Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Prawda?:lol:

najlepsze, ze mieli na stanie i bedzie jutro!:) wyrównało sie-za krzesła. Wysłałam dzis do niech maila, ze nie wycofuję sie, pomimo tego długiego czasu oczekiwania-duzo dziewczyn ma z tego sklepu i są zadowolone, wiec po co ryzykowac z innym...

masz rację co tych krzeseł. na pewno przed przeprowadzką będą:wiggle:

a pilot mega wygodny. nie bedziesz musiała naciągać się do przycisków:lol2:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kakusku, Ty terrorystko okapowa:lol2:

a na poważnie, to Ci dziekuje, za zwrócenie uwagi-zresztą Madziazzz i Monia też mnie kiedyś urabiały na cichy okap:lol: wiec mamusiek chrzestnych mojego zakupu jest kilka;)

kakusku, ja z tych małych, czarnych - ale do okapu dosięgnę:)

CHYBA:lol:

a na poważnie, to Ci dziekuje, za zwrócenie uwagi-zresztą Madziazzz i Monia też mnie kiedyś urabiały na cichy okap:lol: wiec mamusiek chrzestnych mojego zakupu jest kilka;)

nie dodałaś ślicznych, małych ,czarnych:wiggle:

a jaką ty masz pamięć maleńka:o:lol2:

no to gratuluję świetnego zakupu:hug: parametry imponujące;)

To ja juz powoli przestaje siegac do blatu ;) A wiesz ze ja chyba bede musiala wybrac ten okap duzo szybciej :rolleyes: niz myslalam? Dziewczyny mi tu zaczely podpowiadac ze przy okapach wyspowych nalezy zrobic specjalne wzmocnienie w suficie podwieszanym wiec lepiej by bylo miec konkretny model zanim zaczna dziergac te sufity .Ale jajo-bo ja to tak sobie od kilku miesiecy przegladam forum(uzaleznienie) bimbajac ze swojej budowy ktora mi sie przeciez slimaczy a tu nagle mam podjac jakas wiazaca decyzje?????? :jawdrop:

To ja juz powoli przestaje siegac do blatu ;) A wiesz ze ja chyba bede musiala wybrac ten okap duzo szybciej :rolleyes: niz myslalam? Dziewczyny mi tu zaczely podpowiadac ze przy okapach wyspowych nalezy zrobic specjalne wzmocnienie w suficie podwieszanym wiec lepiej by bylo miec konkretny model zanim zaczna dziergac te sufity .Ale jajo-bo ja to tak sobie od kilku miesiecy przegladam forum(uzaleznienie) bimbajac ze swojej budowy ktora mi sie przeciez slimaczy a tu nagle mam podjac jakas wiazaca decyzje?????? :jawdrop:

kakusku - niekoniecznie :no: W miejscu gdzie bedzie wisiał okap fachowcy powinni dać gęsto stelaży i tyle wystarczy :yes: U mnie np w miejscach gdzie będą lampy (a jeszcze nie wiadomo jakie) tak zrobili a w ściance regipsowej na której zawiśnie szafka podumywalkowa wrąbali dechy na takiej wysokości, na jakiej mniej więcej będzie mocowanie szafki. Nawet nie wiedziałam, że tak można. Byłam przekonana, że w naszej łazience małżenskiej bede zmuszona dac szafkę stojącą. A u dzieci w łazience poniewaz jeszcze nie wiem w którą stronę będą się otwierac drzwi prysznicowe, w profile z obu stron wkręcili dechy i mam teraz obie strony otworu przygotowane pod montaz szklanych drzwi.....

Ale jak bardzo chcesz to se juz kup. A co, mąż wiedzieć o tych sposobach przeciez nie musi ;) :p

podobno po 30-tce rośnie się juz w dół ;)

już po 30 :jawdrop: - to może wysokość blatów w kuchni trzeba by zmienić ;). Ja już za tydzień będę caaaaaały pełny rok po 30 :cry:

Olu super że okap wybrany i zamówiony :wiggle: - jak będę na tym etapie to się do Ciebie zgłoszę o poradę bo temat przerobiłaś dogłębnie - chyba że od razu wezmę taki jak Ty :lol:

narendilku, Falmec. Przyszedł dzis !!! I powiem Wam, ze jestem w szoku-na I biegu nic nie słychac a na drugim, delikatny szum powietrza-ale nie samego urządzenia! Nie wiedziałam, ze okap moze byc tak cichy!!!A pilocik jest niewiele wiekszy od paczki zapałek:) Wszystko super, tylko filtry są troche uszkodzone, ale juz to obfociłam i zgłosiłam. Mają wysłac nowe. I na żywo wyglada 100x lepiej niz na tej fotce!

monia, dzis miałam wolne wiec odbierałam nowe parapety (teraz są super:)) i byłam na budowie-asystowałam przy wnoszeniu parkietu, który nam dzis przywiezli :wiggle: a i byłam na paznokciach:lol:

Szybko dotarl ten okap:yes: Ciesze sie ze jestes zadowolona z wygladu (on ma bialy przedni panel czy bedziesz malowac?) no i z tego ze jest cichy bo "moj" max ma miec 38 dB (lub 49 dB)

http://www.ciarko.pl/pl/produkty/wyspowe/art67,orw,white.html

lub ten http://www.okazje.info.pl/okazja/sprzet-agd/ciarko-or-w.html (ktory Ci sie bardziej podoba?)

kakusku, on jest podszafkowy i bedzie od dołu zlicowany z szafka a od frontu niewidoczny-ukryty w szafce:wiggle:

to cichutenki ten Twój i fajniutki. Mój bedzie wygladał tak pod szafka (fotka z innym okapem).

http://images37.fotosik.pl/1305/d357e451a6d14a5dmed.jpg