://forum.barcis.pl/images/smilies/hmm.gif) chociaż nie byłabym sobą jakbym nie napisała że odrobina szaleństwa też byłaby fajna (ale w wersji uproszczonej - czyli 2 krzesełka np szare - u siebie to bym pewnie dała coś jaskrawego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.01.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ola moze to Ci sie przyda http://www.domplusdom.pl/mebel/wygodnie-przy-stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 29.01.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 dzieki Monia kakusku-dzieki:hug: najpierw "o głosnosci okapu", teraz "jak wygodnie siedziec przy stole"...uwielbiam Cie-Ty jesteś, jak Macgyver:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.01.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 (edytowane) Tylko zamieszanie robie Bo wez pod uwage ze ja tylko teorie wam zapodaje a najlepiej słuchac praktykow hehehehe Swoja droga te Twoje krzesła musza byc bardzo wygodne skoro takie szerokie Edytowane 29 Stycznia 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts