superDanio 19.12.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 witam Ninka_2005 namiary dam na priva i cieszę się ,że wątek opolski odżywa alę muszę Cię zmartwić.Ekipa ma tłok z terminami ale dzwoń bo my jesteśmy zadowoleni .Dodam warto szukać bo to się opłaca a pośpiech to zły doradca.Dzisiaj ugadałem firmę na całą inst. w domku co+wod-kan+gaz usługa +materiały drogo ale ekipa sprawdzona i pewny towar fachowe doradctwo montaż luty-marzec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 19.12.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Zbyniu budowałem z silki e18 lub m18 na klej więc na temat innych mat.trudno mi coś powiedzieć bo nie jestem w temacie cen i jakośći myślałem o bk ale po wizycie na budowie z silki decyzja zapadła silka. Podjedz to porozmawiamy i zobaczysz jak to wygląda z tą silką a czas się znajdzie na taką okoliczność to i orkiestra się znajdzie zapraszam i czekam na tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 19.12.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 nooooooooooooo ładny ten Bilbo Ninka_2005 a z jakiego mat. będzie bud. i jaki dach ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek sw 20.12.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Witam superDanio gdzie kupowałeś materiały budowlane?Jeżeli w Nysie bedą przystepne ceny to i może tam zawitać?Szukam też dobrych i okien jakie wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ninka__2005 20.12.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 nooooooooooooo ładny ten Bilbo Ninka_2005 a z jakiego mat. będzie bud. i jaki dach ma być ? Zamierzalismy budowac z ytonga ale jednak chyba bedzie porotherm+ welna ale tak do konca to decyzja jeszcze nie zapadla. A w domku to jestesmy zakochani juz teraz. Najwyzej bedziemy go troche dluzej budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 20.12.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Zbyniu w Nysie mam 3 hurt bud. gdzi się jakoś dogadałem i tam zamawiam materiały ale było cięszko dopiero jak się dowiedzieli żę firma z Opola daje lepszy serwis/ czyli dostawa , rabat ,asort,i płatnośći/ to dotarł to im da głowy jak to ma wyglądać . sztuka negocjacji to sporo czsu straconego i ciągłe liczenie i sprawdzanie czy pamiętają o ustal. rabatach oraz dopytywanie się co w jakiej cenie jest dostępne lub kiedy to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 20.12.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 okna?????????????? dzięki forum coś jest zam. i temat co+gaz +wod -kan prawie zamknięt y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 23.12.2005 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 spokojnych i radosnych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 28.12.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Zbyniu dogadałeś się z ekipą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 30.12.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 uuuuuuuuuuu zima,zima i na budowie mni nima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek sw 06.01.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam super Danio dzięki za dobre chęci odnośnie firmy budowlanej ale już znalazłem. Wyobraź sobie że pojeździłem po budowach i spotkałem gościa któremu budowali górale, zrobiłem wizje lokalną po budynku sprawdziłem jakość wykonania wszystko ok.! Gość dał mi namiary no to dzwonie i co 20k zł z dachem. Ruszam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 06.01.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam super Danio dzięki za dobre chęci odnośnie firmy budowlanej ale już znalazłem. Wyobraź sobie że pojeździłem po budowach i spotkałem gościa któremu budowali górale, zrobiłem wizje lokalną po budynku sprawdziłem jakość wykonania wszystko ok.! Gość dał mi namiary no to dzwonie i co 20k zł z dachem. Ruszam na wiosnę Witam zapaleńców z Opola i okolic! Ja właśnie też przymierzam się do budowy i rozglądam się za ekipą. Prześledziłem forum i jeśli to możliwe proszę o namiary owych górali. Zamierzamy budować ten http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m42e0de060594e domek. A zamierzam ruszać późnym latem. Dziś miałem rozmowę z kierownikiem budowy i trochę nas ścięło z nóg jeśli chodzi o cenę stanu zero. Sam kierownik też nie jest tani, ale sprawdzony i solidny więc chyba warto. Pozdrawiam. napisz na priva podam namiar spr.ekipa może się dogadacie bo terminy napięte Jeśli można to również proszę o namiary na Twoją ekipę. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 07.01.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 qrcze Zbyniu to trafiłeś cena jest dobra a na jaki materiał się zdecydowałeś?Kiedyś byłem w Prudniku oglądać domek gdzie górale stawiali, Mnie dach interesował no i ładnie to zrobili. No jak wszyscy górale tak robią i w takiej cenie to szkoda, żę tak wcześnie zaczełem budowę bo teraz było by troszkę taniej.Ale domek stoi i czeka na prace wykończeniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 18.01.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 podnoszę bo lecimy na łeb i szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 23.01.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 uuuuuuuuuuuuuuu smutno tu coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 23.01.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 uuuuuuuuuuuuuuu smutno tu coś Poruszony rozpaczliwym tekstem informuję, że mam pierwszą wycenę na więżbę 21k+VAT i stan surowy otwarty 27-28k - info ustne, jutro będzie na papierze. Ponieważ pisałeś że ekipa ma sezon ustawiony zacząłem od swoich znajomych. No cóż zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 24.01.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 oj ale te 21kz +vat to chyba cały dach materiał + robocizna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 24.01.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 oj ale te 21kz +vat to chyba cały dach materiał + robocizna ? Nasz klient nasz Pan!!!!!! A poniżej oferta : Powierzchnia dachu: ok. 318 m2 Kąt nachylenia dachu:27O Wysokość wiązara:2210 mm Rozstaw wiązarów 950 mm Wymiary zewnętrzne budynku: wg projektu Wiązary: 13520 Zł +Vat Stężenia: 280 Zł +Vat Okucia: 610 Zł +Vat Murłata 14/7 cm 650 Zł +Vat Montaż konstrukcji z dźwigiem 4100 Zł +Vat Razem: 19160 Zł +Vat Dodatkowo oferujemy Łaty 6 x 4 cm; co 33 cm; 1200 mb 1880 Zł +Vat Kontrłaty 2 x 5 cm; 400 mb 240 Zł +Vat Całość razem 21280 Zł +Vat Czekam jeszcze na oferty od innych producentów ale jak znam życie to skończy się na najtańszym rozwiązaniu czyli tradycyjnej więźbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superDanio 08.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 mam pytanko -czy ktoś wie kiedy ta zima się wyniesie??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joaśka1 09.02.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 mam pytanko -czy ktoś wie kiedy ta zima się wyniesie??????????????? no ja mam nadzieję że szybciutko bo mi fundamenty chcą rosnąć Tak przy okazji witam wszytkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts