Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam. :wink:

Jestem z woj. zachodnio-pomorskiego i mam do WAs drodzy forumowicze z opolskiego pytanko.

Otóż szukam suporeksu 24 i takowy ponoć można dostać w Brzegu. Rozmawiałam z gostkiem i cena jest dosyć okazjonalna bo za szt. 7,50.

Firma zwie sie" IREX" ale ja mam obawy gdyz musze wczesniej wplacic 50% kwoty a reszta przy odbiorze. Termin połowa czerwca.

Jak można by było sprawdzić czy firma ta jest ok?

Może mieliście z tą firmą do czynienia?

Proszę o odpowiedz.

Cos nie za bardzo widać było te kolejki na targach - ogólnie beznadzieja - byliście?

Odczucia mam mieszane, ale chyba jednak najbliższe Twoim slowom: " ogólnie beznadzieja".

Po pierwsze, pojechałem w najgorszym mozliwym momencie: godzina 16:45 w Niedzielę, widoczne aż nadto było, iż wszyscy mieli już dość i marzyli o domu co zrozumiałe...

Po drugie, denerwuje mnie totalnie oferowanie czegoś czego nie ma.. już służę przykładem: po schodkach na górę i już widzimy stosiko firmy Polimarket, muzyczka gra, sprzedawcy się usmiechają, na stoisku widać nawet 2 palety Porothermu... wszystko cacy, tylko... no właśnie: gdy konkretnie chciałem zakupić wspomniany Porotherm ok. miesiąca temu w tej firmie to usłyszałem: nie ma, ale może nam sie uda... proszę wpłacić zadatek (najlepiej w wysokości 100%) i już po dwóch miesiącach będzie miał Pan materiał, jaka cena??? skąd mamy wiedzieć?? zapłaci Pan tyle ile zażądamy za te dwa miesiące.. :evil:

Założę się, że nawet te dwie palety były "pożyczone" od Klienta, który zapłacił za nie w lutym... :evil:

Jeszcze w temacie opolskich Targów Budowlanych.

Generalnie rzecz biorąc rzeczywiście wielka kicha ale i tak jestem zadowlona bo złapałam kontakt z bardzo fajną firmą kominkarską z Jełowej, która ma w ofercie akurat to czego dłuuugo szukałam :D No i chyba będę miała kominek taki jaki sobie wymarzyłam :D :D :D

Też byłam na tych targach i też spodobały mi się te okna:))

Ja będę budować raczej dopiero w przyszłym roku, ale już się przymierzam. W tej chwili jestem na etapie adaptacji projektu i załatwiania pozwoleń. I te szaleństwo cen i brak materiałów działa na mnie wybitnie demobilizująco

Pozdrawiam

anka