duende 04.05.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam! Jesteśmy nowi. Kupiliśmy działkę w Niemodlinie. Jesteśmy na etapie załatwiania formalności. Już od początku chcemy oszczędzać. Pozwolenia na przyłacze będziemy załatwiać sami. Jednakże szukamy osoby do sporządzenia adaptacji(osoby, która usadowi projekt na działce). Prosimy bardzo o wsparcie. Pozdrawiamy. witaj Mateus, moją budowę też ciągnie sprawnie człowiek z Niemodlina. Obdzwoń wszystkich, wypytaj o cenę i wybierz, który Ci najbardziej odpowiada. Namiary przesyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateus 05.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 duende, zbyszek sw wielkie dzięki, napewno skorzystamy z Waszych rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.05.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 duende, zbyszek sw wielkie dzięki, napewno skorzystamy z Waszych rad To daj znać jak sie sprawy toczą. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 06.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witaj Duende!Czy my również możemy dostać na priva namiary na twoją ekipę z Niemodlina?Będziemy budować w Dąbrowie więc to rzut beretem...Z góry dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.05.2006 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witaj Duende!Czy my również możemy dostać na priva namiary na twoją ekipę z Niemodlina?Będziemy budować w Dąbrowie więc to rzut beretem...Z góry dziękujemy! no to witam sąsiada! Wiadomość z namiarami wysłałam. Dajcie znać jak się potoczą rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.05.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Będziemy budować w Dąbrowie więc to rzut beretem...Z góry dziękujemy! widziałam Wasz projekt - bardzo sympatyczny dom I działka jak z pocztówki... Kiedy planujecie rozpocząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.05.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam BUDUJĄCYCH Pytanie kieruję do Was czy jest ktoś zainteresowany centralnym odkurzaczem. GG8796476 ja się zastanawiałam nad posiadaniem takiego, ale doszłam do wniosku, że nie chcę. Należę do grupy ludzi, którzy odkurzaczem nie tylko sprzątają kurz i brud ale także i ... pająki i jak sobie wyobrażę, że te wszystkie stworzenia, których szczerze niecierpię, uwijają sobie gniazdka w rurach w ścianach i w jakimś zbiorniku, gdzie gromadzą sie te wszystkie odpadki... to... brrr... mam dreszcze na samą myśl. Wybrałam więc odkurzacz z filtrem HEPA, bezworkowy, gdzie po odkurzaniu wylewam tylko brudną wodę ze zbiornika, płuczę go i jest po zabawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 07.05.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 widziałam Wasz projekt - bardzo sympatyczny dom I działka jak z pocztówki... Kiedy planujecie rozpocząć? Dziękujemy za namiary. Napewno skorzystamy. Co do rozpoczęcia - ciągle czekamy na zgodę na budowę. Nasz architekt nawala, a jesteśmy umówieni, że on załatwia wszystko: od adaptacji do pozwolenia. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 07.05.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nasz architekt nawala, a jesteśmy umówieni, że on załatwia wszystko: od adaptacji do pozwolenia. to brzmi całkiem jak opowieść o moim projektancie przyłącza wod-kan Dym mi już uszami wychodził ze złości na niego - przez jego opóźnienia musimy przesunąć termin przeprowadzki o dwa miesiące! Pilnujcie architekta, dzwońcie, nachodźcie go, poganiajcie. A jak nie poskutkuje, to go zmieńcie. W końcu dzięki Wam zarabia. Jesteście jego pracodawcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 07.05.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam Wybór odkurzacza należy do użytkownika, jedni lubia komfort sprzątania z centralnym odkurzaczem, a niektóry lubia tradycyjne odkurzacze. A co do sugesti z pająkami nie ma zadnego problemu z uwijaniem sobie gniazd przez te stworzenia nie powodują zapychania się instalacji. Za meblami też uwijają sobie gniazda a założę się że nie odstawia się przy każdym sprzątaniu. Pozdrawiam Mówisz, że robią sobie gniazda za meblami??? a to dranie, zaraz odsuwam meble Jak tego nie zrobię to nie zasnę... Nie lubie takich lokatorów. Wiesz, nie chodziło mi o zapychanie instalacji ale o fakt mieszkania w niej tych... stawonogów! bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 07.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam Powiem krótko, ja również nie przepadam za takimi współlokatorami, ale nie mamy wpływu na ich obecność i miejsca, które sobie wybierają. Ale jedno cieszy: nie są groźne.Co mają powiedzieć Australiczycy, ci dopiero mają niektóre gatunki bardzo groźne!. Pozdrawiam tak, to jest ewidentnie dobry powód do bycia patriotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 09.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 witam Duende zaczołem na temat odkurzacza a przeszliśmy do pajaków chyba zmienię branżę na zoologa zoologa - patriotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 10.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Pilnie potrzebna ekipa do tynków gipsowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Pilnie potrzebna ekipa do tynków gipsowych. jak pilnie, to mojej ekipy nie mogę Ci polecić, bo najpierw muszą u mnie popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateus 14.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam. Potrzebuje bloczki betonowe m6. Jeśli macie namiary na dobrą hurtownię to bardzo proszę o adres. Jesli komuś zostały bloczki po budowie to także proszę o odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 18.05.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 witajcie, polecałam niektórym z Was niedawno moją ekipę budowlaną. Niestety właśnie sie na nich srodze zawiodłam Przerwali u mnie prace by zacząć u kogoś innego a ja stoję z budową już drugi tydzień !!! I jeszcze chcą podnieść stawkę... W związku z tym pytam was: czy macie sprawdzoną ekipę do wylania podłóg??? PILNIE POTRZEBUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukas1976 26.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 No tak i mamy juz koniec maja. Udalo mi sie ustawic ekipy budowlane, ciesielke i dekarzy. Pozowlenie bedzie na poczatku czerwca. Czyli mozna powiedziec, ze zaczynam. Wlasnie bede humus sciagac. No i pytanie:Szukam tanio blaszaka (blaszany kontener) ktory bede mogl postawic na dzialce i przechowywac tam graty budowlane. Nie ma ktos na zbyciu? PozdrawiamLukas lukas1976[at]wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erq 03.06.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Załatwiam powoli wszystkie sprawy biurokratyczne, na początku lipca powinienem dostać pozwolenie na budowę lecz mam problem z ekipą. Szukam więc pilnie ekipy na stan surowy zamknięty (ale bez okien i drzwi zewnętrzych), bo tyle chcę zrobić w tym roku. Domek prosty, dwuspadowy z wykuszem 110 m2, budowa w Mechnicach pod Opolem. Proszę o info Domek to ALOES B z pracowni AGARThttp://www.wlasny-dom.pl/materialy/INTERNET_1582/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 05.06.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Załatwiam powoli wszystkie sprawy biurokratyczne, na początku lipca powinienem dostać pozwolenie na budowę lecz mam problem z ekipą. Szukam więc pilnie ekipy na stan surowy zamknięty (ale bez okien i drzwi zewnętrzych), bo tyle chcę zrobić w tym roku. Domek prosty, dwuspadowy z wykuszem 110 m2, budowa w Mechnicach pod Opolem. Proszę o info Domek to ALOES B z pracowni AGARThttp://www.wlasny-dom.pl/materialy/INTERNET_1582/index.html W Mechnicach masz firmę Dussa. Bardzo dobrzy, ale nie najtańsi. Za taki dom skrobną z Ciebie jakieś 30kplz netto bez scianek działowych. Moi są dużo tańsi ale posiedzą u mnie do września. W sumie mam oferty z większości rozsądnych wykonawców w okolicy wraz z możliwymi terminami. Jeśli jesteś zainteresowany odezwij się ma priv. możemy się zdzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateus 05.06.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 witam. Poszukuję betoniarki, najlepiej używanej ale w dobrym stanie lub też nowej jeśli ktoś ma namiary na dobrą sztukę. Potrzebuje także siatkę ogrodzeniową o wysokości 1m, jesli ktoś może coś polecić to będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts