myszonik 03.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dziennikarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A jaka to nagroda??? o fuuu, cóż z materializm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) ale tak strzelacie czy cos wskazuje/wskazywaoł na tego nauczyciela/dziennikarza ??? zmykam na moment - robimy dzis eksperyment z nasza dwulatka. Nie kładziemy jej spac jak zwykle tylko czekamy kiedy sama padnie. Odnosimy ostatnio wrazenie, że ona nigdy nie jest zmeczona Pozwolimy jej dzis szalec do woli - ciekawi jestesmy kto pierwszy zasnie : ona czy my Edytowane 3 Lutego 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 o fuuu, cóż z materializm A czy ja coś wspominałam o materialnym aspekcie nagrody??? Na dziennikarza wskazywała mi dociekliwość i umiejętność nie wiem jak to ująć - katalogowania spostrzeżeń - wiesz szufladki w mózgu otwierające się w odpowiednim momencie... Teraz jednakowoż pomyślałam o jakimś zawodzie technicznym - po tym jak jedyna zrozumiałaś o co chodzi heyzel w jej opisach przestrzennych elementów w kuchni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A to wszystko razem do matematyka (względnie innego ścisłowca) mi pasuje teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Teraz jednakowoż pomyślałam o jakimś zawodzie technicznym - po tym jak jedyna zrozumiałaś o co chodzi heyzel w jej opisach przestrzennych elementów w kuchni.. myszonik, jestes wielka:rotfl: kakusku, zobaczymy, co nam Monia napisze o tej swojej.Jak bedzie gitara, to bierzemy;)Ona jest prawie w tej samej cenie:) picoladka, to jest nasz forumowy mega-mózg,to wiem na pewno:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A to wszystko razem do matematyka (względnie innego ścisłowca) mi pasuje teraz jestem po mat-fizie ale mój zawód nie ma z tym nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To ja byłam blisko bo myslalam o nauczycielu matematyki:rolleyes: Wg mnie jestes umysl scisly bo bdb kojarzysz/powiazujesz pewne fakty i masz niesamowita pamiec . W takim razie pracujesz w ksiegowowsci? Ola boje sie ze ten Bosch ma pojemnik na lod w srodku zamrazalki bo ja przynajmniej tylko takie tutaj ogladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 W takim razie pracujesz w ksiegowowsci? mama i siostra sa księgowymi Dobra, koniec już bo zaśmiecami hazelkowi wątek a i tak marne szanse , ze zgadniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) No wlasnie...a ja wiecznie roztargniona, rozkojarzona, zakręcona...nigdy nie byłam dobra z matmy:lol: kochałam za to języki i tak jest do dziś. Ale co do picoladki-nie pomylisłam sie-po mat-fiz, wiec mega-mózg-jak narendilek. Ona też jest techniczna kobieta:)kakusku, a to jest duży minus? Wiesz, ze my jeszcze dwa dni temu nie rozwazalismy z kostkarką w ogóle wiec nie jestem tak bardzo obcykana:) Edytowane 3 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.02.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 mama i siostra sa księgowymi Dobra, koniec już bo zaśmiecami hazelkowi wątek a i tak marne szanse , ze zgadniecie Nie zasmiecasz:wiggle: i wiecej wiary w forumowe koleżanki. W koncu nam sie uda odgadnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 jestem po mat-fizie ale mój zawód nie ma z tym nic wspólnego PSYCHOLOG a do lodówki muszą zerknąc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 i nie ma komory 0, a pojemnik na lod w srodku, potem leci do drzwi:rolleyes: jutro zdjęcia wam zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Moze nie straszny minus ale skoro sa sbs gdzie pojemnik jest na drzwiach i w ten sposb wewnatrz masz o jedna polke wiecej to czemu takiego nie wybrac? Biorac pod uwage ze w sbs zamrazalnik nie ejst kosmicznych rozmiarow to jednak musze stwierdzic ze to + Musze pogrzebac jeszcze za ta komora BioFresch bo to chyba fajna sprawa przy trzymaniu warzyw i owocow . Ja tez zawsze bylam umysl scisly i wolalam rozwiazywac zadania matematyczne niz czytac ksiazki a teraz zycie ze mnie zadrwilo i musze sie meczyc jezykowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Hazelku poproszę rysunek od góry z uwzględnieniem każdej wypustki, ewentualnych opuszczeń na sufitach, dokładnych wymiarów otworów okien i drzwi również wysokości okna od podłogi itp itd. + zaznaczenie preferencji co gdzie ma być + ewentualne wyjścia już obecne. Wyślij na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.02.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Mówię dzień dobry i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.02.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 .....Nadzieja też umarła.......:(:( witaj Adme Venusku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.02.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Czesc Monia. :hug:Muszę sie czyms zajac, bo ta tragedia siedzi mi tak mocno w głowie, ze nie moge o niczym innym myslec... % Dziewczynki, czy wszystkie macie podłogę olejowana a nie lakierowana? Przywiezli nam ostatnio parkiet i pan od parkietów prosił zeby sie zastanowic, co chcemy...wiem, od sprzedawcy -ze lakier sie rysuje a olejowane drewno zmienia swój kolor-wiec jesli dobieram stół i fronty na półwyspie do podłogi w salonie a tam podłoga bedzie olejowana, to...chyba nie ma to za bardzo sensu. Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Ola ja mam lakier. i jestem zadowolona. z tego co wiem lakierowana nie tylko zmienia kolor , ale wchłania też plamy:confused:moj pólmat jest idealny:)a olejowana się nie rysuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts