hazeleyes1982 06.10.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Tylko wiesz co, Aniu u mnie nie ma PG. Kocioł na eko groszek/pelet bedzie w budynku biurowym meza a w domu tylko sterownik. W pralni miala byc tylko pompa i banka jakas na wode () i nikt mi nie powiedzial, ze przez to ta pralnia bedzie taka..."zarurowana":) Aniu, zerknij plis na ta wanne z KOLA. W tej obudowie a la drewno-wyglada fajnie...czy nie? juz sama nie wiem....moze ja jakies bezguscie. Mozecie mnie kobitki naprostowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Juz mi odpowiedzialas u siebie;) a jakie ma wymiary ta Twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 U mnie też*jest gazówka i rury gazowe na wierzchu, ale jako tako to wygląda, bo są za zasobnikiem, nad nim, albo między zasobnikiem a ścianą, miejscu gdzie nie będą*niczemu przeszkadzały. Ale gdyby miały do tego iść*jeszcze rurki hydrauliczne to już*bym tego nie zniosła.W ogóle jestem zła, bo okazało się, że nasza kotłownia zajmuje łącznie jakieś 1,20 m2 i spokojnie mogłam ją sobie od pralni oddzielić i zrobić osobne pomieszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.10.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ta z Koła wygląda OK, tylko tak jak pisałam u siebie, nie kwalifikuje się według mnie jako wolnostojąca. Nearia 1800x850x710, 220 litrów; Eliseo 1800x850x680, 220 litrów. Są w sumie identyczne (poza wysokością) więc pewnie wybiorę tańszą po prostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Wiecie, fachowcy to mnie naprawdę denerwują. A może nie miałaś wyboru i musiałaś sobie właśnie tu zrobić pralnię, a może chciałaś co takiemu panu Kaziowi do tego? eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 No i mnie tez ominęło nocne picie;) ale następnym razem nie przepuszczę witam się oficjalnie bo tu chyba jeszcze mnie nie było:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.10.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 (edytowane) cześć Hazel, wpadłam za Tobą od Monsanbii. Chyba jakaś intuicja Dzisiaj do piątej rano siedzieliśmy nad łazienką i kombinowaliśmy co zrobić. Mężowi moja koncepcja się nie podoba, więc po burzy mózgów stanęło na grafitowej ścianie z dwoma umywalkami i dwoma podłużnymi lustrami. Wchodzę do Ciebie, a tu "moja łazienka" Napisz mi proszę, jaką farbę planujesz do łazienki? Chciałabym maksymalnie ograniczyć płytki na ścianach. Edytowane 6 Października 2011 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.10.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ale popijawa mnie ominęła:cry: A ja tak lubię się napić A to wszystko przez to, że za dużo wątków sobie subskrybuję Już od paru tygoni naprawdę nienadążam i przegapiam co lepze kąski:mad: hazelku, chcesz się przekonac do whisky? Powiem Ci jak... tylko mi zaufaj:D Nalej sobie naprawdę malutko (tak 0,5-1 cm na dnie) dodaj lód i uzupełnij Spritem. Cudowny smak:rolleyes: Whisky z Colą niech się schowa;) Nie znam osoby, której by to nie smakowało (oczywiście dla większych zwolenników whisky, tylko proporcje się zmieniają) Spróbuj koniecznie:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.10.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 OMG jak można whisky mieszać z czymkolwiek?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.10.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 można, można:lol2: a ze spritem najlepiej, bo to już blisko do wody, a to przecie dozwolone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 06.10.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 zmieniacie tym wszystkim smak whisky, najczystsza jest najlepsza ja twardy zawodnik jestem nigdy nie miałam kaca, a nie sączę jednego drinka przez kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 pasie, czesc Kochana. Okazji mysle, ze jeszcze bedzie duzo, spokojnie;) Spirea pytasz o kolor farby tam, gdzie nie bedzie plytek? wole sie upewnic, bo po wczorajszej "libacji" to mam spowolnione myslenie Madziu, next time;) Moj Mezus ma mnie za swiruske- bo mu opowiedzialam, ze wczoraj pilam i zaraz dodalam"ale nie martw sie kochanie-wirtualnie", wiec jak jutro dodam, ze jedna z forumowych kolezanek zaserwowala mi kurs z serii "jak polubic whiskey", to mi ograniczy dotep do netu:lol2: ale sprobuje-bedzie moze nawet okazja w ten weekend. Karola, poki co dla Ciebie-tak jak dla anetki kakao bedzie, ale potem sobie odbijemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.10.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Spirea pytasz o kolor farby tam, gdzie nie bedzie plytek? wole sie upewnic, bo po wczorajszej "libacji" to mam spowolnione myslenie chodzi mi o rodzaj farby i producenta ja przymierzam się do Pary, ale muszę dopiero postarać się o wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 oooo, do takich decyzji jeszcze dluga droga, wiec nie pomogę plytki dopiero beda sie kladly, wiec nie myslalam o farbie. Biegne do Ciebie, bo jeszcze nie bylam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Cyknelam dzis fotki pewnej lampie...ktora w ogole nie jest w moim stylu ale z drugiej strony nie moglam przestac sie nania gapic...Co sadzicie? Myslalam o niej w kontekscie lazienki spa.Lampa jest gigantyczna, mysle ze jakies 60 cm srednicy na pewno. (fotki z telefonu): http://img651.imageshack.us/img651/7986/zdjcie2hd.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.10.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 oooo, do takich decyzji jeszcze dluga droga, wiec nie pomogę plytki dopiero beda sie kladly, wiec nie myslalam o farbie. Biegne do Ciebie, bo jeszcze nie bylam:oops: Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Hazel, Magda dobrze prawi Ja swojego czasu będąc na jednym z pierwszych eventów Bilioneurobab dostawałam co i rusz od hostess whisky ze spritem w probówkach Pamiętam tylko, że faktycznie mi smakowało (piszę whisky, bo to na pewno była szkocka, nie amerykańska whiskey) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 A, no i oczywiście na piciu się skupiłam i zapomniałam do lampy się odnieść ... Normalka Chciałam napisać, że tego typu lampy też*przykuwają moją*uwagę, a również nie są w moim stylu. Ale jakby zrobić*jakiś glamourowy pokoik, czy łazienkę - dlaczego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.10.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 któraś z dziewczyn ma podobna lampeczkę (tylko z przezroczystymi babeczkami) u siebie w łazience i prezentuje się bosko. przejrze podgladane wątki, bo nie pamietam kto to (no chyba, że ktoś mnie uprzedzi i wyreczy)mi się tego typu lampki podobają choć akurat w tej pokazanej przez ciebie strasznie słabe światło jest (a przynajmniej tak mi się wydaje). moi sąsiedzi maja takie duże coś z przezroczystymi bankami i muszę przyznać, ze "przez okno", ale wyglada oblednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.10.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Sprobuje, daje slowo:cool: dziwne z ta lampa, prawda?nawet moj mezus sie zdziwil bo wie, ze ja takich babelkowych nie lubie...tania nie jest-2200 ale zapisuje do inspiracji... Monia, ja juz prawie bukiet roz Ci googlowalam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts