hazeleyes1982 07.02.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Miłego oglądania,Monia:) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180223-Fotki-i-plotki-u-MarJel/page190 EDIT: Za dwa tygodnie panowie obiecali, ze sobie pójdą, wiec....wkrótce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ok. Ola twoj M w rozjazdach??? że ty na fm jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ola komputer mi się zawiesza na galerii Marjelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Spi już, bo jutro wyjezdza (znowu) ale zgadłaś a Twój M,też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) nie mamy cichy dzien:lol2: ja na fm z winem , a M na gorze z tv;) zaraz idę czytać , bo mam fajna ksiązke- Mężczyżni, ktorzy nienawidzą kobiet Edytowane 7 Lutego 2012 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2012 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 U...łaaaaa... Ty nabroiłaś czy druga strona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.02.2012 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Kupiłam sobie dzis ta ksiazke-po tym, jak ją zareklamowałas u Oli:wiggle: ale muszę najpierw dokonczyć...-nie smiej sie-autobiografię D. Wałęsowej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Kupiłam sobie dzis ta ksiazke-po tym, jak ją zareklamowałas u Oli:wiggle: ale muszę najpierw dokonczyć...-nie smiej sie-autobiografię D. Wałęsowej:lol2: ok nie śmieję się zbliża się 40stka , więc M ma humory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ola to zacznij potem tego Larssona. Super wciąga:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.02.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 tylko na larssona to trzeba tydz wolnego - nie byłam w stanie odłożyć trylogii póki nie dorarlam go ost strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.02.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 no ja 1 tom 3 dzień,,ale nie bez przerwy. no i film już obejrzałam;) ale ksiązka ciut obszerniejsza:)to fm mi zabiera duzo czasu- wciąga:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.02.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziewczyny podajcie tytuly tych 3 tomow bo nie jestem w temacie .Siostra zamiast kwiatow na slub chce dostac ksiazki wiec moze by sie ucieszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.02.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Oluś - masz ten pochłaniacz co ja chcę? Zamontowany już??? I co? Fajny? Też masz 100 cm? A powiedz... jak to jest - go trzeba otwierać jakoś podczas pracy:rolleyes: Bo tam są takie metalowe panele, które się otwierają... to jedynie do obsługi technicznej, czy podczas gotowania tak się go otwiera:???: A jeśli nie trzeba - to jak on zasysa przez te płytki? Jedynie tymi szczelinami wokół nich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 ola komputer mi się zawiesza na galerii Marjelki Dla zakręconej Moni, siedzisko pod prysznicem http://img252.imageshack.us/img252/1092/dsc0799i.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.02.2012 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Siedzisko Marjelki jest boooooooooooskie - ale to już u nie mówiłam Fajnie Olu ze i u Ciebie będzie - bo i ja chce zgapić - tylko ja nie z gazety a od Marjelki http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Kiedy będziesz robić to siedzisko - bo jestem ciekawa co i jak Olu zapytam jeszcze o jedną rzecz - zdecydowałam że jednak u góry zamiast świetlówki do oświetlenia kamienia dam jakieś reflektorki - i takie same na suficie już w całym holu. Powiedz mi gdzie kupowałaś swoje i poleć mi jakieś stronki z takim nowocześniejszym oświetleniem. Poszłabym "wiesz gdzie" i poprzeglądała katalogi - ale mam takiego nerwa na nich że nie chce tych ludzi oglądać , zresztą obiecałam sobie że współpracę z nimi zakończyłam - ale z drugiej strony gdzie ja resztę oświetlenia zamówię??? Gdzie u nas jest jeszcze jakiś taki duży sklep z oświetleniem? - bo ja nie kojarzę - w ogóle u nas to kiepsko z jakimikolwiek sklepami http://forum.barcis.pl/images/smilies/niemoc.gif Miłego dnia życzę i zdrówka dla małego Edytowane 8 Lutego 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.02.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 To jest jeszcze tyle ludzi, którzy larssona nie przeczytali? zdziwiona jestem, bo miałam wrażenie, że jakieś 2 lata temu przeczytała cała Polska? kakusku http://merlin.pl/Pakiet-Millennium-3-tomy_Stieg-Larsson/browse/product/1,954518.html#fullinfo A tak w ogóle polecam bardzo. Dziwię się, że monia na fm siedzi, bo jak ja czytałam to nawet jeść zapominałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.02.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Monia, duś-zabiorę sie za nią, obiecuję ale muszę dokończyć ta autobiografię, w którą sie wpakowałam... kakusku, Monia i duś pewnie Ci odpowiedzą, bo ja dopiero zaczynam przygodę z Larssonem i niewiele wiem;) Madziu, ja mam 56 cm szer (moc 800m3/h). Nie jest, Głuptasie zamontowany, bo przecież moja kuchnia w powijakach ale zamówiłam przez internet i w zeszłym tyg go testowaliśmy-jest tak cichy, że na I biegu go nie słychać. Co do tej nakładki na filtry, to to jest maskownica, żeby nie było ich widać i nie zdejmuje sie jej podczas pracy:no: a zasysa tymi własnie szczelinami. Pilocik jest do tego i ogólnie, jestem mile zaskoczona-na żywo dużo fajniejszy niż w necie (choć to włoskie ustrojstwo-a jak wiecie mam traume, co do jakosci wloskiego sprzetu;)) jak chcesz, zrobie Ci jakąś sesje foto, zebyś sobie zobaczyła z innej perspektywy, niż w internecie:) Marjelka, nie doczytałam wczoraj ze sie Moni komp zawiesza na Twojej galerii-chyba już byłam śpiąca;) admete, jestesmy umówione na spotkanko i wtedy Ci wszystko pokaże ale na razie robią sie gładzie, panowie zabudowują geberity, oprawiają parapety i poprawiają kontakty po elektryku (!)-tak jak pisałam za dwa tyg skonczą, wiec przyszły tydz, może? albo jeszcze nastepny?zrobimy, jak bedziesz chciała-bedziemy trzymac reke na pulsie w kwestii naszego spotkania:) co do oswietlenia, rozumiem Cie-jak ktoś niefajnie Cię obsłużył-nie bardzo masz ochote kontynuowac tam zakupy -ale ja, niestety wszystkie Aquaformy zamawiałam wlasnie tam:( co do reszty-nie mam jednego, konkretnego źródła-kupowałam w różnych sklepach internetowych...Wpadł mi do głowy jeden sklep z oswietleniem u nas-napisze Ci na pw gdzie i może tam zapytasz? Nie byłam tam ale kojarze, ze jest on dosc spory i mają wlasnie raczej nowoczesne oswietlenie. Ale masz racje, ze u nas kiepsko z takimi sklepami-pewnie dlatego oni sie czują tacy pewni:rolleyes: Co do Małego-dziękuję wymioty-jak szybko sie pojawiły, tak szybko zniknęły i cały czas walczymy tylko z gorączką (!).Zadnych innych objawów:eek: ale to podobno już ostatni dzien dzisiaj...zobaczymy....buziaki! Edytowane 8 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 to ja poproszę o foto;)zdziwiło mnie, że go już testowaliście:lol2: dlatego pomyślałam, że już zamontowany;) ale rozumiem, że test był w kartonie po podłączeniu do gniazdka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dziewczyny podajcie tytuly tych 3 tomow bo nie jestem w temacie .Siostra zamiast kwiatow na slub chce dostac ksiazki wiec moze by sie ucieszyla myszonik- Monik mnie wyręczyła:wiggle: Dla zakręconej Moni, siedzisko pod prysznicem http://img252.imageshack.us/img252/1092/dsc0799i.jpg Uploaded with ImageShack.us dzięki Marjelko!!!!! u Oli mi się nie zawiesza internet:cool: To jest jeszcze tyle ludzi, którzy larssona nie przeczytali? zdziwiona jestem, bo miałam wrażenie, że jakieś 2 lata temu przeczytała cała Polska? kakusku http://merlin.pl/Pakiet-Millennium-3-tomy_Stieg-Larsson/browse/product/1,954518.html#fullinfo A tak w ogóle polecam bardzo. Dziwię się, że monia na fm siedzi, bo jak ja czytałam to nawet jeść zapominałam ale ja pierwszy tom obejrzałam w kinie, więc czytam tak dla zobaczenia co innego w książce jest. I znalazłam caly wątek dotyczący roli Henrika Vangera w gazecie Millenium;) i romans Michela z Cecylią Oluś buziaki do małego. lepiej mu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 ok nie śmieję się zbliża się 40stka , więc M ma humory;) aaaaaa to dużo wyjaśnia Oluś zdrówka małemu zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts