Karolina i Artur P 07.02.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Cześć Hazelku:) Ja tez wole bezbarwne szkło, ale w tym wypadku powieliła bym to z sauny Pozdrawiam serdecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Olu fajnie ,że małemu lepiej:) w saunie koniecznie ciemne chyba nie masz juz nad czym się zastanawiać bierz takie jak w saunie,zeby nie robić chaosu. a dlaczego nie może być bez????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.02.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Popieram dziewczyny - nie masz wyjścia - musisz wziąć drzwi takie jak w saunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.02.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Popieram dziewczyny - nie masz wyjścia - musisz wziąć drzwi takie jak w saunie. I ja tak sądzę Ps. pisałaś kiedyś, że mąż liczy się z naszym zdaniem. Powiedz mu, że WSZYSTKIE jestesmy za kabiną bez drzwi A nóż widelec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Dziekuje Wam wszystkim za głosy:hug: Kurcze, martwi mnie, ze jestescie jednomyslne:lol: A czy bedziesz zagospodarowywac jeszcze ten rog po lodowce? Ja pomyslalabym o jakiejs plytkie podwieszonej szafce na szklo lub winko? kakusku, nie myslalam o tym za dużo, bo to bardzo swieża sprawa-z tym wolnym kątem;) ale...jakis fajny, nowoczesny stojak na wino jest fajnym pomysłem. Sie zobaczy;) a czemu takie maleńkie zdjecia Oleńko? Z chęcią bym sobie tą twoją kuchnię pooglądała... Madziulek, małe, bo nie ma nic ciekawego jeszcze do pokazania...gołe sciany... Drzwi do prysznica? Jezu... ale zagwózdka... normalnie nie znoszę takich barwionych drzwi:sick:ale skoro są jedne przy drugich... Ja własnie dumam nad szkanymi drzwiami do wiatrołapu .... też nie lubię barwionych, ale jako posiaadacz bezbarwnego szkła w łazienkowym prysznicu mówię jednak im tak. Ja wezmę mleczne to szorowanie mnie wykańcza . U Ciebie z kolei widzę to przyciemniane (muszisz nawiązać do SPA). ps. a jak zdrówko bąblowe ? mirelko, dziekuje.Marudny troszkę, ale dużo lepiej. Co 8 godzin dostaje lek przeciwgorączkowy i to skutecznie hamuje temperaturę. Olu fajnie ,że małemu lepiej:) w saunie koniecznie ciemne chyba nie masz juz nad czym się zastanawiać bierz takie jak w saunie,zeby nie robić chaosu. a dlaczego nie może być bez????? Moniaaaa, dzieki:hug: jest to jedna z niewielu rzeczy, na którą sie uparł(niestety:bash:). Boi sie, ze bedzie chlapało...i drzwi muszą być...odkładałam ta decyzje o zakupie drzwi, jak długo sie dało...ale po interwencji pana glazurnika, już wiem ze nie mam czasu... myszoniku, Karolinko,:hug: I ja tak sądzę Ps. pisałaś kiedyś, że mąż liczy się z naszym zdaniem. Powiedz mu, że WSZYSTKIE jestesmy za kabiną bez drzwi A nóż widelec.... Picoladko, no własnie LICZY sie (nie uwierzyłybyscie, jak bardzo) ale w tym przypadku...twardy jest chłopak, noooo:rolleyes: i argument pt: "bo dziewczyny pisały, ze..." nie działa:no: Tak jak pisałam wczesniej, martwi mnie, ze jestescie takie zgodne, bo też mi sie ten kolor nie podoba a poza tym, pomniejszy optycznie łazienke, która i tak po wstawieniu wanny wydaje sie tycia:o ale trudno...w przypadku takiej jednomyślności jestem konformistką Edytowane 7 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Cześć Hazelku Cieszę się, że z maluchem lepiej! Co do drzwi prysznicowych, to nie da się zmienić drzwi od sauny? Uważam, że lepiej by było, gdyby i jedne, i drugie były takie same. I nie martw się, że się łazienka optycznie zmniejszy Będzie OK. Po kilku tygodniach nawet nie zauważysz różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ola powiedz M ,że zawsze jak się będzie chlapało można drzwi potem zamontować przygotujcie odpowiednie rzeczy ,żeby w razie czego zamontować drzwi.jak szeroki masz prysznic i jak głeboki???powiedz M ,że ja mam głeboki 1, 3, szeroki 1m i nic się nie chlapie. deszczownica przekręcona bardzie w kierunku ściany:wiggle: przecież też będziesz miała ruchomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.02.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ola powiedz M ,że zawsze jak się będzie chlapało można drzwi potem zamontować przygotujcie odpowiednie rzeczy ,żeby w razie czego zamontować drzwi. jak szeroki masz prysznic i jak głeboki??? powiedz M ,że ja mam głeboki 1, 3, szeroki 1m i nic się nie chlapie. deszczownica przekręcona bardzie w kierunku ściany:wiggle: przecież też będziesz miała ruchomą Dobrze Monia gada A to mnie pocieszyłaś z tymi wymiarami Twojego prysznicas bo ja na dole (tam gdzie płyty betonowe) będę miec tych samych rozmiarów , tez otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dobrze Monia gada A to mnie pocieszyłaś z tymi wymiarami Twojego prysznicas bo ja na dole (tam gdzie płyty betonowe) będę miec tych samych rozmiarów , tez otwarty u mnie nie chlapie. a w tej łazience z sauną rzeczywiście jest gorąco jak w saunie więc pod prysznicem , nie marzniemy. choć dla mnie jest szeroki, zmniejszyłabym do 90 cm . a tak mam prysznic dla 2 osób!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.02.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Olu jak dobrze że mały już lepiej się czuje Co do drzwi - jw lepiej żeby były w jednym kolorze a nie ma możliwości podmiany tych z sauny? ale pewnie nie skoro wolisz białe szkło a tam jest ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 kurcze Ola twoj M zasługuje na lanie nie posłuchał mnie;)zdrowszy mały????gorączka nie wrociła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 u mnie nie chlapie. a w tej łazience z sauną rzeczywiście jest gorąco jak w saunie więc pod prysznicem , nie marzniemy. choć dla mnie jest szeroki, zmniejszyłabym do 90 cm . a tak mam prysznic dla 2 osób!!! mój stolarz jak wszedł do naszej łazienki to zamiast zająć się blatem to zaczął nas namawiać żebyśmy zrobili sobie drzwi do kabiny bo będzie nam zimno. To mu powiedziałam, że on tu kapać się nie bedzie (na szczęście - to juz w domysle ) . Ja wiem jedno - nienawidzę, kiedy po gorącej kapieli w zamkniętej kabinie nagle muszę wyjść na zewnątrz ,brrr. nawet ręcznik wieszam tak, że opatulam się nim zanim wyjde a i tak jest mi cholernie zimno. A teraz w bloku mam parawan nawannowy więc jest jak w prysznicu bez drzwi i nigdy nie zmarzłam. Nie ma tej potwornej różnicy temperatur przy wyjściu. Przypomniało mi się cos jeszcze. gdzies w "świecie" będąc na wakacjach mielismy w łazience hotelowej kibelek z przyciskiem "geberitowym" na takiej wysokości , że zasłaniała go otwarta deska wc. żeby spuścic wodę trzeba było najpierw spuścić deskę Wtedy mówilismy, że kiedys w domu zrobimy ten sam myk ale...... zapomnielismy Ale teraz tak kombinuje i zastanawiam się czy u nas w ogóle są "geberity" z przyciskiem tak nisko >>>? ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 narendiku, Oluś, adme, picoladka-dzieeeeeki za głos. Jestescie kochane:hug: kurcze Ola twoj M zasługuje na lanie nie posłuchał mnie;) zdrowszy mały????gorączka nie wrociła???? Mały gorączkował dzis troszke bardziej niż wczoraj i doszły wymioty, wiec wirus niestety sie rozkrecił, ale skoro to "trzydniówka"-jutro powinno dobrze (mam nadzieje...) Monia, mówiłam M, ze ma lanie od Ciebie:lol2: smiał sie, ze ok-bierze to na klatę ale drzwi mają byc, bo a) bedzie zimno b) bedzie chlapac:rolleyes: Mówie, ze Ty masz głeboki i sie nie chlapie a On na to: "A Monia ma siedzisko? " ja: "nie..." On: "no widzisz?"....wrrrrr. No i klops:rolleyes: Kurcze...a taki podatny był na Wasze sugestie... myslę, ze to taki wypadek przy pracy i dalej bedzie tak jak zwykle, czyli gładko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 -bierze to na klatę chyba na doopsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 narendiku, Oluś, adme, picoladka-dzieeeeeki za głos. Jestescie kochane:hug: Mały gorączkował dzis troszke bardziej niż wczoraj i doszły wymioty, wiec wirus niestety sie rozkrecił, ale skoro to "trzydniówka"-jutro powinno dobrze (mam nadzieje...) Monia, mówiłam M, ze ma lanie od Ciebie:lol2: smiał sie, ze ok-bierze to na klatę ale drzwi mają byc, bo a) bedzie zimno b) bedzie chlapac:rolleyes: Mówie, ze Ty masz głeboki i sie nie chlapie a On na to: "A Monia ma siedzisko? " ja: "nie..." On: "no widzisz?"....wrrrrr. No i klops:rolleyes: Kurcze...a taki podatny był na Wasze sugestie... myslę, ze to taki wypadek przy pracy i dalej bedzie tak jak zwykle, czyli gładko:yes: oj Ola strasznie te chorbóska chwytają twojego maluszka. oby jutro się skończyło:) i do wiosny 2 i poł miesiąca;) a twoj M toi tak dostanie lanie,wy macie siedzisko???? zmęczony z sauny będzie sie prysznicował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 chyba na doopsko koniecznie taki dylemat Hazelkowi zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Monia, siedzisko bedzie MarJelkowe (ale nie zgapiłam, zeby nie było:lol:) widziałam w gazecie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 aMonia, siedzisko bedzie MarJelkowe (ale nie zgapiłam, zeby nie było:lol:) widziałam w gazecie:yes: aja zobaczę u ciebie, bo u Marjelki nie widziałam:wiggle: pokazuj:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Co Ty-ono sie robi dopiero, nie mam co pokazywac,Łobuzie:lol: u MarJelki jest w łazience dzieciaczków. Na samym początku Jej galerii. Naprawdę nie widziałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 no nie, bo nie od początku jestem u Marty:rolleyes: a kiedy będzie gotowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts