hazeleyes1982 12.02.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Monia, wiesz, jakie to fajne? widziałam kiedys w jakims programie takie zajęcia-same babki i kupa smiechu:D Masz racje-zumba jest!Nawet nie wiedziałam:cool: Monia-Ty to jestes "sparcmienka"...co ja sie bede porównywac...kondycja, jak u emerytki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 he , he. ja chodzę sie wyszczuplić .a na tańce to ze z znajomymi:)zapisz się może zumba podobna do pole dance . podrzuce ci filmik mojej siostrzenicy age 10 , która chodzi na zumbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ja nie mam czasu na zadne zajecia ruchowe poza domem za to przytargalam wczoraj od znajomej rowerek magnetyczny na probe -zobaczymy ile razy na niego siade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ja nie mam czasu na zadne zajecia ruchowe poza domem za to przytargalam wczoraj od znajomej rowerek magnetyczny na probe -zobaczymy ile razy na niego siade no to trzymam kciuki za trening rowerkowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ja nie mam czasu na zadne zajecia ruchowe poza domem za to przytargalam wczoraj od znajomej rowerek magnetyczny na probe -zobaczymy ile razy na niego siade mój od kilku lat kurzy sie w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dlatego nie kupowalam tylko na probe pozyczyłam od znajomej.Cos wiem na temat zakurzonej ławeczki i magic lega Jak na razie to najwiekszy zapal ma moj syn i mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 dlatego ja też nie mam nic w domu. Wolę wyjśc poćwiczyć do fitnessu. własnie jutro ma pilates. dziś wolne , dopołudnia jakiś remont robią , a popołudniu nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 ja chcę koniecznie iść na pole dance ale jak się ociepli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 ja chcę koniecznie iść na pole dance ale jak się ociepli u nas już cieplej , tylko -7,5;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.02.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia nawet gdybym znalazal checi wyjscia z domu na cwiczenia to po prostu nie mam na to czasu .Niestety pracuje od 8 do 18 wiec jak juz wracam to mysle tylko o cieplych papuciachach a nie kolejnym wysilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.02.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Olu ja kiedyś (czyli przed dzieciaczkami) chodziłam i to regularnie 2-3 razy w tygodniu - do klubu mojej przyjaciółki (ten klub nad kładką nad Statoil jak się na bazary jedzie ). Jak zamknęli klub psiapsiółka zaczęła pracować w Symetris - i tam byłam aż jeden raz Ale ciężko połączyć dzieci, dom pracę i jeszcze fitness http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Dlatego myślę że czas zanjdę dopiero wtedy kiedy starszy pójdzie do szkoły młodszy do przedszkoal i ja do południa sobie podskoczę - czyli za 2,5 roku Póki co mycie okien w moim domu , latanie za chłopakami i zbieranie wciąż i wciąż zabawek po całej chałpie - będzie można spokojnie potraktowac jako zastępczy fitness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Potraktowac mozna tylko u mnie to nie dziala Opiekuje sie 5 dzieciakow wiec tez mam ciagole pelne rece roboty ale niestety brzuch przez to nie robi sie mniejszy Admete zamowilas sobie plytki? Ciekawa jestem kiedy bedziesz je u sibie ukladac.W weekend zobaczylam ze masz swoj watek ale nie mialam czasu nic skrobnac .Postaram sie jak najszybciej przebrnac przez Twoje komenty i wtedy sie odezwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Monia nawet gdybym znalazal checi wyjscia z domu na cwiczenia to po prostu nie mam na to czasu .Niestety pracuje od 8 do 18 wiec jak juz wracam to mysle tylko o cieplych papuciachach a nie kolejnym wysilku no to inna sprawa. a zima to zima, na wiosnę z dzieciakami na rowery i ruch będzie Potraktowac mozna tylko u mnie to nie dziala Opiekuje sie 5 dzieciakow wiec tez mam ciagole pelne rece roboty ale niestety brzuch przez to nie robi sie mniejszy Admete zamowilas sobie plytki? Ciekawa jestem kiedy bedziesz je u sibie ukladac.W weekend zobaczylam ze masz swoj watek ale nie mialam czasu nic skrobnac .Postaram sie jak najszybciej przebrnac przez Twoje komenty i wtedy sie odezwe kakusku 5 dzieciaków na twojej głowie:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Nio I to jedna familia wiec do tego jeszcze utrzymanie pozadku w chałupie i ugotowanie obiadu i kolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.02.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) admete, zanim ja sie wybiore-akurat minie z 2 lata, wiec pójdziemy razem, co Ty na to? Dziewczynki,obiecałam-wiec z małym opóźnieniem wklejam AGD. Niepewne są: piekarnik (na pewno bedzie kompakt ale nie wiem, czy wziać z pyroliza-duuuuzo droższy, a chciałabym zaoszczedzic) i płyta (kompletnie sie nie znam na indukcji, jak wiecie i wybrałam jeden z najtanszych modeli Siemens'a...na dobry początek) lodówka do zabudowy,LIEBHERR IK 3620: http://images50.fotosik.pl/1376/f26e2cfc58c2ddb8.jpg zamrażalnik do zabudowy, Siemens GI 14 DA 50: http://images40.fotosik.pl/1358/bac66243a4d3626b.jpg zmywarka do zabudowy, Siemens SN 66M083EU: http://images35.fotosik.pl/1178/846d2eaa1b56ceb9.jpg kawiarka, Siemens TK 76K573: http://images45.fotosik.pl/1368/d63746e5fe63c189.jpg piekarnik: z pyrolizą: http://images45.fotosik.pl/1368/b3857da8243fc256.jpg albo bez: http://images35.fotosik.pl/1178/3f8cf2b181d6cb8e.jpg płyta indukcyjna (:eek::eek:), Siemens EH651RE11E: http://images45.fotosik.pl/1368/4ad4dbeb930d92c4.jpg Poradzcie, co z ta pyrolizą...i w ogóle, co myslicie? Edytowane 13 Lutego 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.02.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Admete zamowilas sobie plytki? Ciekawa jestem kiedy bedziesz je u sibie ukladac.W weekend zobaczylam ze masz swoj watek ale nie mialam czasu nic skrobnac .Postaram sie jak najszybciej przebrnac przez Twoje komenty i wtedy sie odezwe Kakusku nie mogę dotrzeć do pana . Wczoraj juz miałam zaplanowane a cały dzień mi zeszło w urzędach z jedną sprawą - na raty bo przecież na karmienie do domu muszę wracać Dziś następne podejście..........Ale do zamawiania jeszcze z miesiąc 5 dzieciaków http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif chylę czoła za organizację i siłę i wszystko co potrzebne by dac radę z piatką http://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/poklony.gif admete, zanim ja sie wybiore-akurat minie z 2 lata, wiec pójdziemy razem, co Ty na to? To jesteśmy umówione - za ten czas to pewnie aktualne kluby zamkną a otworzą nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.02.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja mam bez pyrolizy. Wszystko zależy od tego jak często użytkujesz. U mnie piekarnik chodzi mniej więcej raz w tygodniu. Przeważnie są to ciasta, więc się nic nie brudzi. Nie piekę kuraków na roznie (nie lubię), jedynie podgrzewam lub utrzymuję temperaturę potraw. I szczerze powiedziawszy przez ten rok nie musiałabym go myć. Wystarczyło tylko przetrzeć ściereczką, odtłuścić i gotowe. Mam funkcję aqua clean- czyli czyszczenia wodą (wlewa się tam wodę, nastawia odpowiedni program i potem tylko przeciera ściereczką), ale nawet jej nigdy nie używałam (nie ma potrzeby).Nie wiem jaką masz różnicę w cenie, bo jak duża to wg mnie nie warto. kakusku - w jakim wieku dzieciaczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 J Mam funkcję aqua clean- czyli czyszczenia wodą (wlewa się tam wodę, nastawia odpowiedni program i potem tylko przeciera ściereczką), ale nawet jej nigdy nie używałam (nie ma potrzeby). ciekawa ta funkcja......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.02.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Nio I to jedna familia wiec do tego jeszcze utrzymanie pozadku w chałupie i ugotowanie obiadu i kolacji ja także chylę czoło!!!! musisz być mega zorganizowana. ale to chyba nie twoje dzieciaki:D ciekawa ta funkcja......... bardzo fajne to aqua- clean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.02.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Teoretycznie dziewczyny moglabym przybic z Wami piateczke bo moj maz tez kilka dni temu w koncu powiedzial ze jak tak bardzo chce moge sobie kupic te kawiarke do zabudowy.Probvlemw tym ze ja teraz juz sama nie wiem czy az tak bardzo musze meic tego Siemensa w zabudowie czy nie lepiej kupic jakas dobra Jure Osiołkowie w żłobie dano Dobrze ze ostateczna decyzje bede musiaa podjac dopiero jak wy juz bedziecie probowac tych swoich kawiarek to mi opowiecie czy faktycznie warto wydac tyle kaski Ola podaj nr modeli tych piekarnikow bo moze oporcz purpolizy jeszcze sie czyms roznia? Bardzo duzo trzeba doplacic za te wygode czyszczenia? Gdzies widziaal m watek nt purolizy i jedni wychwalali a drudzy uwazali ze szkoda doplacac .Pewnie jest to tak samo jak ze wszystkim a pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia (czyt zasobnosci portfela ) Dziewczyny dzieci nie moje Najstarszy ma obecnie 10 lat a najmlodsza 3 latka . Sama sie czasem zastanawiam jak to mozliwe ze wytrzymalam tam juz prawie 5 lat Co roku przymierzam sie do zmiany pracy i jakos nie wychodzi (za miekka jestem hihihi) Admete mam nadzieje ze wkoncu Ci sie uda dotrzec ale najwazniejsze zeby udalo sie kupic po fajnych cenach Edytowane 15 Lutego 2012 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts