caterina_505 05.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Witam serdecznie!Przeglądam forum -grupa opolska i natknęłam się info o kosztach za robociznę. Na wiosnę zamierzamy zacząć budowę. Aktualnie kończymy załatwianie dokumentów i zaczynamy się rozglądać za ekipami. Ciekawa jestem jak kształtują się ceny za postawienie fundamentów i ścian?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 15.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 co się dzieje z GRUPĄ OPOLSKĄ ? normalnie umarła czy co ??? albo nudy tu są i dlatego nikt nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 15.11.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Caterina myślę ze najwięcej dowiesz się w grupie osób które mają ten sam projekt co ty. Spróbuj w wyszukiwarce, wrzuć nazwę, symbol projektu . Będzie problem jeśli masz projekt na zamówienie. Ale i na to znajdziesz odpowiedz jak dobrze poszperasz na forum. Powodzenia Caterina i niech Wam domek rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erq 16.11.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 widzę, że to nasze województwo jest bardzo małe, mało kto tu pisze (no chyba, że wszyscy się budują i nie mają czasu ). Wiem po sobie, że nie ma na nic czasu, a chcę ukończyć stan surowy zadaszony jeszcze w tym roku (zacząłem w lipcu). Właśnie robi się poddasze, w przyszłym tygodniu przyjedzie więźba, oby tylko zima przyszyła dopiero na same święta. pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caterina_505 17.11.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Caterina myślę ze najwięcej dowiesz się w grupie osób które mają ten sam projekt co ty. Spróbuj w wyszukiwarce, wrzuć nazwę, symbol projektu . Będzie problem jeśli masz projekt na zamówienie. Ale i na to znajdziesz odpowiedz jak dobrze poszperasz na forum. Powodzenia Caterina i niech Wam domek rośnie Nie mamy projektu na zamówienie. Szukałam osób które budują ten projekt (OMEGA M/L), niestety bez powodzenia. Pozdraiwam http://www.projekty.ign.com.pl/index.php?p=detail&id=221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 17.11.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Wiesz Caterina jest jeszcze inne wyjście. Zobacz http://www.architekci.pl wybierz Architektów z Opola( koszty są zróżnicowane w kraju) Są tam zarejestrowani chyba wszyscy z tej branży. Powysyłaj im maile ze swoim domkiem z zapytaniem o ogólną wstępną wycenę za roboty stanu surowego a jeszcze lepiej odwiedż ich osobiście. Jak trafisz na ich dobry humor to Ci na pewno pomogą ewentualnie zaproponują kosztorys.Powodzenia.ps. Ładniutki ten domek. Gdzie będzie stał ??? pozdrawiam. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 18.11.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Zobacz też http://www.budujemydom.pl/cozaile . Masz tu dokładne kalkulatory " co za ile" . Trochę czasu spędzisz z kalkulatorem w ręce ale powinien być efekt pozytywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caterina_505 18.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dzięki serdeczne. Im więcej siedzę na forum i czytam, tym większy bałagan w głowie pozdrawiam Katarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 23.11.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Z czasem się uporządkuje. Najgorszy jest pośpiech, nikt na tym jeszcze dobrze nie wyszedł. No może jakieś jednostki. Ogólnie trzeba czasu żeby dobrze wszystko przemyśleć . Kolega kolegi spieszył się bardzo i popełnił błąd który kosztował go dużą stówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 25.11.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=4804&postdays=0&postorder=asc&start=60 POLECAM przymierzającym się do budowy po raz pierwszy lub kolejny!!!!!!!!!! UCZMY SIę NA CZYIś BłęDACH Pozdrawiam. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 28.11.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Coś dla budujących Opolan http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=85941&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.12.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 PROPONUJE ZBUDOWAć MAPę WOJ.OPOLSKIEGO FORUMOWICZóW MURATORA (jest podobna Polski) Myślę że będzie pomocna dla wszystkich. Dużo osób odwiedza tą stronę Grupy Opolskiej mimo że jest mało wpisów, więc może zostawią jakiś ślad po sobie. zaczynamy Czarnowąsy koło Opola kto następny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 02.12.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Stara Kuźnia koło Ke-ko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 03.12.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Wstyd się przyznać ale od lipca zaglądam na forum a dopiero teraz natknęłam się na grupę opolską Oczywiście dopisuję się do klubu. Budujemy w Kędzierzynie-Koźlu, właśnie się uprawomocniło nasze pozwolenie na budowę, ruszamy na wiosnę a zimą będziemy gromadzić materiały. Stawiamy APS 96 z lubelskiej pracowni Archi-projekt. Napewno będę tu teraz częściej zaglądać. Pozdrawiam wszystkich "ziomali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 03.12.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Witaj Annja!!! Miło że nas znalazłaś, lepiej póżno niż wcale jesteś po sąsiedzku z Kamilem1967 Prosze pochwal się swoim domkiem. Może jakiś link wrzucisz ? Mam nadzieję że w razie potrzeby znajdziesz pomoc w naszej Grupie, co prawda dopiero się rozbudowuje w porównaniu z innymi ale to także od nas zależy jak się rozkręci. Więc zaglądaj i pisz,pisz,pisz ps. Ładny masz emblemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 03.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 HALLO jeśli są w Grupie Opolskiej jakieś SINGLE to zapraszam na specjalnie stworzony dla nas wątek http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1511654&highlight=#1511654 miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arluka 04.12.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Już jestem, ale z tego co widzę to 80% wypowiedzi to Twoje- hihihi. Tak mi przykro, że jakoś nie może się ta Grupa rozkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 04.12.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ciekawe kiedy skończy się ma cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronia1975 09.12.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam wszystkich. Jestem z Kędzierzyna-Koźla i tez mam zamiar zacząć budować na wiosnę 2007. Na razie rysuje mi się projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 09.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witaj w Grupie ronia1975 !!! mocna ta ekipa z Kędzierzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts