narendil 04.02.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Dzień dobry Hazelku Ależ pędzicie! Na smutne tematy się nie wypowiadam. Nie lubię. A jeszcze niepotrzebnie bym wsadziła kij w mrowisko... Z podłogą nie pomogę. U nas będą panele. lakierowana nie tylko zmienia kolor , ale wchłania też plamy Lakier wchłania plamy? Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 chyba moni miała na myśli olej;)ja będę miała lakier wodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Olu ja mam lakier, oleju bym się bała....Mój lakier jest matowy, czy też półmatowy w każdym bądź razie podłogi nie błyszczą się.Polecam takie rozwiązanie ja jestem zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 chyba moni miała na myśli olej;) ja będę miała lakier wodny dzięki Madzia oczywiście miałam na myśli OLEJ. ale coś myśli nie mogę pozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Olu ja mam lakier, oleju bym się bała.... Mój lakier jest matowy, czy też półmatowy w każdym bądź razie podłogi nie błyszczą się. Polecam takie rozwiązanie ja jestem zadowolona:)Marta własnie wyjęłaś mi to ust:rolleyes: oleju sie bałam, a mam polmat lakier. jestem bardzo zadowolona. nic na tej podłodze nie widać - mam dąb- ani plam , ani rysek, ani kurzu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Marta własnie wyjęłaś mi to ust:rolleyes: oleju sie bałam, a mam polmat lakier. jestem bardzo zadowolona. nic na tej podłodze nie widać - mam dąb- ani plam , ani rysek, ani kurzu:) To identyko jak u mnie też dąb, i też brak rys i plam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A o kurzu zapomniałam tego to w ogóle nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 A o kurzu zapomniałam tego to w ogóle nie widać to jesteśmy szczęsciary:wiggle: podłogi bezproblemowe mamy:rolleyes: drewniane oczywiście. bo ja mam grafitowe płytki w kuchni i w holu- one już nie sa takie bezproblemowe:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 to jesteśmy szczęsciary:wiggle: podłogi bezproblemowe mamy:rolleyes: drewniane oczywiście. bo ja mam grafitowe płytki w kuchni i w holu- one już nie sa takie bezproblemowe:o Nio;) Z drewnem rzeczywiście nam się udało u mnie jeszcze schody dębowe, też sobie bardzo chwalę Ja mam jasny polerowany gres i faktycznie więcej z nim roboty niż z parkietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.02.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Dzieki,Kochane-widziałam próbkę naszej podłogi po uzyciu tego półmatu i bardzo mi sie podobała ale byłam pewna, ze mało kto ma lakier-że raczej wszyscy maja olejowana...czyli kolejny problem rozwiązany. Co innego z teak'iem w wc. Tam wiem, ze musi byc olej. Tak samo drewniana zabudowa w łazience.Martusia, nasze chłopaki, sa w podobnym wieku, wiec resoraki i klocki w uzyciu-jak wyglada potem podłoga? Tam tez masz lakier, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.02.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Tak wszędzie tak samo. Mój chłopak dostanie do bawialni dywanik z trasami - ulicami samochodowymi, już mu obiecuje, on przypomina a ja ciągle zapominam wybrać i kupić. Po za tym na moim parkiecie został wylany kilkakrotnie kubuś tudzież inne soczki, rozgnieciona pizza i chipsy i 4litry płynu do prania( do czarnego) Był czas że myłam ją kilka razy dziennie, ale na razie podłoga daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nio;) Z drewnem rzeczywiście nam się udało u mnie jeszcze schody dębowe, też sobie bardzo chwalę Ja mam jasny polerowany gres i faktycznie więcej z nim roboty niż z parkietem ale na pewno mniej niż z moimi prawie czarnymi. na dole w holu każdy ślad mokrym butem zostaje, piasek, kurz( podłogówka), nie mówiąc już o łapkach kota jak przychodzi z dworu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 04.02.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 hihihi no to mnie ucieszyłyście, mam zamówione dębowe schody lakier pómat i podłogi na górze a na całym dole jasno szary gres. Mam nadzieję ze będzie bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 hihihi no to mnie ucieszyłyście, mam zamówione dębowe schody lakier pómat i podłogi na górze a na całym dole jasno szary gres. Mam nadzieję ze będzie bezproblemowo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.02.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Malkul a jaki masz ten jasny gres? Ja tez zdecydowalam sie na dab (drewno) ale nie wiem czy gres wybrac jasny (zimny bez ,smietanka) czy szary .Do szarego przekonuja mnie szare fugi tylko czy nie bedzie zbyt ponuro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.02.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 kakusku ja bym wybrała zimny beż. jakie będziesz miała okna , albo już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.02.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Mam złoty dab Monia bardzo kusi mnie ten bez (chociaz wczesniej nic tylko szary) dlatego z niecierpliwoscia czekam na podlogi hazelki (Hazelku pamietasz prawda;)) Szukam czegos w rozsadniej cenie i mialam na oku Masto Bianco ale kilku uzytkownikow narzekalo na niego.Gdybym nie byla ograniczona fonansowo na 100 % bylby Emil Faschion kolor light ale cena dla mnie zaporowa:bash: http://img585.imageshack.us/img585/7814/dhrvcoaemb9qaqmmjb.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Lutego 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.02.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) kakusku, pamietam Kochana:yes: Panowie robią teraz gładzie i lazienki - a hol i wiatrołap beda na koncu. Najpózniej za dwa tygodnie panowie maja skonczyc cały dom i wtedy beda fotki:)narendilku-z małym poslizgiem, bo dopiero teraz doczytałam:hug: Edytowane 4 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.02.2012 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dzień doberek - ale ja Was kocham dziewczyny za te wszystkie poruszane tematy nawet u siebie nie muszę już pytać - problem z olejem/lakierem też juz chyba mam z głowy w związku z powyższymi dyskusjami . Także Olu jak będziesz mieć już podłogę (czytaj pierwszą deskę położoną) to na bank sie do Ciebie wpraszam na oględziny http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Kaukasku ja będę miała te płytki które wymieniłaś -Emil Faschion kolor light - są faktycznie świetne(teraz i Ty mnie utwierdziłaś ). Co do ceny my będziemy zamawiac w tym sklepie dosłownie wszystko do łazienek i liczymy na duuuuuuuuuuuży rabat - więc cena nie będzie taka obłędna. Pan je zachwalał mówił że jego znajoma je ma i naprawdę nie z nimi problemu jeśli chodzi o utrzymanie czystości a do tego są piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Admete ale bedziesz miałą super-zazdraszczam A jakie chcesz wziasc zwykłe czy lappato? Ja bym chciala lappato bo podobno to najlepsza powierzchnia do utrzymania w czystosci.Nie widzialam tych płytek w realu a zainteresowalam sie nimi przez forum na gazeta.pl bo strasznie byly tam zachwalane przez pewna projektantke wnetrz (Womysie) ktora pomaga dziewczynom w urzadzaniu wnetrz i dobieraniu kolorow.Ona pokazywala tam kilka fotek z ich realizacji.Doradzala tez ze spokojnie mozna dac do nich szara fuge (zreszta widac ja na zamieszczonym wyzej zdjeciu ) W wariancie szaarym myslalam o szarej Berninie z powierzchnia lappato. W jakim sklepie bedziesz zamawiala płytki i armature? Ja tez nie mam jeszcze nic do łazienek wiec moze tez zrobiłabym taki myk i cena płytek zeszłaby do 150 zł chociaz wątpie czy sklepy daja az takie rabaty (rozmiar 60x60 ) Dasz znac po ile je wkoncu kupilas? -prosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts