hazeleyes1982 02.02.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Tak myslalam, ze to bez sensu...a teraz juz to wiem:hug: kiszka straszna...czyli, tak jak napisałam...mam lodówke, przez która i tak musze o kilka cm pomniejszyc drzwi (!) i zabudowe, wchodzaca praktycznie na te drzwi:rolleyes: ok, no to pozostaje tylko kwestia naroznika...gładko poszło:oops: Edytowane 2 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 a może tak? i analogicznie po prawej str. Albo w ogóle nie obnizać nad samymi oknami...? http://img808.imageshack.us/img808/7889/hazelm.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Tak myslalam, ze to bez sensu...a teraz juz to wiem:hug: ufff..., a juz sie bałam, że będzie : a miało byc tak pięknie i wszystko zepsułaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.02.2012 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 a nie bedzie to głupio wyglądac, bo ta zabudowa po lewej jest głeboka...boje sie, ze moze wyjsc dziwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.02.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 a nie bedzie to głupio wyglądac, bo ta zabudowa po lewej jest głeboka...boje sie, ze moze wyjsc dziwnie... kurde, powiem Ci szczerze, że tez tego nie widzę tzn nie potrafie sobie tego "wyimaginować" więc sie juz nie wymądrzam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.02.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) wiem, ja sama to dopiero wyobraziłam, jak mi to pan od gładzi "na piekne oczy" wyrysował no nic, zapytam we wtorek zaprzyjaznonego architekta (nie-nie tego od kuchni:eek:) i zobaczymy, co powie. Juz Was nie mecze, bo wiem, ze to jest niewykonalne dla mnie, zeby wytłumaczyc, o co cho. Zawieszam temat tego głupiego narożnika. Dzieki, picoladko. Wszystko...naprawiłas Swoja drogą-wracajac na chwile do kwestii lodówki i całej reszty...teraz dopiero widze, jaki to jest głupi układ...delikatnie mówiac...ciutkę ciasnawo.... Edytowane 2 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.02.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dzieki, picoladko. Wszystko...naprawiłas no to teraz z czystym sumieniem mogę iść spać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.02.2012 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Próbuję to ogarnąć... pozwól, że przedstawię, co z tego zrozumiałam;) Z jakiś powodów sufit nad zabudową musi być podwieszony, tak??? Zabudowa nie może być do samego sufitu? A czynie możesz tego sufitu wszędzie podwiesić na szerokość 60 cm??? Wysoka zabudowa licowałaby się z krawędzią sufitu, a szafki podwieszane byłyby trochę cofnięte względem niego - dobrze by to wyglądało:yes: Ale nie wiem, czy w ogóle zrozumiałam problem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.02.2012 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Kurcze Hazelku ja też nie kumam o co kaman -- a chciałabym pomóc - mogę podskoczyć w weekend i na żywo doradzić http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ja też wymiękam . Moja wyobraźnia "siada" . Ale podczytuję i dopinguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To chyba mamy zbiorową pomroczność, bo ja też nic z tego rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A ja rozumiem tylko nie do konca jestem sobie w stanie wyobrazic jak to bedzie wyglądało. Też rozważałam takie rozwiąznie jak zaproponowała MagdaZZZ. I o ile przy wysokiej zabudowie nie ma w ogóle problemu, przy szafkach wiszących nie wygladałoby to głupio to obawaiam się, że nad oknami może to wyglądać ciężko Taki wiszący nad głową klocek. Zależy jeszcze ile ta zabudowa miałaby wysokości - bo głęboka na 60 a wysoka np na 40 toz to bedzie wielki KLOK wiszący u sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 admete, oczywiscie zapraszam w każdej chwili:wiggle: Dziewczynki, ja zdaję sobie sprawę, ze namieszałam-ale niestety bez odpowiedniego rysunku (którego nie potrafie zrobić), nie da sie tego lepiej wytłumaczyc. Zapytam znajomego architekta w pon i pokaże Wam Jego wysunki, może wtedy sie uda. Także ...spoko-loko i dziekuję, ze szłyście z odsieczą...mimo iz nie było wiadomo...z czym walczymy;) Nie potrafie sie pozbierac, po tej informacji o małej Madzi...nie potrafie:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A ja rozumiem tylko nie do konca jestem sobie w stanie wyobrazic jak to bedzie wyglądało. Też rozważałam takie rozwiąznie jak zaproponowała MagdaZZZ. I o ile przy wysokiej zabudowie nie ma w ogóle problemu, przy szafkach wiszących nie wygladałoby to głupio to obawaiam się, że nad oknami może to wyglądać ciężko Taki wiszący nad głową klocek. Zależy jeszcze ile ta zabudowa miałaby wysokości - bo głęboka na 60 a wysoka np na 40 toz to bedzie wielki KLOK wiszący u sufitu Picoladko, napisałas wszystko, to co ja próbowałam....tylko, ze Tobie sie udało zrobić to po polsku i zrozumiale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ola no nie widziałam, tych pazurków na Fm,ale na żywo brązowe:wiggle: a twoj M jest niezły. daj znac jak będziesz chciała go o czymś przekonać pomożemy:rolleyes: Z narożnikiem chyba zrozumiałam. masz narożne okno. a dlaczego ta zabudowa z g musi być, masz tam jakąś rurę, przewód, przewód kominowy???? ja bym nad wysoką zabudową zlicowała. nad oknem dała jak najwężiej, a nad wis acymi też zlicowała z szafkami. zrozumiałas???? ale te przedłużenia nad wysoką zabudową i wiszącymi szafkami zrobiła z tego co szafki, żeby to wyglądało jak szafki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) Monia, dla Ciebie;) Monia, wysoka zabudowa musi ukryc rure od okapu-po prawej stronie, wiec pomyslalam, ze machne se do sufitu tez ta zabudowe po lewej ale ...co wtedy z naroznikiem nad oknem? Edytowane 3 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 ja tez siedzę przed tv i nie moge uwierzyc w to co słyszę..... Nie do konca jej jeszcze wierze. Bo niby znalezli zawiniatko bez dziecka a z kurtką w rozmiarach 3letniego dziecka ...? nic sie kupy nie trzyma.... Kręci cos baba i to ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) Wiesz co, a ja...w ogóle w tym wszystkim nie mysle o niej-bo jestem za mała do tego. Moje blond cebulki tego nie ogarniają... Ale nie mogę sie pogodzic z tym, ze Madzia...i cały czas siedzi mi to w głowie....ehhh...:(:( Kilka dni temu, zmarł Michałek Romaniuk-mały bohater z bloga, który walczyl do konca ze swoja choroba i sie niestety nie udało...a teraz taka informacja.... Edytowane 3 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.02.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Olu jak tylko będziesz potrzebowała odrębnej opinii od osoby trzeciej - to pędzę do Ciebie jak dym z miłą chęcią zostawię tatusiowi na 2 godzinki moje kochane, nie płaczące , nie jęczące i nie marudzące bo lekko zakatarzone szkraby i wybiorę się na wycieczkę krajoznawczą w Twoje strony A co do tej sprawy z dziewczynką - włosy dęba stają - moje odczucia - hormony jeszcze wzmagają i ja autentycznie ryczę słuchając o takich rzeczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dziewczyny, miałam się nie wypowiadać w temacie, bo moje zdanie jest jak zwykle skrajne i pewnie niezbyt popularne. Od początku byłam przekonana, że wersja matki z porwaniem jest kompletnie nieprawdziwa, łudziłam się nadzieją, że dziecku nic nie jest i zostało na przykład sprzedane do jakiejś rodziny, w której będzie szczęśliwe, ale jednak prawdziwy okazał się być najbardziej od początku prawdopodobny scenariusz, czyli, że dziecko zostało skrzywdzone przez najbliższą rodzinę. Osobiście nie wierzę zupełnie w wyślizgnięcie się dziecka z kocyka po kąpieli (śliski kocyk??? ), niestety, ale jawi się okrutna prawda, że dziecko zostało czy to przypadkiem czy celowo zabite... Okrutne i koszmarne.... Wiecie co mnie w tej historii najbardziej uderza (poza oczywistym żalem z powodu śmierci niemowlaczka dokładnie w wieku mojej córci) - to, że ta kobieta swoim ohydnym działaniem zaangażowała w poszukiwania mnóstwo osób, cały kraj przeżywał tę tragedię. Pomyślcie z jakim obciążeniem pracowali wszyscy ludzie poszukujący dziecka i jak muszą się teraz czuć. Moim zdaniem pomijając oczywistą odpowiedzialność za spowodowanie śmierci dziecka powinna ponieść srogą karę za wprowadzenie w błąd organów ścigania. No, ale jak znam życie to pewnie w ogóle uniknie odpowiedzialności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts