borsak1 02.11.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Ja po 5 dniach nieobecnosci wrociłem do 18 stopni trochę zimno kto co lubi poza tym mam małe dziecko więc należało rozpalić już chodzi grzejniki ewentualnie zakręcam i samą podłogówką z kuchni i łazienki walę ciepło na cały dom. W nocy u mnie temperatury spadają już blisko zera zdarza się poniżej zera więc nie jest już gtak kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 24.10.2017 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 odświeżam! jak tam nasze domy pasywne? grzejecie już czy jeszcze nie? ile stopni u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 25.10.2017 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 odświeżam! jak tam nasze domy pasywne? grzejecie już czy jeszcze nie? ile stopni u was? Dom w trakcie ocieplenia. Nie grzeję. Temperatury wewnątrz od 18 do 19,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 25.10.2017 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 od wczoraj, bo już termometr pokazywał 22°C . ogrzewanie w tryb auto i sezon rozpoczęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts