Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziekuje Wam wszystkim za głosy:hug: Kurcze, martwi mnie, ze jestescie jednomyslne:lol:

A czy bedziesz zagospodarowywac jeszcze ten rog po lodowce? Ja pomyslalabym o jakiejs plytkie podwieszonej szafce na szklo lub winko?

kakusku, nie myslalam o tym za dużo, bo to bardzo swieża sprawa-z tym wolnym kątem;) ale...jakis fajny, nowoczesny stojak na wino jest fajnym pomysłem. Sie zobaczy;)

a czemu takie maleńkie zdjecia Oleńko? Z chęcią bym sobie tą twoją kuchnię pooglądała...

Madziulek, małe, bo nie ma nic ciekawego jeszcze do pokazania...gołe sciany...:rolleyes:

Drzwi do prysznica? Jezu... ale zagwózdka... normalnie nie znoszę takich barwionych drzwi:sick:ale skoro są jedne przy drugich...:rolleyes:

:lol::hug:

Ja własnie dumam nad szkanymi drzwiami do wiatrołapu .... też nie lubię barwionych, ale jako posiaadacz bezbarwnego szkła w łazienkowym prysznicu mówię jednak im tak. Ja wezmę mleczne to szorowanie mnie wykańcza :(.

U Ciebie z kolei widzę to przyciemniane (muszisz nawiązać do SPA).

ps. a jak zdrówko bąblowe ?

mirelko, dziekuje.Marudny troszkę, ale dużo lepiej. Co 8 godzin dostaje lek przeciwgorączkowy i to skutecznie hamuje temperaturę.

Olu fajnie ,że małemu lepiej:)

w saunie koniecznie ciemne:) chyba nie masz juz nad czym się zastanawiać bierz takie jak w saunie,zeby nie robić chaosu.

a dlaczego nie może być bez?????

Moniaaaa, dzieki:hug: jest to jedna z niewielu rzeczy, na którą sie uparł(niestety:bash:). Boi sie, ze bedzie chlapało...i drzwi muszą być...odkładałam ta decyzje o zakupie drzwi, jak długo sie dało...ale po interwencji pana glazurnika, już wiem ze nie mam czasu...:(

myszoniku, Karolinko,:hug::hug:

I ja tak sądzę :yes:

Ps. pisałaś kiedyś, że mąż liczy się z naszym zdaniem. Powiedz mu, że WSZYSTKIE jestesmy za kabiną bez drzwi :lol2: A nóż widelec....;)

Picoladko, no własnie LICZY sie (nie uwierzyłybyscie, jak bardzo) ale w tym przypadku...twardy jest chłopak, noooo:rolleyes: i argument pt: "bo dziewczyny pisały, ze..." nie działa:no::rolleyes:

Tak jak pisałam wczesniej, martwi mnie, ze jestescie takie zgodne, bo też mi sie ten kolor nie podoba :no: a poza tym, pomniejszy optycznie łazienke, która i tak po wstawieniu wanny wydaje sie tycia:o ale trudno...w przypadku takiej jednomyślności jestem konformistką;)

Edytowane przez hazeleyes1982

Cześć Hazelku :)

Cieszę się, że z maluchem lepiej!

Co do drzwi prysznicowych, to nie da się zmienić drzwi od sauny?

Uważam, że lepiej by było, gdyby i jedne, i drugie były takie same.

I nie martw się, że się łazienka optycznie zmniejszy :) Będzie OK.

Po kilku tygodniach nawet nie zauważysz różnicy.

Ola powiedz M ,że zawsze jak się będzie chlapało można drzwi potem zamontować przygotujcie odpowiednie rzeczy ,żeby w razie czego zamontować drzwi.

jak szeroki masz prysznic i jak głeboki???

powiedz M ,że ja mam głeboki 1, 3, szeroki 1m i nic się nie chlapie. deszczownica przekręcona bardzie w kierunku ściany:wiggle: przecież też będziesz miała ruchomą

Ola powiedz M ,że zawsze jak się będzie chlapało można drzwi potem zamontować przygotujcie odpowiednie rzeczy ,żeby w razie czego zamontować drzwi.

jak szeroki masz prysznic i jak głeboki???

powiedz M ,że ja mam głeboki 1, 3, szeroki 1m i nic się nie chlapie. deszczownica przekręcona bardzie w kierunku ściany:wiggle: przecież też będziesz miała ruchomą

Dobrze Monia gada :yes:

A to mnie pocieszyłaś z tymi wymiarami Twojego prysznicas bo ja na dole (tam gdzie płyty betonowe) będę miec tych samych rozmiarów :yes: , tez otwarty :yes:

Dobrze Monia gada :yes:

A to mnie pocieszyłaś z tymi wymiarami Twojego prysznicas bo ja na dole (tam gdzie płyty betonowe) będę miec tych samych rozmiarów :yes: , tez otwarty :yes:

u mnie nie chlapie. a w tej łazience z sauną rzeczywiście jest gorąco jak w saunie:lol2: więc pod prysznicem , nie marzniemy.

choć dla mnie jest szeroki, zmniejszyłabym do 90 cm .

a tak mam prysznic dla 2 osób!!!

u mnie nie chlapie. a w tej łazience z sauną rzeczywiście jest gorąco jak w saunie:lol2: więc pod prysznicem , nie marzniemy.

choć dla mnie jest szeroki, zmniejszyłabym do 90 cm .

a tak mam prysznic dla 2 osób!!!

mój stolarz jak wszedł do naszej łazienki to zamiast zająć się blatem to zaczął nas namawiać żebyśmy zrobili sobie drzwi do kabiny bo będzie nam zimno. To mu powiedziałam, że on tu kapać się nie bedzie (na szczęście - to juz w domysle ;) ) . Ja wiem jedno - nienawidzę, kiedy po gorącej kapieli w zamkniętej kabinie nagle muszę wyjść na zewnątrz ,brrr. nawet ręcznik wieszam tak, że opatulam się nim zanim wyjde a i tak jest mi cholernie zimno. A teraz w bloku mam parawan nawannowy więc jest jak w prysznicu bez drzwi i nigdy nie zmarzłam. Nie ma tej potwornej różnicy temperatur przy wyjściu.

Przypomniało mi się cos jeszcze. gdzies w "świecie" będąc na wakacjach mielismy w łazience hotelowej kibelek z przyciskiem "geberitowym" na takiej wysokości , że zasłaniała go otwarta deska wc. żeby spuścic wodę trzeba było najpierw spuścić deskę :rotfl: :D Wtedy mówilismy, że kiedys w domu zrobimy ten sam myk ale...... zapomnielismy :( Ale teraz tak kombinuje i zastanawiam się czy u nas w ogóle są "geberity" z przyciskiem tak nisko >>>? :eek: ja nie widziałam :no:

narendiku, Oluś, adme, picoladka-dzieeeeeki za głos. Jestescie kochane:hug:

kurcze Ola twoj M zasługuje na lanie nie posłuchał mnie;)

zdrowszy mały????gorączka nie wrociła????

Mały gorączkował dzis troszke bardziej niż wczoraj i doszły wymioty, wiec wirus niestety sie rozkrecił, ale skoro to "trzydniówka"-jutro powinno dobrze (mam nadzieje...)

Monia, mówiłam M, ze ma lanie od Ciebie:lol2: smiał sie, ze ok-bierze to na klatę :D ale drzwi mają byc, bo a) bedzie zimno b) bedzie chlapac:rolleyes: Mówie, ze Ty masz głeboki i sie nie chlapie a On na to: "A Monia ma siedzisko? " ja: "nie..." On: "no widzisz?"....wrrrrr. No i klops:rolleyes:

Kurcze...a taki podatny był na Wasze sugestie...:bash: myslę, ze to taki wypadek przy pracy i dalej bedzie tak jak zwykle, czyli gładko:yes::D

narendiku, Oluś, adme, picoladka-dzieeeeeki za głos. Jestescie kochane:hug:

Mały gorączkował dzis troszke bardziej niż wczoraj i doszły wymioty, wiec wirus niestety sie rozkrecił, ale skoro to "trzydniówka"-jutro powinno dobrze (mam nadzieje...)

Monia, mówiłam M, ze ma lanie od Ciebie:lol2: smiał sie, ze ok-bierze to na klatę :D ale drzwi mają byc, bo a) bedzie zimno b) bedzie chlapac:rolleyes: Mówie, ze Ty masz głeboki i sie nie chlapie a On na to: "A Monia ma siedzisko? " ja: "nie..." On: "no widzisz?"....wrrrrr. No i klops:rolleyes:

Kurcze...a taki podatny był na Wasze sugestie...:bash: myslę, ze to taki wypadek przy pracy i dalej bedzie tak jak zwykle, czyli gładko:yes::D

oj Ola strasznie te chorbóska chwytają twojego maluszka. oby jutro się skończyło:) i do wiosny 2 i poł miesiąca;)

a twoj M toi tak dostanie lanie,wy macie siedzisko???? zmęczony z sauny będzie sie prysznicował???