myszonik 10.02.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dzieki Monia cały czas trzymamy sie wersji, ze pierwszy mecz obejrzymy w gronie przyjaciół już w nowym domku:yes: wczoraj wybrałam łózko i szafki nocne do sypialni, za trzy tygodnie zaczyna pan parkieciarz swoją rozpierduchę...wiec już naprawde blisko:) pamietasz u siebie ta ostatnią prostą, co? Niby tak blisko a jednak...jeszcze rozpierducha:D picoladka... Takie było nasze pierwsze założenie jak budowaliśmy dom, że na Euro musi być gotowy! Udało się trochę szybciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.02.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Magda jak masz ciemno w łazience u Hani to wymień te halogeny na ledy - sprawdź jaką masz żarówkę - pewnie GU 10 to najpopularniejsza końcówka dla halogenów - i kup np. na all ledy z odpowiednią końcówką (im więcej wiązek led w żarówce tym mocniej świecą) - będziesz miała baaardzo jasno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.02.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Ola pedziesz jak błyskawica A ja chyba bede musiala pozegnac sie z oprawami wpuszczanymi w korytka bo dopiero teraz zaskoczyłam ze przeciez nie moge obnizyc sufitow o 20 cm skoro juz teraz mam w pomieszczeniach 2,65 cm Zrobie chyba min obnizenie o 5 cm (aby pochowac lecace kable ) i zamontuje zwykle oprawy natynkowe lub swietlowki we wnekach bo one sa dosc cienkie .Jestem strasznie zla na te wysokosc bo mialo wyjsc na gotowo 2,75 cm a tu taki babol kakusku,rzeczywiscie szkoda, ale te natynkowe też są super i dają fajny efekt. Ostatnio w jakims magazynie oglądałam wnętrza Zienia i pomimo kolosalnych wysokosci pomieszczen (stara kamienica) widziałam same natynkowe i wyglądały swietnie:yes: gdzie tam pędze...czekamy na wiosnę, zeby robic elewację i ocieplic dom, bo przedwczoraj np: zamarzła nam woda,pomimo iż w srodku jest ciepło(grzejemy od poczatku sezonu):oNie wiem, czy to skopana hydraulika, czy po prostu brak ocieplenia... acha... no dobra -już coś świta;) Te o których ja mówiłam, to jakieś takie kwadratowe halogeny... no nieważne - w każdym razie słabe, ledwo tlące się...ale jeśli Olinda mówi, że te sągit - to biorę je:lol: (znaczy ten pochłaniacz;)) Madziu, nie spodziewaj sie, ze to jest oswietlenie, przy którym można książkę czytać...;)zwłąszcza, ze jest to oswietlenie punktowe...kurcze-chyba zrobię Ci fotke, jak swieca te lampki w ciemnosci... M. dzisiaj wraca, wiec Mu daruję, ale jutro.... Dzięki Ola:) a mogłabym prosić o podanie modelu tej oprawy? tyle tego, że masakra:eek: Oldzia, Tetrix 2 NT http://swiatlo.net/oferta/oprawy-downlight/ Takie było nasze pierwsze założenie jak budowaliśmy dom, że na Euro musi być gotowy! Udało się trochę szybciej:) A nasze pierwsze zalozenie było, ze na Wielkanoc...ale stanęło,ze na Euro:D Oldzia, pytała o sprzęt AGD.Obiecuję, ze w koncu wkleje-trochę z tym roboty, dlatego sie tak ociągam:) Edytowane 10 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 10.02.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Oldzia, Tetrix 2 NT http://swiatlo.net/oferta/oprawy-downlight/ A nasze pierwsze zalozenie było, ze na Wielkanoc...ale stanęło,ze na Euro:D Oldzia, pytała o sprzęt AGD.Obiecuję, ze w koncu wkleje-trochę z tym roboty, dlatego sie tak ociągam:) dzięki:) a ztym sprzętem to poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.02.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 o proszę ... Powiedzenie powinno teraz brzmieć: Ola zmienną*jest Świetnie lampy wyglądają, po pomalowaniu będzie extra! Kiedy planujecie przeprowadzkę? Bo to przeciej już tuż tuż Monia wyjęłaś mi z ust Ola zmienną jest :yes: :* chyba też się załapię mam nadzieję Ola ksiązka wciąga, pomimo,że oglądałam film skonczyłam wczoraj dałam młodemu. właśnie wyjechał na narty do świeradowa- Zdroj.mnie czeka II tom, ale na razie siedze na Fm. wczoraj miałam zwariowany dzień , zakupy , obiad i nawet na cwiczenia nie poszłam, potem dermatolog, herbata u teścioweij i dopiero wieczorem dorwałam się do ksiązki;) te korytka fajnie wyszły. tam gdzie czarne oprawy , będziesz miała czaRNE WNĘKI??? a tam gdzie białe oprawy, białe///??? a co z drzwiami do prysznica??? będą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.02.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ola jesli dobrze pamietam to ty masz oprawy MATRIX a nie tetrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.02.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 (edytowane) Monia wyjęłaś mi z ust Ola zmienną jest chyba też się załapię mam nadzieję Ola ksiązka wciąga, pomimo,że oglądałam film skonczyłam wczoraj dałam młodemu. właśnie wyjechał na narty do świeradowa- Zdroj.mnie czeka II tom, ale na razie siedze na Fm. wczoraj miałam zwariowany dzień , zakupy , obiad i nawet na cwiczenia nie poszłam, potem dermatolog, herbata u teścioweij i dopiero wieczorem dorwałam się do ksiązki;) te korytka fajnie wyszły. tam gdzie czarne oprawy , będziesz miała czaRNE WNĘKI??? a tam gdzie białe oprawy, białe///??? a co z drzwiami do prysznica??? będą??? Monia, po kolei-Wariacie Ty mój;) Na fotki sie wszystkie załapiecie-ale muszę dotrzec do sklepu i cyknąc:) Tam, gdzie czarne oprawy-są też korytka i one beda czarne, a w salonie i kuchni sa tylko białe oprawy bezramkowe (nie w korytkach), wiec...sufit bedzie po prostu biały:D Drzwi od prysznica, cyt: "muszą być":roll: wiec zamówione już Monia, nie czytaj tak namietnie, bo tylko kusisz i kusisz z ta ksiazka:cool: Syn na wyjezdzie, czyli hulaj-dusza, piekła nie ma:lol: oldzia, zapytaj pasie o te oprawy, bo teraz juz nie jestem pewna...a Ona swego czasu sie nimi interesowała-wydaje mi sie, ze firma to: matrix ...a model: tetrix. Edytowane 11 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.02.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 firma to: matrix ...a model: tetrix. ale sobie to wykombinowali ... sklep powinni nazwać - lampix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ale sobie to wykombinowali ... sklep powinni nazwać - lampix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 a to są lampy z max- fliz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Monia, jak Ci minął dzień?Przyznaj sie-byłaś na kawce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Monia, jak Ci minął dzień?Przyznaj sie-byłaś na kawce;) oczywiście w Starym;) jeszcze jestem na fm, bo już ksiażka woła. whitney nie żyje, a to moja młodość zobacz co nałogi robią z ludzi:offtopic: aha weselej wczoraj byłam na zumbie- nieporozumienie/ albo laska żle prowadziła, albo to nie dla mnie. 20 minut wytrzymałam( nie chodzi o kondycję ,ale o to ,że te zajęcia były beznadziejne, trochę podskoków, jakieś szasse, kółka, kręcenie tyłkiem:lol2::lol2::lol2::lol2: wyobreażasz sobie mnie, podskakująca:) i chichrająca się sama do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Do Whitney i Jej przebojów tez miałam zawsze sentyment...smutne-naprawdę...miała wszystko a była samotna i nieszczesliwa:( Monia,oj chciałabym Cie zobaczyć i sama bym poszła ale w K. nie ma-z tego, co wiem. Moja Przyjaciółka z Gdańska chodzi i jest zachwycona-a ona z tańcem na bakier. Smieje sie, ze żadna dziewczyna nie chce obok niej tanczyc i ma duuuzo miejsca wokół siebie-bo nie raz przyłożyła komuś niechcący w twarz:lol2: To co? Zawieszasz zumbe? Moze to nie to...wiesz, nie każdy musi lubić...ja planuje troche ruchu, jak Mały pójdzie do przedszkola:yes: Edytowane 12 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.02.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ja po urodzeniu Oskara do kolejnej ciąży - czyli okres 3 i pół roku zdążyłam pójść 2 razy na zajęcia - a zakupiłam nowe buty i cały strój teraz znowu muszę czekać aż najmłodszy pójdzie do przedszkola - czyli 3 lata bo się szybciej chyba nie zbiorę Ola a gdzie zamierzasz chodzić? Bo ja jak już się wybieram na zajęcia to tylko do mojej psiapsióły która jest instruktorką A kiedyś dawno dawno temu chodziłam 2-3 razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Ja po urodzeniu Oskara do kolejnej ciąży - czyli okres 3 i pół roku zdążyłam pójść 2 razy na zajęcia - a zakupiłam nowe buty i cały strój czyli nie tylko ja sie tak motywuję...? i u mnie tez zazwyczaj tak to działa:D tzn, nie ze zachodze w ciążę ciagle i ona mi przeszkadza....ale no wiesz, ze w koncu rezygnuję teraz znowu muszę czekać aż najmłodszy pójdzie do przedszkola - czyli 3 lata bo się szybciej chyba nie zbiorę Ola a gdzie zamierzasz chodzić? Bo ja jak już się wybieram na zajęcia to tylko do mojej psiapsióły która jest instruktorką A kiedyś dawno dawno temu chodziłam 2-3 razy w tygodniu Z jedną koleżanką byłam raz w Dynamice, a z drugą ...3x na Szczecinskiej...a wczesniej kilka razy w Sport F. na Paderewskiego-taki miałam zapał Ale jak Mały pójdzie do przedszkola, to naprawdę, naprawdę, naprawdę...bede chodzic;) A Ty gdzie, Adme ..."uczęszczałaś"? Edytowane 12 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.02.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 hej laseczki tez płaczę po Whitney :( Co do "ćwiczeń" to zrobiłam postęp przez ostatni tydzień - zdobyłam telefon do instruktorki jogi Teraz tylko zadzwonic, umówić się, kupic strój ( bo w "starym" przeciez nie wypada ) no i zebrac się w sobie..... Znając siebie to zejdzie mi jeszcze ze 2-3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Oja powoli nadrabiam, bo cały tydzień miałam gości Ja się przymierzam ciągle do pole dance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ale zumba nie dla mnie. ja lubię tańczyć, ale nie z 20 laskami rąbiącymi durne układy. może trafiłam na beznadziejną instruktorkę . wolę pilates, streching i koje ulubione magic bar Ola a zumba jest w Ostrowcu ś, więć w K też musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 czesc picoladko wierzę w Ciebie ale pamietaj...ze zakup stroju, niestety nie gwarantuje, ze pójdziesz:lol: Venusek! Nie masz pojęcia, jak mi sie marzy pole dance:lol: idz, koniecznie,pliiis i opowiesz, co i jak:yes: picoladko-to jest podobno lepsze, niż joga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 pole dance- będziecie tańczyć!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts