Redakcja 03.10.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Prawdziwy fiński drewniany dom modułowy jest budowany w województwie łódzkim przez firmę FDPL. W ciągu 14 dni roboczych ma powstać dom parterowy o powierzchni 106,7 m2. Portal MuratorDom.pl jest patronem tego wyjątkowego przedsięwzięcia. Dzięki temu na żywo, w relacji online można podpatrywać postęp prac budowlanych. Oglądajcie, analizujcie, komentujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.10.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Czy podanie adresu budowy objęty jest jakąś tajemnicą? Nie można po prostu napisać "oglądać dom można w Zgierzu przy ul. ......" Chętnie podjadę, obejrzę ...bo jestem ze Zgierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Szkoda, minęła sobota, niedziela ....budowy nie obejrzałam.... bo adresu нет Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 17.10.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jaki jest koszt budowy takiego domu?? sorry ale ten dom wyglada jak jakies mieszkania socjalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FDPL 20.10.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam. Przykro mi bardzo ale nie mogliśmy podać adresu do ogólnej wiadomości publicznej, czyli np. na stronie internetowej, ponieważ Inwestor sobie tego nie życzył. Adres był podawany wszystkim, którzy zapisali się do naszego newslettera a także osobom, które nawet w ostatniej chwili zadzwoniły na podane do kontaktu numery telefonów. W chwili obecnej można obejrzeć ten dom po wcześniejszym umówieniu się z naszym Doradcą (tel. 604 928 721). Pozdrawiam i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts