aksuda 22.07.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 (edytowane) super gratulacje:lol: mam nadzieję ,że będzie się Wam mieszkać w Jabłoneczce tak samo dobrze jak nam:rolleyes: niby ten sam projekt a jednak inny , ładna ta Wasza kuchnia muszę uzupełnić dziennik i galerię i będę czekała na Twoją z niecierpliwością Dorotko cały czas mocno trzymam za Was kciuki aby szybko zakończyło miasto tą kanalizę. Edytowane 22 Lipca 2014 przez aksuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz T 28.07.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 witam widzę trochę się pozmieniało wszyscy się wprowadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 31.07.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 niby tak ale dalej przynajmniej przed nami dużo pracy wewnątrz a przede wszystkim na zewnątrz:rolleyes:cały czas czekając na postępy wszystkich budujących jabłoneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 25.09.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 My dalej czekamy na projekt kanalizy...Eh... Kochani chwalcie sie swoimi wnetrzami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 27.09.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 (edytowane) U mnie zagwozdka..Projekt juz byl po zmianach architektonicznych u konstruktora (trzeci obrazek) ale teraz sie zastanawiam czy jednak nie przeniesc drzwi tarasowych blizej okna, Mezowi podoba sie uklad 2. Uklad 3 i 1 ma niewatpliwa zalete ze dzieli zadaszony taras (z jabloni 2) na 2 czesci - wypoczynkowa i ze stolem...ale komunikacyjnie chyba lepiej nr 2...Co sadzicie? Ada uklad przejscia taki jak u Ciebie i komina prawie jak u Ciebie A tu widok salonu w opcji 2: Edytowane 27 Września 2014 przez questa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 03.10.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 mi chyba też bardziej podoba się układ drugi przede wszystkim ze względów praktycznych ,że by wyjść na taras nie trzeba przechodzić przez kuchnię przestawienie komina i zmniejszenie wejścia do salonu uważam za trafne posunięcie u nas się sprawdza rewelacyjnie a większa przeszczeń w łazience daje większy komfort użytkowania my dalej mamy problem z wyborem płytek do górnej łazienki w głowach mamy cały czas kolekcje Zienia mam nadzieję ,że może do Bożego Narodzenia uda nam się ją dokończyć, kolejny problem to lampy nie możemy zdecydować się na lampę do salonu i nad stół jadalniany chyba jeszcze takiej dla nas nie wyprodukowali cóż poszukiwania trwają dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 03.01.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Wszystkiego najlepszego w Nowym 2015 Roku dla wszystkich budujących i już mieszkających w Jabłoneczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 04.01.2015 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nawzajem! Jak tam łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz6 06.01.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dziękuję i również życzę szczęśliwego Nowego Roku.Ponieważ sezon grzewczy już parę miesięcy trwa, mam do mieszkających pytanie o zużycie gazu.U mnie wygląda to tak (CO+CWU):listopad - 101m3grudzień - 147m3do 6 stycznia - 25m3 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 09.01.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Dorotko niestety łazienka nie skończona :(ale cóż co się odwlecze to ......Tadeusz my mamy zużycie w przybliżeniu: listopad 190 m3grudzień 160 m3styczeń 32 m3 ( również do 6 )rodzina 2+2 temperatura w domu 23 stopnieGeneralnie za cały rok 2014 wyszło nam 1050 m3 (od stycznia do kwietnia temperatura wahała się około 20 stopni )pozdrawiam Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz6 10.01.2015 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 U nas zużycie mniejsze, ale mamy temperaturę 19-20 stopni i rodzinka 2+1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabar 12.02.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Gratulacje wszystkim budującym. Nam nareszcie udało się zamieszkać. Mamy wykończony parter, a górę będziemy po woli wykańczać. Mam pytanie, czy zmieniliście prąd budowlany na docelowy w momencie nie ukończenia budowy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz6 13.02.2015 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Gratulacje !!! Miłego mieszkania!My zmieniliśmy prąd na G11 w trakcie wykańczania, jeszcze przed zamieszkaniem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiabar 13.02.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Super. A jakie dokumenty dostarczyłeś, bo ja muszę dostarczyć min. oświadczenie o zakończeniu budowy, pozwolenie na użytkowanie obiektu - a tego nie mam, bo budowa nie jest jeszcze skończona. Gosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tadeusz6 15.02.2015 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 U mnie w końcu wystarczyło oświadczenie o zamieszkiwaniu.Z mojego doświadczenia wynika że każdy pracownik PGE może wymagać innych dokumentów.Po co im oświadczenie o zakończeniu budowy jeżeli chcą pozwolenia na użytkowanie. Chyba jakbyś nie zakończyła budowy to byś nie dostała pozwolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 28.02.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2015 Witammy musieliśmy przedłożyć pismo o zakończeniu budowy, wcześniej nie chcieli nam zamienić prądu budowlanego na normalny.Gosiu gratulacje, teraz będziemy wymieniać się informacjami jak się mieszka:Dpozdrawiam wszystkich ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 12.06.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Wy już wszyscy mieszkacie a u mnie rosną ściany Więcej w dzienniku. Bardzo prosżę o zdjęcia wnętrz Waszych jabłonek i wszelkie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 23.06.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Bardzo się cieszę. Postaram się w końcu uzupełnić dziennik a do Twojego będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 23.06.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Czesc, czy te dane z projektu dot. wyliczen wiezby sa z naddatkami? Ada, moglabys mi podeslac swoje zamowienie wiezby? DS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksuda 27.06.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Jak znajdę to Ci podeślę na meila.Nasza więźba trochę się różniła od tej w projekcie,podnosiliśmy ściankę kolankową i żeby zachować symetrię i ładny , proporcionalny wygląd budynku zmieniliśmy wymiary więźby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts