monika996 31.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Prawda? najlepsze, ze mieli na stanie i bedzie jutro! wyrównało sie-za krzesła. Wysłałam dzis do niech maila, ze nie wycofuję sie, pomimo tego długiego czasu oczekiwania-duzo dziewczyn ma z tego sklepu i są zadowolone, wiec po co ryzykowac z innym... masz rację co tych krzeseł. na pewno przed przeprowadzką będą a pilot mega wygodny. nie bedziesz musiała naciągać się do przycisków:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.01.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 a pilot mega wygodny. nie bedziesz musiała naciągać się do przycisków:lol2: dobrze to ujęłas...trza se jakoś radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.01.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 dobrze to ujęłas...trza se jakoś radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 31.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ha ha ha teraz sie bede bała pokazac co ja wybralam bo moze sie okazac ze ma duzo wieksza glosnosc (a tak sie wymadrzałam;)) Hazelku pilot to niezły bajer ale nie wierze ze nie dałabys rady siegnac do przyciskow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.01.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 kakusku, Ty terrorystko okapowa:lol2: a na poważnie, to Ci dziekuje, za zwrócenie uwagi-zresztą Madziazzz i Monia też mnie kiedyś urabiały na cichy okap:lol: wiec mamusiek chrzestnych mojego zakupu jest kilka;) kakusku, ja z tych małych, czarnych - ale do okapu dosięgnę CHYBA:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 kakusku, Ty terrorystko okapowa:lol2: a na poważnie, to Ci dziekuje, za zwrócenie uwagi-zresztą Madziazzz i Monia też mnie kiedyś urabiały na cichy okap:lol: wiec mamusiek chrzestnych mojego zakupu jest kilka;) kakusku, ja z tych małych, czarnych - ale do okapu dosięgnę CHYBA:lol:nie dodałaś ślicznych, małych ,czarnych:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.01.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 oj, Monia, weeeeeź:oops: Laseczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.01.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 kakusku, Ty terrorystko okapowa:lol2: a na poważnie, to Ci dziekuje, za zwrócenie uwagi-zresztą Madziazzz i Monia też mnie kiedyś urabiały na cichy okap:lol: wiec mamusiek chrzestnych mojego zakupu jest kilka;) kakusku, ja z tych małych, czarnych - ale do okapu dosięgnę CHYBA:lol: a jaką ty masz pamięć maleńka:o:lol2: no to gratuluję świetnego zakupu:hug: parametry imponujące;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 dobrze to ujęłas...trza se jakoś radzić ...na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) ja z tych małych, czarnych - ale do okapu dosięgnę CHYBA:lol: podobno po 30-tce rośnie się juz w dół i zeby nie było to pisze to ta, która jest juz "w trakcie" kurczenia Edytowane 31 Stycznia 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 31.01.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To ja juz powoli przestaje siegac do blatu A wiesz ze ja chyba bede musiala wybrac ten okap duzo szybciej niz myslalam? Dziewczyny mi tu zaczely podpowiadac ze przy okapach wyspowych nalezy zrobic specjalne wzmocnienie w suficie podwieszanym wiec lepiej by bylo miec konkretny model zanim zaczna dziergac te sufity .Ale jajo-bo ja to tak sobie od kilku miesiecy przegladam forum(uzaleznienie) bimbajac ze swojej budowy ktora mi sie przeciez slimaczy a tu nagle mam podjac jakas wiazaca decyzje?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.01.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 To ja juz powoli przestaje siegac do blatu A wiesz ze ja chyba bede musiala wybrac ten okap duzo szybciej niz myslalam? Dziewczyny mi tu zaczely podpowiadac ze przy okapach wyspowych nalezy zrobic specjalne wzmocnienie w suficie podwieszanym wiec lepiej by bylo miec konkretny model zanim zaczna dziergac te sufity .Ale jajo-bo ja to tak sobie od kilku miesiecy przegladam forum(uzaleznienie) bimbajac ze swojej budowy ktora mi sie przeciez slimaczy a tu nagle mam podjac jakas wiazaca decyzje?????? kakusku - niekoniecznie W miejscu gdzie bedzie wisiał okap fachowcy powinni dać gęsto stelaży i tyle wystarczy U mnie np w miejscach gdzie będą lampy (a jeszcze nie wiadomo jakie) tak zrobili a w ściance regipsowej na której zawiśnie szafka podumywalkowa wrąbali dechy na takiej wysokości, na jakiej mniej więcej będzie mocowanie szafki. Nawet nie wiedziałam, że tak można. Byłam przekonana, że w naszej łazience małżenskiej bede zmuszona dac szafkę stojącą. A u dzieci w łazience poniewaz jeszcze nie wiem w którą stronę będą się otwierac drzwi prysznicowe, w profile z obu stron wkręcili dechy i mam teraz obie strony otworu przygotowane pod montaz szklanych drzwi..... Ale jak bardzo chcesz to se juz kup. A co, mąż wiedzieć o tych sposobach przeciez nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.02.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 podobno po 30-tce rośnie się juz w dół już po 30 - to może wysokość blatów w kuchni trzeba by zmienić . Ja już za tydzień będę caaaaaały pełny rok po 30 Olu super że okap wybrany i zamówiony - jak będę na tym etapie to się do Ciebie zgłoszę o poradę bo temat przerobiłaś dogłębnie - chyba że od razu wezmę taki jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.02.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Hazelku, super! Jeden problem mniej A zdradzisz co do za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.02.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ola gdzie utkwiłas??? w pracy ?? czy na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.02.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 narendilku, Falmec. Przyszedł dzis !!! I powiem Wam, ze jestem w szoku-na I biegu nic nie słychac a na drugim, delikatny szum powietrza-ale nie samego urządzenia! Nie wiedziałam, ze okap moze byc tak cichy!!!A pilocik jest niewiele wiekszy od paczki zapałek:) Wszystko super, tylko filtry są troche uszkodzone, ale juz to obfociłam i zgłosiłam. Mają wysłac nowe. I na żywo wyglada 100x lepiej niz na tej fotce! monia, dzis miałam wolne wiec odbierałam nowe parapety (teraz są super:)) i byłam na budowie-asystowałam przy wnoszeniu parkietu, który nam dzis przywiezli a i byłam na paznokciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Szybko dotarl ten okap:yes: Ciesze sie ze jestes zadowolona z wygladu (on ma bialy przedni panel czy bedziesz malowac?) no i z tego ze jest cichy bo "moj" max ma miec 34 dB (lub 49 dB0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Szybko dotarl ten okap:yes: Ciesze sie ze jestes zadowolona z wygladu (on ma bialy przedni panel czy bedziesz malowac?) no i z tego ze jest cichy bo "moj" max ma miec 38 dB (lub 49 dB)http://www.ciarko.pl/pl/produkty/wyspowe/art67,orw,white.htmllub ten http://www.okazje.info.pl/okazja/sprzet-agd/ciarko-or-w.html (ktory Ci sie bardziej podoba?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.02.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 kakusku, on jest podszafkowy i bedzie od dołu zlicowany z szafka a od frontu niewidoczny-ukryty w szafce:wiggle:to cichutenki ten Twój i fajniutki. Mój bedzie wygladał tak pod szafka (fotka z innym okapem). http://images37.fotosik.pl/1305/d357e451a6d14a5dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 no to słyszę Ola ,że miałaś dziś fajowy dzień!!! a jaki kolor masz na pazurkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts