hazeleyes1982 03.02.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Kochana, po weekendzie w takim razie uknujemy jakis mały spisek i zostawiasz Tate z maluchami i pojedziemy na budowe do mnie-jesli bedziesz chciała, to do Ciebie a potem na kawkę. Zdązymy w 2 godz, pod warunkiem, ze kawke na Mc Drive wypijemy;) Adme, mam to samo-ale ja już nic na ten temat nie napisze. Nie chce nikogo publicznie osądzać. Jest mi tylko strasznie, strasznie smutno:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.02.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Kochana, po weekendzie w takim razie uknujemy jakis mały spisek Ok jestem za http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dziewczyny, miałam się nie wypowiadać w temacie, bo moje zdanie jest jak zwykle skrajne i pewnie niezbyt popularne. . Prawnicy juz tak mają Dobrze wyczułam? Niektóre sformułowania masz identyczne jak pewnien prokurator w mojej rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 pinacolado czym się zdradziłam? "organami ścigania"??? Używanie takich a nie innych sformułowań tak mi weszło w krew, że tylko ludzie spoza branży czasami zwracają na to uwagę - moja mama czy siostra na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Picoladka-ale masz nosa:jawdrop: zaraz Ci tu wymyslimy zabawe z cyklu: "zgaduj-zgadula, czym sie zajmuję":D myszoniku...przed picoladką nic sie nie ukryje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 pinacolado czym się zdradziłam? "organami ścigania"??? Używanie takich a nie innych sformułowań tak mi weszło w krew, że tylko ludzie spoza branży czasami zwracają na to uwagę - moja mama czy siostra na przykład nie no cos ty, to nie oragany ścigania mnie naprowadziły. To było juz jakiś czas temu, nawet nie wiem na którym wątku.... Takie charakterystyczne dla Marka sformułowanie..... Kurcze....może sobie przypomnę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dawaj, dawaj ... ciekawa jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dawaj, dawaj ... ciekawa jestem:) szukam w pamięci.... Może mi chwilę zejśc bo dziecie nie daje mi się skupić....jak wymyślę to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 "w rzeczy samej" "istotnie" " w rzeczonej sprawie" tyle mi sie przypomniało Wiem, że to w miarę normalne sformułowania ale mnie one się z markiem kojarzą stąd moje podejrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Kurczę... nie wydaje mi się abym używała sformułowań "w rzeczy samej" i "w rzeczonej sprawie" (tu zdecydowanie preferuję: "w przedmiotowej sprawie"), ale może ich używam i w ogóle o tym nie wiem??"istotnie" jak najbardziej:)A w ogóle niezła jesteś... już mi się kiedyś na forum zdarzyło, że ktoś moją profesję z wypowiedzi odgadł, ale nie pamiętam kto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.02.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Heh, u mnie też wnikliwi by łatwo doszli - mam taką jazdę i jak chcę pisać kąty to piszę konty . Ileż razy to porawiałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Hazelku jak potrzebujesz wizu to mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 ja jak Myszonik nie wierzyłam w porwanie ale chyba też nie mogę uwierzyć w celowe zabójstwo. ta dziewczyna mama Madzi jest ciut dziwna a zachowaniu, taka trochę jakby zdemoralizowana. ale z tą niepocxzytalnością trzeba uważac, bo teraz może chce być za taką uważana:(Olu odnośnie kuchni , ta belka ( ja tak nazywam twoja zabudowę k-g) nad oknem powinna być jak najcieńsza w przekroju( kwadrat czy prostokąt?) i pomalowana w kolorze sufitu.pinacoladko niezła jesteśdziewczyny zgadnijmy kim jest Kinga z zawodu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.02.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) ja też mam dziś poczucie, że wykrakałam. od samego początku nic w tej sprawie nie było spójne logicznie i tez mam poczucie, ze to jeszcze nie koniec "niespodzianek" strasznie mi żal tego chłopaka, ojca madzi. jeśli oczywiście potwierdzi się wersja ze on faktycznie nic nie wiedział Edytowane 3 Lutego 2012 przez duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Nie mogę sie pogodzic z tym, co spotkało to Bogu ducha winne malenstwo...płacze za kazdym razem, jak pokazują tą sliczna, rozesmiana buzke...:( Oluś, co do AGD-napisze jutro-dzis jestem za bardzo rozbita...jakos nie mam do tego głowy Venusku, buziaki i dziekuje za pomoc...przeslesz mi adres mailowy na pw? Może jakos w weekend przesłałabym Ci wymiary i szczegóły? Jestes kochana. Mirelko, ja mało wnikliwa...i nie doszłam-do Twojego zawodu... Co do picoladki-nie wiem, czy kiedys, gdzies nie wspominala...tu tez sie nie popisze...kiepski ze mnie detektyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A tu dziś widzę trudne i przykre tematy..... to ja też uciekam, ale wrócę, zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 dziewczyny zgadnijmy kim jest Kinga z zawodu:wiggle: nagroda dla tego kto zgadnie bez zadawania dodatkowych pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Heh, u mnie też wnikliwi by łatwo doszli - mam taką jazdę i jak chcę pisać kąty to piszę konty . Ileż razy to porawiałam . konty ???? nie wiem, może od konta czyli bankowiec, księgowa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A jaka to nagroda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Nauczyciel?????? Ola ja przyszlam powiedziec ze przygladnelam sie dokladnie mojemu faworytowi wsrode sbs (temu czarnemu samsungowi) i odkryłam ze nie ma on komory 0 i juz mi sie tak bardzo nie podoba Monia (krk) a Twoj model Boscha ma taka komore? I jak jest usytuowany pojemnik na lod -na drzwiach czy w srodku zamrazalki? Szukam pierwszej opcjii bo zalezy mi na jak najwiekszej pojemnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts