Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od wizualizacji do realizacji...czyli pogaduchy u hazel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oluś - masz ten pochłaniacz co ja chcę? Zamontowany już???

I co? Fajny?:rolleyes: Też masz 100 cm?

A powiedz... jak to jest - go trzeba otwierać jakoś podczas pracy:rolleyes: Bo tam są takie metalowe panele, które się otwierają... to jedynie do obsługi technicznej, czy podczas gotowania tak się go otwiera:???: A jeśli nie trzeba - to jak on zasysa przez te płytki?:o Jedynie tymi szczelinami wokół nich???

Siedzisko Marjelki jest boooooooooooskie - ale to już u nie mówiłam :yes:

Fajnie Olu ze i u Ciebie będzie - bo i ja chce zgapić - tylko ja nie z gazety a od Marjelki :lol2: http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif

Kiedy będziesz robić to siedzisko - bo jestem ciekawa co i jak :popcorn:

Olu zapytam jeszcze o jedną rzecz - zdecydowałam że jednak u góry zamiast świetlówki do oświetlenia kamienia dam jakieś reflektorki - i takie same na suficie już w całym holu. Powiedz mi gdzie kupowałaś swoje i poleć mi jakieś stronki z takim nowocześniejszym oświetleniem.

Poszłabym "wiesz gdzie" i poprzeglądała katalogi - ale mam takiego nerwa na nich że nie chce tych ludzi oglądać , zresztą obiecałam sobie że współpracę z nimi zakończyłam - ale z drugiej strony gdzie ja resztę oświetlenia zamówię??? :bash:

Gdzie u nas jest jeszcze jakiś taki duży sklep z oświetleniem? - bo ja nie kojarzę - w ogóle u nas to kiepsko z jakimikolwiek sklepami http://forum.barcis.pl/images/smilies/niemoc.gif

Miłego dnia życzę i zdrówka dla małego :hug:

Edytowane przez admete

To jest jeszcze tyle ludzi, którzy larssona nie przeczytali? zdziwiona jestem, bo miałam wrażenie, że jakieś 2 lata temu przeczytała cała Polska?

kakusku

http://merlin.pl/Pakiet-Millennium-3-tomy_Stieg-Larsson/browse/product/1,954518.html#fullinfo

A tak w ogóle polecam bardzo. Dziwię się, że monia na fm siedzi, bo jak ja czytałam to nawet jeść zapominałam ;)

Monia, duś-zabiorę sie za nią, obiecuję ale muszę dokończyć ta autobiografię, w którą sie wpakowałam...:rolleyes:

kakusku, Monia i duś pewnie Ci odpowiedzą, bo ja dopiero zaczynam przygodę z Larssonem i niewiele wiem;)

Madziu, ja mam 56 cm szer (moc 800m3/h). Nie jest, Głuptasie zamontowany, bo przecież moja kuchnia w powijakach :) ale zamówiłam przez internet i w zeszłym tyg go testowaliśmy-jest tak cichy, że na I biegu go nie słychać. :eek: :) Co do tej nakładki na filtry, to to jest maskownica, żeby nie było ich widać i nie zdejmuje sie jej podczas pracy:no: a zasysa tymi własnie szczelinami. Pilocik jest do tego i ogólnie, jestem mile zaskoczona-na żywo dużo fajniejszy niż w necie (choć to włoskie ustrojstwo-a jak wiecie mam traume, co do jakosci wloskiego sprzetu;)) jak chcesz, zrobie Ci jakąś sesje foto, zebyś sobie zobaczyła z innej perspektywy, niż w internecie:)

Marjelka,:) nie doczytałam wczoraj ze sie Moni komp zawiesza na Twojej galerii-chyba już byłam śpiąca;)

admete, jestesmy umówione na spotkanko i wtedy Ci wszystko pokaże :yes: ale na razie robią sie gładzie, panowie zabudowują geberity, oprawiają parapety i poprawiają kontakty po elektryku (!)-tak jak pisałam za dwa tyg skonczą, wiec przyszły tydz, może? albo jeszcze nastepny?zrobimy, jak bedziesz chciała-bedziemy trzymac reke na pulsie w kwestii naszego spotkania:)

co do oswietlenia, rozumiem Cie-jak ktoś niefajnie Cię obsłużył-nie bardzo masz ochote kontynuowac tam zakupy -ale ja, niestety wszystkie Aquaformy zamawiałam wlasnie tam:( co do reszty-nie mam jednego, konkretnego źródła-kupowałam w różnych sklepach internetowych...Wpadł mi do głowy jeden sklep z oswietleniem u nas-napisze Ci na pw gdzie i może tam zapytasz? Nie byłam tam ale kojarze, ze jest on dosc spory i mają wlasnie raczej nowoczesne oswietlenie. Ale masz racje, ze u nas kiepsko z takimi sklepami-pewnie dlatego oni sie czują tacy pewni:rolleyes:

Co do Małego-dziękuję:hug: wymioty-jak szybko sie pojawiły, tak szybko zniknęły i cały czas walczymy tylko z gorączką (!).Zadnych innych objawów:eek: ale to podobno już ostatni dzien dzisiaj...zobaczymy....buziaki!:hug:

Edytowane przez hazeleyes1982

Dziewczyny podajcie tytuly tych 3 tomow bo nie jestem w temacie .Siostra zamiast kwiatow na slub chce dostac ksiazki wiec moze by sie ucieszyla :rolleyes:
myszonik- Monik mnie wyręczyła:wiggle:

Dla zakręconej Moni, siedzisko pod prysznicem

http://img252.imageshack.us/img252/1092/dsc0799i.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dzięki Marjelko!!!!! u Oli mi się nie zawiesza internet:cool::cool:

To jest jeszcze tyle ludzi, którzy larssona nie przeczytali? zdziwiona jestem, bo miałam wrażenie, że jakieś 2 lata temu przeczytała cała Polska?

kakusku

http://merlin.pl/Pakiet-Millennium-3-tomy_Stieg-Larsson/browse/product/1,954518.html#fullinfo

A tak w ogóle polecam bardzo. Dziwię się, że monia na fm siedzi, bo jak ja czytałam to nawet jeść zapominałam ;)

ale ja pierwszy tom obejrzałam w kinie, więc czytam tak dla zobaczenia co innego w książce jest. I znalazłam caly wątek dotyczący roli Henrika Vangera w gazecie Millenium;) i romans Michela z Cecylią;)

Oluś buziaki do małego. lepiej mu???