Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale tak strzelacie czy cos wskazuje/wskazywaoł na tego nauczyciela/dziennikarza ???

zmykam na moment - robimy dzis eksperyment z nasza dwulatka. Nie kładziemy jej spac jak zwykle tylko czekamy kiedy sama padnie. Odnosimy ostatnio wrazenie, że ona nigdy nie jest zmeczona :sick: Pozwolimy jej dzis szalec do woli - ciekawi jestesmy kto pierwszy zasnie : ona czy my :rotfl:

Edytowane przez 1976pinacolada

o fuuu, cóż z materializm :rotfl:

A czy ja coś wspominałam o materialnym aspekcie nagrody???

Na dziennikarza wskazywała mi dociekliwość i umiejętność nie wiem jak to ująć - katalogowania spostrzeżeń - wiesz szufladki w mózgu otwierające się w odpowiednim momencie...

Teraz jednakowoż pomyślałam o jakimś zawodzie technicznym - po tym jak jedyna zrozumiałaś o co chodzi heyzel w jej opisach przestrzennych elementów w kuchni..

Teraz jednakowoż pomyślałam o jakimś zawodzie technicznym - po tym jak jedyna zrozumiałaś o co chodzi heyzel w jej opisach przestrzennych elementów w kuchni..

:rotfl: myszonik, jestes wielka:rotfl::rotfl:

kakusku, zobaczymy, co nam Monia napisze o tej swojej.Jak bedzie gitara, to bierzemy;)Ona jest prawie w tej samej cenie:)

picoladka, to jest nasz forumowy mega-mózg,to wiem na pewno:lol2:

To ja byłam blisko bo myslalam o nauczycielu matematyki:rolleyes: Wg mnie jestes umysl scisly bo bdb kojarzysz/powiazujesz pewne fakty i masz niesamowita pamiec .

W takim razie pracujesz w ksiegowowsci?

Ola boje sie ze ten Bosch ma pojemnik na lod w srodku zamrazalki bo ja przynajmniej tylko takie tutaj ogladalam :-(

No wlasnie...a ja wiecznie roztargniona, rozkojarzona, zakręcona...nigdy nie byłam dobra z matmy:lol: kochałam za to języki i tak jest do dziś. Ale co do picoladki-nie pomylisłam sie-po mat-fiz, wiec mega-mózg-jak narendilek. Ona też jest techniczna kobieta:)

kakusku, a to jest duży minus? Wiesz, ze my jeszcze dwa dni temu nie rozwazalismy z kostkarką w ogóle wiec nie jestem tak bardzo obcykana:)

Edytowane przez hazeleyes1982

Moze nie straszny minus ale skoro sa sbs gdzie pojemnik jest na drzwiach i w ten sposb wewnatrz masz o jedna polke wiecej to czemu takiego nie wybrac?;)

Biorac pod uwage ze w sbs zamrazalnik nie ejst kosmicznych rozmiarow to jednak musze stwierdzic ze to +

Musze pogrzebac jeszcze za ta komora BioFresch bo to chyba fajna sprawa przy trzymaniu warzyw i owocow .

Ja tez zawsze bylam umysl scisly i wolalam rozwiazywac zadania matematyczne niz czytac ksiazki a teraz zycie ze mnie zadrwilo i musze sie meczyc jezykowo :lol2:

Czesc Monia. :hug:Muszę sie czyms zajac, bo ta tragedia siedzi mi tak mocno w głowie, ze nie moge o niczym innym myslec...

%

Dziewczynki, czy wszystkie macie podłogę olejowana a nie lakierowana? Przywiezli nam ostatnio parkiet i pan od parkietów prosił zeby sie zastanowic, co chcemy...wiem, od sprzedawcy -ze lakier sie rysuje a olejowane drewno zmienia swój kolor-wiec jesli dobieram stół i fronty na półwyspie do podłogi w salonie a tam podłoga bedzie olejowana, to...chyba nie ma to za bardzo sensu. Co myslicie?