hazeleyes1982 30.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) - Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 czeeeeeść Super że podjęłaś taką*decyzję kolejny wątek do listy odwiedzanych Kibicuję No i ... nie piszesz sama do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 teraz to Ty zostałas matką chrzestną ale masz pamięć kobieto! Co do kuchni - świetna. Trochę nie rozumiem co to jest to czarne, które jest kontynuacją półwyspu na wszystkich szafkach i jak to wyglądać ma w rzeczywistości. To będzie taka odstająca półka w 1/4 od dołu szafek? Dobór kolorów piękny. Jest jasno, przejrzyście ale nie monotonnie. No a najpiękniesze - okno Nie mogę się pogodzić z tymi moimi kurduplami Nie wiem gdzie miałam głowę kiedy projekt był obrabiany. A i zła jestem na arch, że nie podpowiedział ... W przyszłym domu A pamiętasz o tych łupkach i nowych zdjęciach, które miałaś mi podesłać? U mnie robi się teraz tynk cem-wap na elewacji i chyba nadal nie jest za późno na ten kamień. Tylko nie wiem gdzie i jak Nie mam pomysłu, a chciałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Napisze Wam, co zamierzam na pewno zmienic i proszę o opinie: 1. Zabudowa cała biała 2. Dół szafek bez tego paska z granitu-niestety architekt wykazał sie zbyt duzym jak dla mnie polotem 3. jasno-szary gres 4. Wnęka po lewej stronie od zabudowy ma 15 cm. Zamiast niej-albo cargo albo półka na wino 5. Półwysep tez do odstrzału...tzn bedzie ale w bardziej minimalistycznej formie Monia, skrzykniesz tu dziewczyny?nie umiem jeszcze edytowac stopki:( wklej na razie linka do tematu w sygnaturze (bo nie pamiętam jak się robi taki opis, dawno to było) Już teraz wszystko rozumiem A ja bym się*zastanowiła nad tym orzechem. Naprawdę fajnie to wygląda Też mam jasno szary gres i w tym samym dokładnie miejscu płytę gazową (będzie gazowa?) i zlewozmywak U mnie będzie wszystko białe ale chętnie to co widzę*przeniosłabym do siebie Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 próba stopki Pogaduchy u hazel edit: Działa!Możesz sobie nazwę stopki zmienić, na szybko wpisałam "pogaduchy u hazel"I wstaw to teraz w sygnaturę w ustawieniach profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.09.2011 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 I ja się witam. Będę napewno podglądać postępy. Podoba mi się wizualizacja kuchni, choć też nie zabardzo wiem co to za rama przy szafkach. Ja bym ten dolny pas ramy dała zaraz nad samym cokołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 30.09.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Witam się i ja. Na dniach zaczynam również etap wykończeniówki w swoim domku.Co do kuchni fajna, nowoczesna. Archi miał niezły polot z tym gresem - konglomeratem. W sumie zastanawiam się czy te materiały nie są same w sobie za ciężkie na klejenie pod takim kątem? Jak dla mnie połączenie białego i orzecha jest gustowne natomiast wygibasy blatu już niekoniecznie mi się podobają ze względu na brak praktycznego zastosowania. Ogół jednak mi się podoba. Idąc za dziewczynami okno tez jest fajne, dobrze widzę, że narożne? A po lewej stronie drzwi do spiżarki? Układ kuchni w sumie bardzo podobny do mojego. Franka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.09.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Zaproszenie dotarło. Jestem Obiecuję podgladać, a nawet komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.09.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Wreszcie! hezel, patrząc na kominek, mogę się pokusić o stwierdzenie:Pokarz mi swój kominek, a będę wiedzieć jakie masz (będziesz miała) wnętrza Będzie cudnie tak jak lubię Jakieś malusie te fotki i nie widzę projektu kuchni, nie da się większej fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.09.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No właśnie, ja też bym się z chęcią kuchnią pozachwycała - ale nie widu:( Jakieś miniatury mi się tylko wyświelają... w każdym razize witam się i obiecuję wiernie kibiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.09.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 To i ja i ja jestem No nareszcie!! Hazelku tylko postaraj się wstawiać większe fotki, bo u mnie niestety tylko miniaturka wizu kuchni - nawet po otwarciu w imageshack. Polecam do fotek photobucket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 no to ja też jestem powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 hazel, jeśli chcesz w sygnaturze mieć linka z krótkim opisem Pogaduchy u hazel, wstaw w sygnaturę to co jest poniżej, tylko skasuj wykrzyknik z przodu. Musiałam go dać, bo tak to robi się od razu odnośnik [!url=http://forum.muratordom.pl/showthread.php?187479-Od-wizualizacji-do-realizacji...czyli-pogaduchy-u-hazel]Pogaduchy u hazel[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.09.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dołączam do podgladaczy kuchnia zapowiada się jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 30.09.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 cześc ja tez dołączam. ale kuchnia też wyświetla mi sie malutka i nic nie widzę.a kominek super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Wszystkie się zleciały, a tu ani szampana, ani koreczków, a co najgorsze hezel gdzieś zniknęła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.09.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dotarłam, obejrzałam, przeczytałam i oczywiście czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 hazelPoodoba mi się. Przód domu rozumiem będzie biały i tylko ten kamień. A z tyłu w dwóch miejscach szary tynk? Też tak planuję (tylko że ja mam z tyłu skośne ściany). Chcę tarasowe ściany zrobić ciemniejsze szare a dwa tarasy oddzielać będzie jasna część Pietrę miałam z próbkami kominkowymi. Na kominek mi się*nie spodobała, ale na elewację ... hmmm, może być fajnaWiesz jakie one będą miały kształt i wymiary, te płyty?Caly czas nie wiem czy u mnie taki kamień na ściance (i to skośnej - wejściowej) nie będzie od czapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.09.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 dziewuszki jedziemy z innymi wizualkami-bo mam ich sporo:-) zacieram ręce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.09.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dzień dobry! Przyszłam za Mosambią i zostaję, bo tu się rozgościły idealnie moje kolory:-) I też niedługo ruszę z kuchnię, więc chętnie podpatrzę i pokibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts