MagdaZZZ 05.02.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Oluś, zajrzyj do mnie do lodówek... (musisz się cofnąć 2-3 strony;))... w opcji nr 1 mamszeroką (76 cm) chłodziarko-zamrażarkę Liebherra... może Ci sie spodoba i będzie dobrą alternatywą dla sbsa:rolleyes: A tu masz taką genialną (też Liebherr, też 76cm), tylko wolnostojąca (ta u mnie jest do zabudowy): http://www.skapiec.pl/img/665475-308-1-liebherr-cnes-5123.html - spójrz jakie one funkcjonalne:o Dużo bardziej niżsbs:yes: Monia ci to powie:lol2: I zyskasz 15 cm;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.02.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Madziulek, Ty u mnie -a ja u Ciebie:) włąsnie czytam o tych lodówkach...dzieki, Kochana:hug: Wstawie wieczorkiem fotke i rysunek-moze cos uradzimy, co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 O, a ja właśnie przyszłam Ci powiedzieć o lodówkach u Magdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Malkul a jaki masz ten jasny gres? Ja tez zdecydowalam sie na dab (drewno) ale nie wiem czy gres wybrac jasny (zimny bez ,smietanka) czy szary .Do szarego przekonuja mnie szare fugi tylko czy nie bedzie zbyt ponuro? my mamy takie: http://hazym.com.pl/img_prod/41.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.02.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Dziewczyny ja w sprawie płytek tez mam Emila tylko Silverstona beige lappato. Jestem bardzo zadowolona. wcześniej planowałam połysk ale Pani łazienkowa Skutecznie mi odradziła. Powiedziała że Włosi i Hiszpanie bardzo są zdziwieni że w Pl tyle schodzi gresu polerowanego .Ze podobno u nich tylko salony samochodowe i ogólni budynki użyteczności publicznej są wykładane gresem polerowanym( czytaj tam gdzie jest cala ekipa do sprzątania.) Ponoć lappato się nie porysuje i nie widać mazaji. A i tak się piękni błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.02.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Malkul bardzo ładne To chyba Graffio Grau ? Karolek59 czy widzialas moze w realu kolor emila faschion light i jezeli tak to jak okreslilabys odcien (kolor) w stosunku do tych Twoich? Czy Silverstony sa ciemniejsze/jasniejsze i czym sie roznia-ktores maja wieksze maziaje itd Przepraszam ze tak mecze ale sprawdzilam ceny tych Twoich i jest spora roznica na metrze kw wiec moze warto sie nimi zainteresowac :)Podasz namiar gdzie kupowalas ? A moze mozna gdzies zobaczyc zdjecia Twojej łazienki? (rozuemiem ze tam je kładłaś) Hazelku wybacz te prywate :hug:A własnie czyli rezygnujesz z poszukiwania sbs-a? Teraz trzeba patrzyc za jakas do zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.02.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Admete ale bedziesz miałą super-zazdraszczam A jakie chcesz wziasc zwykłe czy lappato? Ja bym chciala lappato bo podobno to najlepsza powierzchnia do utrzymania w czystosci.Nie widzialam tych płytek w realu a zainteresowalam sie nimi przez forum na gazeta.pl bo strasznie byly tam zachwalane przez pewna projektantke wnetrz (Womysie) ktora pomaga dziewczynom w urzadzaniu wnetrz i dobieraniu kolorow.Ona pokazywala tam kilka fotek z ich realizacji.Doradzala tez ze spokojnie mozna dac do nich szara fuge (zreszta widac ja na zamieszczonym wyzej zdjeciu ) W wariancie szaarym myslalam o szarej Berninie z powierzchnia lappato. W jakim sklepie bedziesz zamawiala płytki i armature? Ja tez nie mam jeszcze nic do łazienek wiec moze tez zrobiłabym taki myk i cena płytek zeszłaby do 150 zł chociaz wątpie czy sklepy daja az takie rabaty (rozmiar 60x60 ) Dasz znac po ile je wkoncu kupilas? -prosze:) Kaukasku jeszcze nie zamawialiśmy - ale jesteśmy pewni ich na 100% spodobały nam się na wejściu bo w sklepie były wyłożone na podłodze, do tego pan je zachwalał.Pytasz mnie czy zwykłe czy lappato - te drugie mi się wydaje - bo nie pamiętam dokładnie nazwy - ale miały być właśnie świetne w utrzymaniu czystośći. O cenie dokładnie nie rozmawialiśmy - bo to pójdzie wszystko hurtem - rabat na całe zamówienie. W realu wyglądają super . Zadzwonię tam dziś i zapytam się o cenę wyjściową to Ci później prześlę na priv Zamawiać będziemy tu http://www.ceramiczneplytki.pl/o-firmie.html Dziewczyny ja w sprawie płytek tez mam Emila tylko Silverstona beige lappato. Jestem bardzo zadowolona. wcześniej planowałam połysk ale Pani łazienkowa Skutecznie mi odradziła. Powiedziała że Włosi i Hiszpanie bardzo są zdziwieni że w Pl tyle schodzi gresu polerowanego .Ze podobno u nich tylko salony samochodowe i ogólni budynki użyteczności publicznej są wykładane gresem polerowanym( czytaj tam gdzie jest cala ekipa do sprzątania.) Ponoć lappato się nie porysuje i nie widać mazaji. A i tak się piękni błyszczy. Jak i Ty je polecasz Karolku to juz jestem pewna tych płyteczek na 1000000%. Pozdrowienia dla GOSPODYNI i buziaki ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.02.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Admete bede wdzieczna Bierz LAPPATO a na pewno nie pozalujesz . Do Kielc nie mam az tak daleko wiec jesli dadza naprawde fajne rabaty moze pojde w Twoje slady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nie chcę zaśmiecać wątku gospodyni bo za rzaz nas przegoni .Płytki mam w całym holu format 60x60 .Twoich niestety nie kojarzę. Więc cięzko mi odpowiedzieć na twoje pytania Wejdź w moją galerię to sobie obejrzysz. Ps jak zmienić opis w sygnaturce ( ponieważ z mam teraz sam link) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.02.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dziewczynki-piszcie smiało. :wiggle:Cieszę sie, że moj watek moze Wam pomóc przy podejmowaniu jakiejs decyzji-to nie jest zasmiecanie. Spokojnie. adme, Mały sie rozchorował -ma wirusa... żadnych objawów oprócz 40-stopniowej gorączki, która bardzo trudno było w nocy zbic. Juz jestesmy po wizycie u pani doktor, wiec jestem spokojniejsza. Wiec chwilowo mam troszke mniej czasu-ale tak, kakusku, .Lodówka bedzie w zabudowie. Nie moze byc sbs:( Nasze marzenie o czarnej Moniowej lodówce legło w gruzach, gdy okazało sie, ze zasłoniłaby połowe zabudowy....(!). Tak to pan "architekt" po raz kolejny sie spisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.02.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Troszke nie rozumiem jak mialaby zaslonic zabudowe skoro ma stac na calkiem innej scianie ale dobra przyjmuje do wiadomosci bo ja mam slaba wyobraznie Hazelku w takim razie zobacz sobie te "wypasione" liebherr do zabudowy .Jesli masz miejsce wez osobna chlodziarke i osobna zamrazalke ( troche drogo to wychodzi ale sa baaaardzo pakowne) .Jesli chcesz 2w 1 to Ola wybrala cos z Teki i jej lodowka ma komore zero Trzymam kciuki za zdrowko malego zeby szybko przegonil wirusa.Takie mrozy a paskudzctwa kraza w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 To teraz ja życzę maluchowi szybkiego powrotu do zdrowia. Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.02.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ola ale szkoda ,że nie wyszło z ta lodówką ona jest szeroka ponad 70 cm, więc mogłaby wadzić . u mnie jest ukryta w zabudowie. a dla małego zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.02.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Olu zdrówka zdrówka dla małego Po co nas te mrozy tak męczą jak żadnych wirusów nie zabijają :mad: u nas to jednak jelitówka - ale póki co tylko mały i babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ojej, jak przykro Trzymam kciuki za młodego :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ola - jak chcesz to mogę Ci przesłać wersję elektroniczną języka dwulatków Jak synuś, lepiej coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.02.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Troszke nie rozumiem jak mialaby zaslonic zabudowe skoro ma stac na calkiem innej scianie ale dobra przyjmuje do wiadomosci bo ja mam slaba wyobraznie Dziewczynki, dzieki za życzenia zdrówka:hug: już jest dobrze,nie ma gorączki:) kakusku, już tłumacze. Tak wygląda lodówka względem zabudowy w projekcie :(nie ma dramatu;)) http://images49.fotosik.pl/1306/d03f2ee4784f91ca.jpg tak na wizualce (pomijam, ze jest dosc mocno nieaktualna;)) http://images50.fotosik.pl/1362/b36ad1350c16f48fm.jpg a tak w tzw: realu (DRAMAT:eek:) pomiedzy lodówką a zabudową jest tylko ok 70 cm odleglosci i lodówka w dodatku zasłania zabudowe, gdy sie stoi vis-a-vis niej...zaznaczylismy lodówkę i zabudowę tak...roboczo...jakimis profilami (przepraszam, ze tak mało reprezentacyjnie:D) ale widac juz na tym etapie, jak zly był to pomysł...picoladko...Twoja wczesniejsza wizualka uświadomiła mi to równie dobitnie:hug: http://images45.fotosik.pl/1354/3d3319c01d62dcb6m.jpg Problem w każdym razie zażegnany...lodówka bedzie w zabudowie.Jestem również po rozmowie z zaprzyjaznionym architektem w kwestii zabudowy, czy robic ja do sufitu i co z tym słynnym narożnikiem-wkleje jutro rysunek poglądowy. Tymczasem, musze zamówic drzwi prysznicowe do lazienki spa. Niestety M. nie pozwala mi na wneke bez drzwi...bu:bash: drzwi wybrane...tylko nietypowa prosba do Was-o pomoc w wyborze...koloru:) sauna wygląda tak: http://images46.fotosik.pl/1310/2240ee8b89e00fa2.jpg wneka jest po lewej stronie i drzwi wyglądaja tak: http://images38.fotosik.pl/1342/06427d8c03bf1804.jpg Pytanie: czy lepiej pasuje bezbarwne szkło, czy takie samo (lekko zaciemnione), jak do spa:confused: http://images50.fotosik.pl/1362/dddb20156db0018b.jpg Prysznic i sauna sa bezposrednio obok siebie...casting uważam za otwarty;) prosze o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Takie klocki-to sie p.architekt nie popisala Faktycznie nieciekawie wygladalaby taka "szafa" .W nowym miejscu nawet bedziesz miala wygodniej bo niedaleko masz blat na odlozenie produktow A czy bedziesz zagospodarowywac jeszcze ten rog po lodowce? Ja pomyslalabym o jakiejs plytkie podwieszonej szafce na szklo lub winko? Jesli chodzi o łazienke o dałabym takie same szkło jak przy saunie czyli przyciemniane.Co prawda bardziej podoba mi sie przezroczyste ale jesli juz jedno masz "zadymione" to juz bym nie mieszala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 a czemu takie maleńkie zdjecia Oleńko? Z chęcią bym sobie tą twoją kuchnię pooglądała... Drzwi do prysznica? Jezu... ale zagwózdka... normalnie nie znoszę takich barwionych drzwi:sick:ale skoro są jedne przy drugich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.02.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja własnie dumam nad szkanymi drzwiami do wiatrołapu .... też nie lubię barwionych, ale jako posiaadacz bezbarwnego szkła w łazienkowym prysznicu mówię jednak im tak. Ja wezmę mleczne to szorowanie mnie wykańcza . U Ciebie z kolei widzę to przyciemniane (muszisz nawiązać do SPA). ps. a jak zdrówko bąblowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts