1976pinacolada 01.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ola - ale w związku z tym, że taki to nie ma mozliwości wysunięcia go? Bo zazwyczaj te podszafkowe wysuwa się w przód podczas gotowania żeby dobrze zbierały opary. Płyta zazwyczaj ma 50-60cm głebokości a szafki wiszące tylko 30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.02.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Monia, ja jestem nudna i prawie zawsze mam brązowy albo czerwony:) dzis nie inaczej-wsciekla czerwien, ale za to mega krótkie-po opuszkach:)picoladka, no i zepsułaś wszystko-Ty praktyczna Kobieto:lol2: a miało być tak pieknie - " kwiaty, autografy, wywiady w zakładach pracy" ... nowy okap, a tu d...pa:rotfl:a na powaznie, wiesz co...nie myslalam o tym....ale on ma takiego powera, ze M. sie smieje, ze mi zupę wciągnie:lol: wiec mysle, ze da sobie chłopak rade;) Edytowane 1 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.02.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 picoladka, no i zepsułaś wszystko PRZEPRASZAM Szczerze to liczyłam na to, że zaraz nam tu zapodasz newsa w stylu : przyciskam na pilociku znaczek # i okap wysuwa się jak peryskop i wyłapuje z którego garczka najbardziej paruje..... A ponadto to Twój m się wkopał i to strasznie bo jak zupy nie zdążysz ugotować to powieszs, że okap wessał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.02.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Wściekłą czerwień (i mniej wściekłą też) na paznokciach uwielbiam :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 PRZEPRASZAM Szczerze to liczyłam na to, że zaraz nam tu zapodasz newsa w stylu : przyciskam na pilociku znaczek # i okap wysuwa się jak peryskop i wyłapuje z którego garczka najbardziej paruje..... A ponadto to Twój m się wkopał i to strasznie bo jak zupy nie zdążysz ugotować to powieszs, że okap wessał to u Oli zup nie będzie:lol2: Ola ten okap jest na stale w szafce? nie wysuwa się? ja kiedyś miałam szafkowy, ale się wysuwał. ale ostatnio w mieszkaniu miałam ( przypomniało mi się ) niewysuwany.i oczywiście spełniał swoją funkcję a paznokietki- krótkie lubie , od razu ręka wygląda subtelniej;) a czerwone tak krwiste zazwyczaj latem Ola poszalej kup najmodniejszy z drobinkami brokatowymi. ja chyba dziś taki poszukam w drogerii. bo mam aktualnie szary- metalik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ola dla twojego M i czarnej lodówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.02.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) PRZEPRASZAM Szczerze to liczyłam na to, że zaraz nam tu zapodasz newsa w stylu : przyciskam na pilociku znaczek # i okap wysuwa się jak peryskop i wyłapuje z którego garczka najbardziej paruje..... A ponadto to Twój m się wkopał i to strasznie bo jak zupy nie zdążysz ugotować to powieszs, że okap wessał Picoladko, no tak pieknie, to nie jest...nie za tą cene, znaczy sie;) mam nadzieje, ze wiesz Kinguś, ze ja żartowałam i sie niezle sama usmiałam z tego, co wczoraj napisałam:hug: Monia, co do lodówki...bedzie czarna-tak sie chłopak zapatrzył na Twoją jestes z niej zadowolona? czy moze byc bez kostkarki? Edytowane 2 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.02.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 hazelku fajne paznokcie Luuubie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.02.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hazelku fajny czarny sbs (moj faworyt jesli stanie na sbs-sie) to Samsung z schowanymi uchwytami :http://www.samsung.com/pl/consumer/home-appliances/refrigerators/side-by-side/RSH7UNBP1/XEOTY szukasz bez kostkarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.02.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dzieki, Karolciu-już usunęłam;)kakusku,od wczoraj ma byc czarny:rolleyes: Nie chcemy kostkarki, bo M. nocowal kiedys u jednego znajomego i kostkarka go obudziła....no i sie zraził chłopak:rolleyes:Dziekuje Ci za link:hug:Widziałam ta Samsunga.Jest super-ale ...ma kostkarke. Gdyby cos Ci wpadło w oko przypadkiem, dasz znac? Ja w kazdym razie od dzis zaczynam poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ...ale on ma takiego powera, ze M. sie smieje, ze mi zupę wciągnie:lol: wiec mysle, ze da sobie chłopak rade;) Jestem, czytam, uczę się na przyszłość o okapach :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.02.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) To co on w kuchni nocował ? Nie wiedzialam ze wydaje ona jakies odglosy przy wyrabianiu lodu-dzieki za informacje.Ja wlasciwie to sbs-sa rozwzam wlasnie ze wzgledu na kostkarke bo inaczej wolalabym szersza chlodziarke. Oczywiscie jak natkne sie na cos czarnego to dam cynk ale to dopiero wieczorem bo zaraz zmykam do pracy buuuuuuuuuu ps A takie 4 drzwiowe tez bierzesz pod uwage czy tylko 2 drzwiowe Cie interesuja? np taka :http://www.okazje.info.pl/okazja/sprzet-agd/sharp-sj-f800sp-bk.html i czy barek jest akceptowalny? http://www.electromarket.pl/Lodowka_DAEWOO_FRS_T24HDB_Czarny-FRS-T24HDB_1,390.html Edytowane 2 Lutego 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 fajny okap Swój też mam na pilot fajny bajer ale nie niezbędny Olu a kanapa w sralonie jaka ma być? chester może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.02.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ola czy ty przypadkiem pokazałas pazurki???? a ja nie widziałam??? a z lodówką na pewno są czarne!!! bez kostkarki!!! ale z kostkarką jest super. ja sobie lata nie wyobrażam bez kostkarki:) a imprez tym bardziej;) a ten odgłos . ja nawet nie zwracam uwagi~!!! u mnie jest ok , do zniesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.02.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Jestem, czytam, uczę się na przyszłość o okapach :popcorn: admete, m.in: narendil i Monia (monsanbia) podawały mi kiedys, jak obliczyc najlepsza wydajnosc dla swojej kuchni-odszukam i Ci wkleje. Glosnosc tez jest moim zdaniem wazna. I to chyba najwazniejsze, co trzeba wiedziec-reszta jest kwestią gustu. kakusku i Moniu (krk), nie wiem, czy w kuchni nocował-ale wiem, ze Wy macie na niego wiekszy wpływ niz ja-przytoczyłam Mu Twoje i Moni argumenty i stwierdził, ze moze tamta była jakas "nieteges" i rzeczywiscie w lato do drinków-byłoby super... ja nie moge, po prostu...chyba przestane Mu przekazywac Wasze rady i opinie na jakis temat, bo nam sie wszystko zmienia z minuty na minute... także, kakusku kochany...szukam z kostkarka:lol: Monia, czyli jestes zadowolona ze swojej, tak? Kurcze...może zgapie...bo M normalnie mi truje z ta lodówka Twoja od wczoraj... Pazurki pokazałam, bo myslalam ze jeszcze jestes-a Ty juz uciekłas;) fajny okap Swój też mam na pilot fajny bajer ale nie niezbędny Olu a kanapa w sralonie jaka ma być? chester może? Venusku, kanapa jasnoszara i kanciasta-tyle wiem so far:D ten chesterfield, to mi sie juz zawsze bedzie z Tobą kojarzył Najwyzsza pora wziac sie za temat kuchni. Bardzo licze na Wasza pomoc, bo jak zawsze wyszło kilka baboli i kompletnie nie wiem, jak sobie z nimi poradzic. Pierwotna wersja (bez tych udziwnien paskiem na dole i "takim" półwyspem , oczywiscie-nadwizja architekta): http://images49.fotosik.pl/1298/adf4b9a6984d7befmed.jpg Inspiracja naszej obecnej kuchni -najwazniejsza zmiana, to taka, ze dół bedzie tez biały. Jedynie półwysep bedzie w dębinie fornirowanej i oczywiscie tez na prosto: http://images35.fotosik.pl/1157/2c12340588143327med.jpg Najwieksze dylematy mam z : narożnikiem nad oknem (2) bo chciałabym zrobic zabudowę do sufitu z k-g -nad szafkami z kawiarka i piekarnikiem (1)i nad tymi po prawej stronie tez (3) i nie wiem, czy ruszać ten narożnik...bo on taki dziwnie cofniety bedzie...chyba...:confused:szafki polewej stronie (zabudowa) ma głebokosc 60 cm, górne szafki po prawej-40 cm...jak to rozwiazac, zeby i lewa i prawa strona była do sufitu a narożnik z oknem nie wygladał...dziwnie? Edytowane 2 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.02.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 no powiem szczerze próbujępojać problem... ale mi nie wychodzi:roll: Chyba mi wyobraźni brakuje;) Szczególnie nie umiem odnieść lodówki i wejścia do spiżarni do tej wizualizacj:confused: - z której to strony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.02.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Kurcze...wiedziałam. :cry:Ale jestes kochana, ze próbowałas:lol: wiesz co, Madziu, chyba skupie sie na razie na tej zabudowie.Juz poprawiam. EDIT: Dajcie znac, czy to juz jest w naszym ojczystym języku, ok?wybaczcie, ale nienajlepiej mi idzie z tym tłumaczeniem dzis. Edytowane 2 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.02.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 dobrze zrozumiałam? http://img62.imageshack.us/img62/94/hazelek.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.02.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mimo, że zrezygnowałas z tego tematu ja go "pociągnę" bo mnie zainteresował... Tylko nie wiem czy dobrze kumam. Lodówka, cm odstepu i w głębi drzwi do spiżarki, cm odstepu i zabudowa wysoka.... Jesli tak to : - drzwi do spiżarki będą cofnięte względem lodówki - ten pomysł ze ściną w fornirze traci sens bo ten fornir byłby tylko na drzwiach i ewentualnie nad nimi (do sufitu) i ewentualnie nad lodówką , bo po prawej od drzwi juz jest wysoka zabudowa.... - nie wiem czy ten fornir nie byłby trochę "na siłę" Użyj ciut wyobraźni .... http://img818.imageshack.us/img818/7042/hazel.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.02.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) tak, picoladko!!!tak wyglada to po kolei...a jak kwestia narożnika...?mam jeszcze próbowac?moze ta fotka cos zobrazuje-wstawie moje bazgroły na chwilke-pytanie,jesli lewa i prawa strona beda do sufitu (a maja rozna głebokosc), co robic z naroznikiem? Edytowane 2 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts