Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

Kochana, po weekendzie w takim razie uknujemy jakis mały spisek i zostawiasz Tate z maluchami i pojedziemy na budowe do mnie-jesli bedziesz chciała, to do Ciebie a potem na kawkę. Zdązymy w 2 godz, pod warunkiem, ze kawke na Mc Drive wypijemy;)

Adme, mam to samo-ale ja już nic na ten temat nie napisze. Nie chce nikogo publicznie osądzać. Jest mi tylko strasznie, strasznie smutno:(:(:(

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pinacolado

czym się zdradziłam? "organami ścigania"???

Używanie takich a nie innych sformułowań tak mi weszło w krew, że tylko ludzie spoza branży czasami zwracają na to uwagę - moja mama czy siostra na przykład ;)

nie no cos ty, to nie oragany ścigania mnie naprowadziły. To było juz jakiś czas temu, nawet nie wiem na którym wątku.... Takie charakterystyczne dla Marka sformułowanie..... Kurcze....może sobie przypomnę..

Kurczę... nie wydaje mi się abym używała sformułowań "w rzeczy samej" i "w rzeczonej sprawie" (tu zdecydowanie preferuję: "w przedmiotowej sprawie"), ale może ich używam i w ogóle o tym nie wiem??

"istotnie" jak najbardziej:)

A w ogóle niezła jesteś... już mi się kiedyś na forum zdarzyło, że ktoś moją profesję z wypowiedzi odgadł, ale nie pamiętam kto:)

ja jak Myszonik nie wierzyłam w porwanie ale chyba też nie mogę uwierzyć w celowe zabójstwo. ta dziewczyna mama Madzi jest ciut dziwna a zachowaniu, taka trochę jakby zdemoralizowana. ale z tą niepocxzytalnością trzeba uważac, bo teraz może chce być za taką uważana:(

Olu odnośnie kuchni , ta belka ( ja tak nazywam twoja zabudowę k-g) nad oknem powinna być jak najcieńsza w przekroju( kwadrat czy prostokąt?) i pomalowana w kolorze sufitu.

pinacoladko niezła jesteśdziewczyny zgadnijmy kim jest Kinga z zawodu:wiggle:

ja też mam dziś poczucie, że wykrakałam. od samego początku nic w tej sprawie nie było spójne logicznie i tez mam poczucie, ze to jeszcze nie koniec "niespodzianek"

strasznie mi żal tego chłopaka, ojca madzi. jeśli oczywiście potwierdzi się wersja ze on faktycznie nic nie wiedział

Edytowane przez duś

Nie mogę sie pogodzic z tym, co spotkało to Bogu ducha winne malenstwo...płacze za kazdym razem, jak pokazują tą sliczna, rozesmiana buzke...:(:(:(

Oluś, co do AGD-napisze jutro-dzis jestem za bardzo rozbita...jakos nie mam do tego głowy

Venusku, buziaki i dziekuje za pomoc...przeslesz mi adres mailowy na pw? Może jakos w weekend przesłałabym Ci wymiary i szczegóły? Jestes kochana.:hug:

Mirelko, ja mało wnikliwa...i nie doszłam-do Twojego zawodu...:eek:

Co do picoladki-nie wiem, czy kiedys, gdzies nie wspominala...tu tez sie nie popisze...kiepski ze mnie detektyw.

Nauczyciel??????

Ola ja przyszlam powiedziec ze przygladnelam sie dokladnie mojemu faworytowi wsrode sbs (temu czarnemu samsungowi) i odkryłam ze nie ma on komory 0 i juz mi sie tak bardzo nie podoba ;) Monia (krk) a Twoj model Boscha ma taka komore? I jak jest usytuowany pojemnik na lod -na drzwiach czy w srodku zamrazalki?

Szukam pierwszej opcjii bo zalezy mi na jak najwiekszej pojemnosci.