jack_2000 09.04.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 proszę o pomoc, gdzie kupię tanio (Opole i okolice): 1. stal2. bloczki betonowe na fundamenty (najlepiej namiar na producenta, gdyż jak czytałem tak wychodzi najtaniej).3. cement4. beton z gruchy z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 11.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ze swojego doświadczenia mogę polecić PSB na Swiatowida w Opolu Jeżeli jeszcze porozmawiacie z p. Ewą Gołąb i np. ustalicie że chcecie zaopatrywać się całościowo na większość budowy ( materiałów) to oferują duże zniszki Ale nie wiem czy tak ze wszystkimi klientami postepują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguśka 12.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam. Jestem z woj. zachodnio-pomorskiego i mam do WAs drodzy forumowicze z opolskiego pytanko. Otóż szukam suporeksu 24 i takowy ponoć można dostać w Brzegu. Rozmawiałam z gostkiem i cena jest dosyć okazjonalna bo za szt. 7,50. Firma zwie sie" IREX" ale ja mam obawy gdyz musze wczesniej wplacic 50% kwoty a reszta przy odbiorze. Termin połowa czerwca. Jak można by było sprawdzić czy firma ta jest ok? Może mieliście z tą firmą do czynienia? Proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachu 12.04.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam grupę Czy ktoś może wie gdzie można kupić używane podkłady kolejowe (drewniane), może ktoś ma na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 12.04.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam grupę Czy ktoś może wie gdzie można kupić używane podkłady kolejowe (drewniane), może ktoś ma na sprzedaż ? Zapytaj na PKP, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 12.04.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 A ilu z was wybiera się na targi budowlane w najbliższy weekend? Będzie można obejrzeć to czego od dawna trudno uświadczyć w hurtowniach. Ostatnio ktoś mi wspominał o komitetach kolejkowych. Aż trudno uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 14.04.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 My się chyba wybierzemy na targi w niedzielę. Szukamy jakichś porządnych "kominkowców" - może tam coś fajnego wypatrzymy. Materiały budowlane, który dziś są towarem deficytowym na szczęście już zdążyliśmy zgromadzić zanim zaczęło się to całe wariactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateus 14.04.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 a gdzie i kiedy te targi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil1967 14.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 a gdzie i kiedy te targi?? ??? W Opolu Teraz czyli wczoraj, dziś i jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 15.04.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Cos nie za bardzo widać było te kolejki na targach - ogólnie beznadzieja - byliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 15.04.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Cos nie za bardzo widać było te kolejki na targach - ogólnie beznadzieja - byliście? Odczucia mam mieszane, ale chyba jednak najbliższe Twoim slowom: " ogólnie beznadzieja". Po pierwsze, pojechałem w najgorszym mozliwym momencie: godzina 16:45 w Niedzielę, widoczne aż nadto było, iż wszyscy mieli już dość i marzyli o domu co zrozumiałe... Po drugie, denerwuje mnie totalnie oferowanie czegoś czego nie ma.. już służę przykładem: po schodkach na górę i już widzimy stosiko firmy Polimarket, muzyczka gra, sprzedawcy się usmiechają, na stoisku widać nawet 2 palety Porothermu... wszystko cacy, tylko... no właśnie: gdy konkretnie chciałem zakupić wspomniany Porotherm ok. miesiąca temu w tej firmie to usłyszałem: nie ma, ale może nam sie uda... proszę wpłacić zadatek (najlepiej w wysokości 100%) i już po dwóch miesiącach będzie miał Pan materiał, jaka cena??? skąd mamy wiedzieć?? zapłaci Pan tyle ile zażądamy za te dwa miesiące.. Założę się, że nawet te dwie palety były "pożyczone" od Klienta, który zapłacił za nie w lutym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 15.04.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Jedyne co mnie urzekło to okna i drzwi firmy Rozkosz (bynajmniej nie dla portfela ) : macie jakieś doswiadczenia z wyrobami tej firmy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 18.04.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jeszcze w temacie opolskich Targów Budowlanych. Generalnie rzecz biorąc rzeczywiście wielka kicha ale i tak jestem zadowlona bo złapałam kontakt z bardzo fajną firmą kominkarską z Jełowej, która ma w ofercie akurat to czego dłuuugo szukałam No i chyba będę miała kominek taki jaki sobie wymarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecoming queen 20.04.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Też byłam na tych targach i też spodobały mi się te okna:)) Ja będę budować raczej dopiero w przyszłym roku, ale już się przymierzam. W tej chwili jestem na etapie adaptacji projektu i załatwiania pozwoleń. I te szaleństwo cen i brak materiałów działa na mnie wybitnie demobilizująco Pozdrawiamanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sallix 20.04.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam wszystkich na forum, dołączam do grupy budujących w opolskim. Jak na razie to nie mam jeszcze o czym pisać. Jest projekt - Dom w Lukrecji (G) i pozwolenie na budowę, Pierwsze ruchy łopatą przewiduję w maju. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 20.04.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witaj sallix w grupie! Jak to nie masz o czym pisać?! Ty pisz teraz bo potem jak się zaczną ruchy łopatą to nie będzie czasu na pisanie Zaglądaj do nas częściej. Pozdrawiam. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 22.04.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 a w jakiej okolicy się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sallix 22.04.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 a w jakiej okolicy się budujesz? Dobrzeń Wlk. w poblizu stacji kolejowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecoming queen 23.04.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 no no:) Ja też będę budować w dobrzeniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widmoboy 23.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam wszystkich , jeszcze czekam na pozwolenie ale pierwsze ruchy w ziemi już wykonane.Ja również buduje w dobrzeniu, domy rosną jak grzyby po deszczu. Pozdrawiam wszystkich budujących w tych okolicach i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts