Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Tylko wiesz co, Aniu u mnie nie ma PG. Kocioł na eko groszek/pelet bedzie w budynku biurowym meza a w domu tylko sterownik. W pralni miala byc tylko pompa i banka jakas na wode (:-?) i nikt mi nie powiedzial, ze przez to ta pralnia bedzie taka..."zarurowana":)

Aniu, zerknij plis na ta wanne z KOLA. W tej obudowie a la drewno-wyglada fajnie...czy nie? juz sama nie wiem....moze ja jakies bezguscie. Mozecie mnie kobitki naprostowac?

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie też*jest gazówka i rury gazowe na wierzchu, ale jako tako to wygląda, bo są za zasobnikiem, nad nim, albo między zasobnikiem a ścianą, miejscu gdzie nie będą*niczemu przeszkadzały. Ale gdyby miały do tego iść*jeszcze rurki hydrauliczne to już*bym tego nie zniosła.

W ogóle jestem zła, bo okazało się, że nasza kotłownia zajmuje łącznie jakieś 1,20 m2 i spokojnie mogłam ją sobie od pralni oddzielić i zrobić osobne pomieszczenie

cześć Hazel, wpadłam za Tobą od Monsanbii. Chyba jakaś intuicja :)

Dzisiaj do piątej rano siedzieliśmy nad łazienką i kombinowaliśmy co zrobić. Mężowi moja koncepcja się nie podoba, więc po burzy mózgów stanęło na grafitowej ścianie z dwoma umywalkami i dwoma podłużnymi lustrami. Wchodzę do Ciebie, a tu "moja łazienka" :)

Napisz mi proszę, jaką farbę planujesz do łazienki?

Chciałabym maksymalnie ograniczyć płytki na ścianach.

Edytowane przez Spirea

Ale popijawa mnie ominęła:cry: A ja tak lubię się napić:lol2:

A to wszystko przez to, że za dużo wątków sobie subskrybuję:mad: Już od paru tygoni naprawdę nienadążam i przegapiam co lepze kąski:mad:

hazelku, chcesz się przekonac do whisky? Powiem Ci jak... tylko mi zaufaj:D Nalej sobie naprawdę malutko (tak 0,5-1 cm na dnie) dodaj lód i uzupełnij Spritem. Cudowny smak:rolleyes: Whisky z Colą niech się schowa;) Nie znam osoby, której by to nie smakowało (oczywiście dla większych zwolenników whisky, tylko proporcje się zmieniają:D)

Spróbuj koniecznie:yes::yes::yes:

pasie, czesc Kochana. Okazji mysle, ze jeszcze bedzie duzo, spokojnie;)

Spirea:welcome: pytasz o kolor farby tam, gdzie nie bedzie plytek? wole sie upewnic, bo po wczorajszej "libacji" to mam spowolnione myslenie 8-)

Madziu, next time;) Moj Mezus ma mnie za swiruske- bo mu opowiedzialam, ze wczoraj pilam i zaraz dodalam"ale nie martw sie kochanie-wirtualnie", wiec jak jutro dodam, ze jedna z forumowych kolezanek zaserwowala mi kurs z serii "jak polubic whiskey", to mi ograniczy dotep do netu:lol2: ale sprobuje-bedzie moze nawet okazja w ten weekend.

Karola, poki co dla Ciebie-tak jak dla anetki kakao bedzie, ale potem sobie odbijemy:)

Cyknelam dzis fotki pewnej lampie...ktora w ogole nie jest w moim stylu ale z drugiej strony nie moglam przestac sie nania gapic...Co sadzicie?

Myslalam o niej w kontekscie lazienki spa.Lampa jest gigantyczna, mysle ze jakies 60 cm srednicy na pewno.

(fotki z telefonu):

http://img651.imageshack.us/img651/7986/zdjcie2hd.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Hazel, Magda dobrze prawi

Ja swojego czasu będąc na jednym z pierwszych eventów Bilioneurobab dostawałam co i rusz od hostess whisky ze spritem w probówkach :lol:

Pamiętam tylko, że faktycznie mi smakowało :yes: (piszę whisky, bo to na pewno była szkocka, nie amerykańska whiskey)

A, no i oczywiście na piciu się skupiłam i zapomniałam do lampy się odnieść ...

Normalka :rolleyes:

Chciałam napisać, że tego typu lampy też*przykuwają moją*uwagę, a również nie są w moim stylu. Ale jakby zrobić*jakiś glamourowy pokoik, czy łazienkę - dlaczego nie

któraś z dziewczyn ma podobna lampeczkę (tylko z przezroczystymi babeczkami) u siebie w łazience i prezentuje się bosko. przejrze podgladane wątki, bo nie pamietam kto to (no chyba, że ktoś mnie uprzedzi i wyreczy)

mi się tego typu lampki podobają choć akurat w tej pokazanej przez ciebie strasznie słabe światło jest (a przynajmniej tak mi się wydaje). moi sąsiedzi maja takie duże coś z przezroczystymi bankami i muszę przyznać, ze "przez okno", ale wyglada oblednie