Anulek 28.12.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 juz wiem jaki to projekt sprawdziłam bardzo fajny, też chciałam miec dach 2 spadowy, ale pani urbanistka zauważyła tylko domek po prawej, który ma dach 4 spadowy, a nie zauważyła tego po lewej i byliśmy zmuszeni na 4 spadowy. Chociaż teraz muszę przyznac, że bardzo podoba mi się, chociaż góra przy takich skosach nie do konca jest zagospodarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 28.12.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Drogi Robertnicki, okazało się, że będziemy bardzo bliskimi sąsiadami - nasz domek znajduje się w tej samej linii co dom z zieloną elewacją z 25 zdjęcia z albumu, ale ten świat jest mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 29.12.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Witaj Anulek!No to faktycznie budujemy blisko siebie.Co do naszych skosów to bedzie myślę ok,bo mamy dość wysoką sciankę kolankową.Zresztą gora będzie typowo sypialniana a w takiej skosy bardzo nam się podobają.A dlaczego zawiodłaś się na firmie Mera?Jakie sprawiali trudności?Jakie planujecie ogrzewanie?I jaki macie projekt?Pochwalcie się!Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 29.12.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 witaj, zawiodłam się na Merze bo już od jakiś 4m-cy próbuję zamówić u nich schody, obsługiwało mnie 3 facetów, z których ten dla nas najlepszy już nie pracuje a pozostali podają takie ceny, że głowa boli, a na początku sugerowali cenę o ok 3-5 tys taniej:( więc sam widzisz - schody mają ok, ale obsługa pozostawia wiele do zyczenia. Po nowym roku umawiam się z kolejnym przedstawicielem, którego odnalazłam wczorej w necie (perfect schody) - zobaczymy co z tego wyjdzie, znalazłam jeszcze schody Wieczorek.Jesli chodzi o mój domek to chętnie się pochwalę, ale nie mam pojęcia jak wkleić je tutaj, jesli pomożesz to chętnie, a jak nie to moge wysłać na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 29.12.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Anulek.Wlaśnie mialam Ci przeslać adres strony Wieczorek ale widzę że już masz.W dziennikach budowy jest dziennik kogoś z Opola i ma schody od Wieczorka.Możesz się skontaktować i zrobić wywiad na temat firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 29.12.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Przepraszam to nie w dziennikach tylko w galerii zdjęć domow.Tytuł "Mój Szyper".Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek 30.12.2006 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 dzięki, na pewno sprawdzę poproszę o Waszego maila - wyślę kilka zdjęć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 30.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 DEKARSTWO , BLACHARSTWO , CIESIELSTWO. wolne terminy od nowego roku do polowy marca. referencje teren slaska lub caly kraj (warunek nocleg) tel. 886309541 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 12.01.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Hej, dawno mnie tu nie było i widzę, że nasza grupka strasznie podupadła - trzecia strona - zgroza!!! Krajanie do roboty!!! My z mężusiem z pasją wydajemy kredytowe pieniądze - cement od 15 stycznia drożeje o 10 % więc właśnie kupiłam cztery palety . Mamy już też przepiękną dachoweczkę - Koramic holenderka płaska kasztanowa angoba. Yelcyn - coś mi się wydaje że się znamy z Twoją żonką Jeśli ma na imię Ewa to napewno. Będziemy bardzo bliskimi sąsiadami - nasza działeczka blisko ul. Synów Pułku ale do Archimedesa równie blisko. Nasza ulica - chociaż jej jeszcze fizycznie nie ma - ma już piękną nazwę - Kanonierów Pozdrawiam wszystkich Opolan i piszcie więcej bo to wstyd żeby tu ruchu nie było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 12.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No tak to jest z naszą Grupą że jej nie ma Ja właśnie kupiłem projekt, za parę dni wracam do Opola i zaczynam walkę o adaptację, szukanie ekipy itp.itd. Chcę w tym roku tylko stan surowy otwarty, więc chyba kogoś znajdę mam nadzieję, by mi mury postawić i przykryć dach Zawsze byłem chorym optymistą. Tak więc kochani wykonawcy zgłaszajcie tu wasze oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 12.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No tak to jest z naszą Grupą że jej nie ma Ja właśnie kupiłem projekt, za parę dni wracam do Opola i zaczynam walkę o adaptację, szukanie ekipy itp.itd. Chcę w tym roku tylko stan surowy otwarty, więc chyba kogoś znajdę mam nadzieję, by mi mury postawić i przykryć dach Zawsze byłem chorym optymistą. Tak więc kochani wykonawcy zgłaszajcie tu wasze oferty Jak szukasz wykonawców to chyba będzie łatwiej na Piccadilly Circus niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 13.01.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Założymy się że znajdę ? No chyba żeby był problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 13.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam wszystkich!Zaczynamy budowę 3 km od Nysy.Mamy już stan zero,pełną parą ruszamy w marcu. Mam pytanie: kto zna namiary na dobrą firmę od okien i dachówki? Oczywiście w dobrych cenach. Budujemy Neptuna z pracowni Domus.Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 13.01.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam ponownie, fajnie że taki ruch w interesie Zahir1000 dzięki za miłe powitanie. Rzeczywiście budujący z K-K się uaktywnili. Do Kamila 1967 mam wprawdzie kawałek bo Koźla gdzie będziemy wiosną stawiać domek do Starej Kuźni jest jakieś 12 km albo i lepiej ale to i tak fajnie że tylu forumowiczów po sąsiedzku. A gdzie buduje się ronia1975? Ja właśnie zakupiłam pustaczki na naszą chałupkę i zamówiłam okna w Oknoplaście bo zimą mają dobre promocje. Dla zainteresowanych link do naszego projektu: http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=top20 Zmian było nie wiele, dobudowliśmy wiatę obok garażu i zlikwidowaliśmy obie lukarny na elewacji ogrodowej, w łazience będzie okno połaciowe a zamiast obu połaciówek na strychu okno w szczycie. Pozdrawiam Witaj Annja! Budujemy koło Nysy, mam pytanie z jakiej firmy kupiłaś pustaki i w jakiej cenie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 14.01.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witaj Annja! Budujemy koło Nysy, mam pytanie z jakiej firmy kupiłaś pustaki i w jakiej cenie? Pozdrawiam! Witaj, mój materiał na ściany to ceramika poryzowana Jopka - POROMUR 30 P+W. Płaciłam 3,35 zł brutto za sztukę ale to była cena sprzed 4 podwyżek. W mojej zaprzyjaźnionej hurtowni mieli jeszcze resztę partii Jopka w starej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 14.01.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedź , Annja. Nam proponuja po 3,50 zł brutto za szt , więc to jeszcze nie najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirakrzys 15.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam wszystkichWidzę że nie będę sama. Na forum od niedawna na opolu jeszcze krócej.Szczególnie witam Kędzierzyn - Koźle. My też mamy zamiar zacząć na wiosnę, chętnie powymieniam info z bliskimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 15.01.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witaj mirakrzys w Grupie Opolskiej ! Widzę że dołączyłaś do mocnej grupy z Kędzierzyna. Fajnie macie że jest was tyle, normalnie jestem zazdrosny Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 15.01.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ja też witam kolejną ziomalkę !!! Gdzie i co budujesz mirakrzys? A ty nam tak nie zazdrość zahir1000 bo póki co to się konwersacja nawet między nami z K-K nie szczególnie klei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 15.01.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ja też witam kolejną ziomalkę !!! Gdzie i co budujesz mirakrzys? A ty nam tak nie zazdrość zahir1000 bo póki co to się konwersacja nawet między nami z K-K nie szczególnie klei Normalnie aż odebrałem jako zarzut do mojej skromnej osoby. ALe zajrzałem na twoje posty i niestety miałaś rację. ... Cement podrożał i wapno podobno też. Ciekawe jaką inflację średnioroczną ogłoszą. Słyszałem, że 1,5 % Cool prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts