Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

szukałem kogoś z pod Opola, a tu proszę cała grupa. Przyłączam się chętnie, bo przede mną wszystkie instalacje i wykończeniówka. Chętnie widziane namiary na tzw. fachowców. a przy okazji CO w miedzi, czy wzmacniany plastik np. system Metrix ?

szukałem kogoś z pod Opola, a tu proszę cała grupa. Przyłączam się chętnie, bo przede mną wszystkie instalacje i wykończeniówka. Chętnie widziane namiary na tzw. fachowców. a przy okazji CO w miedzi, czy wzmacniany plastik np. system Metrix ?

Witamy nowego forumowicza, a starego budowlańca!

LIDMAR witaj na forum. Mam nadzieje, ze podzielisz sie informacjami n/t budowania jakby co :wink: W koncu polowa juz za Toba:)

superDanio jeszcze raz dziekuje za namiary na ta hurtownie z Nysy. Dostalam ich oferte na dachowki i brzmi baaardzo zachecajaco. Musimy tam do nich podjechac i obejrzec wszystko w realu:)

A co do zimy to my sie nastawilismy, ze zaczynamy w kwietniu i od tej pory sniegi przestaly nas juz denerwowac;)

pozdrawiam

Witam,

Mam zamiar wybudowac domek 135m2 pod Opolem. Pustak ceramiczny + styropian.

Jestem na etapie zalatwiania papierow do pozwolenia na budowe. Projekt juz zakupiony.

Szukam dobrej, sprawdzonej i oczywiscie niedrogiej EKIPY BUDOWLANEJ. Prosze o namiary.

Pozdrawiam

Lukas1976(mail)wp.pl

Witam forimowiczów opolskich! ponawiam proœbę odnoœnie namiarów na oczyszczalnię? firma, producent?

Lukas mogę polecić firmę która nam stawiala dom pod Brzegiem (na priva) jeœli chcesz.My jesteœmy b.zadowoleni.Solidni, nienajdroŸsi,dokładni -dom mamy z ytonga i dokładnoœć była b.ważna. :D

Witam, czy gruntowny remontowiec całego piętra domu jednorodzinnego 12x12 może pytac radę starszych? :) Chciałbym poprostować wszystkie ściany tynkiem gipsowym maszynowym - chatka ma ok 30 lat i jest pewnie sporo kredy na ścianach - czy muszę je przedtem umyć albo nawet skuć? BTW szukam dobrej firmy tynkującej wewnątrz z okolic Opola.

Szukam również wykonawcy od A do Z kominka narożnego.

MOJA NEGATYWNA OPINIA DOTYCZĄCA FIRMY RENOVIA Z OPOLA (BRAMY GARAŻOWE) BYŁA WYNIKIEM PEWNYCH NIEPOROZUMIEŃ DOTYCZĄCYCH WADY PRODUKCYJNEJ NAPĘDU, DZIĘKI FIRMIE RENOVIA OTRZYMAŁEM NOWY NAPĘD I JESTEM ZADOWOLONY,

KILKU MOICH ZNAJOMYCH KORZYSTAŁO WCZEŚNIEJ Z USŁUG TEJ FIRMY I WSZYSTKO BYŁO OK

OGÓLNIE JESTEM ZADOWOLONY Z USŁUGI WYKONANEJ PRZEZ FIRMĘ RENOVIA I POLECAM JĄ JAKO WIARYGODNEGO I SOLIDNEGO PARTNERA PRZY BUDOWIE DOMU