kathrines 03.10.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Niedawno zostałam właścicielką witryny z podświetlanymi szklanymi półkami. Po montażu odkurzyłam witrynę a szklane półki umyłam płynem do szyb. Wszystko było ok do czasu ich podświetlenia. Wyglądają jak wysmarowane masłem. Czym to wyczyścić. Woda z octem też nie zdała egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.10.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ja szkoło traktuję wyłącznie wodą i ściereczką z mikrofibry. Nie używalas czasem jakiegos sprayu do mebli typu pronto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.10.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 może kwestia ściereczki - mi się nie udało tego samego zlikwidować ani papierem, ani połową dostępnych na rynku ściereczek do szkła. jan niezbędny ma natomiast taką zieloną ściereczkę do luster (czy szyb i luster) - wygląda trochę jak baza do haftu krzyżykowego. ale jest rewelacyjna - bez detergentów podołałam z tymi szybkami i moimi gigantycznym lustrem i szybą w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathrines 04.10.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Właśnie nie używałam żadnych środków do mebli. Część z płyty wytarłam po montażu wilgotną szmatką, szyby natomiast wypalcowane przy montażu płynem do szyb i papierowym ręcznikiem. Efekt karkołomny. Spróbuję te ściereczki z Jana niezbędnego. Zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 04.10.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Papier zawsze zostawia smugi, obojętnie jaki. Najlepsza jest pielucha tetrowa, po niej nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colour 05.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Denaturat i bawełniana ściereczka lub jak podpowiada monikaa13 pielucha tetrowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts