aniahubi 29.05.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Wreszcie ruszyła sprawa podziału działki i wkrótce będę jej właścicielką. W związku z tym przygotowania do budowy ruszają pełną parą.Czy możecie polecić kierownika budowy - takiego porządnego, nie tylko do wpisów w dzienniku budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika_k 20.06.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Zgadza się. Mieszkam w CHmielowicach I to już sporo lat. I właśnie nadszedł czas wymiany rynien. Czy ktoś z Was mógłby mi polecić solidną firmę? Mam płaski dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arluka 25.06.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 A ja potrzebuję bardzo pilnie namiary na TANIĄ firmę, która zakłada szamba. A może ktoś ma do sprzedania zbiornik ok 6-7 tys litrów- może być używany. Chcieliśmy się niebawem wprowadzić a tu się okazuje, że narazie o uruchomieniu kanalizacji możemy tylko pomarzyć I co teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.07.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Grupa Opolska Przymarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 11.07.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nie umarła Janusz, niektórzy tylko byli w stanie śmierci klinicznej... już wyjaśniam: Wyście sobie mogli pisać, kopać i budować, a ja byłem na wojnie... Wojnie z przeciwnościami losu, urzędasami, nierzetelnym biurem itd. etc. Na działce budowlanej w KK nie można postawić... budowli! Można pastwisko, można wykopać sobie oczko wodne, zrobić boisko do krykieta, ale domku już nie. Po 5 miesiącach okazało się, że jednak można. Następnie okazało się, że najlepsze, renomowane biuro architektów przy adaptacji projektu "zapomniało" o kilkunastu rzeczach, w tym tak nieistotne drobiazgi jak zapewnienie energii elektrycznej (sic!). Po 6 (słownie sześciu) miesiącach otrzymałem zgodę na budowę. Na dwa dni przed uprawomocnieniem mój szefo budowy wyjechał na urlop.... Zaczynam 16-go od wizyty geodety. Podobno co się rodzi w bólach to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.07.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nie umarła Janusz, niektórzy tylko byli w stanie śmierci klinicznej... już wyjaśniam: Wyście sobie mogli pisać, kopać i budować, a ja byłem na wojnie... Wojnie z przeciwnościami losu, urzędasami, nierzetelnym biurem itd. etc. Na działce budowlanej w KK nie można postawić... budowli! Można pastwisko, można wykopać sobie oczko wodne, zrobić boisko do krykieta, ale domku już nie. Po 5 miesiącach okazało się, że jednak można. Następnie okazało się, że najlepsze, renomowane biuro architektów przy adaptacji projektu "zapomniało" o kilkunastu rzeczach, w tym tak nieistotne drobiazgi jak zapewnienie energii elektrycznej (sic!). Po 6 (słownie sześciu) miesiącach otrzymałem zgodę na budowę. Na dwa dni przed uprawomocnieniem mój szefo budowy wyjechał na urlop.... Zaczynam 16-go od wizyty geodety. Podobno co się rodzi w bólach to... No, co nie zabije to wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 22.07.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Drodzy Opolanie szukam barak,garaż lub kontener na potrzeby budowy startuję w połowie sierpnia w Czarnowąsach, może do tego czasu ktoś już wyczerpie jego możliwośći i chciałby się takowego pozbyć ? Jeszcze raz spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rollo 23.07.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie do zahir1000 wspominałeś o fachowcu, który tanio może zrobić odwiert. Czy mógłbyś podać jego namiar???Pozdrawiam i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 23.07.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie do zahir1000 wspominałeś o fachowcu, który tanio może zrobić odwiert. Czy mógłbyś podać jego namiar??? Pozdrawiam i dzięki. Wysłałem Ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 25.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Rollo czy dostałeś na priva wiadomość bo coś to szwankuje, jak nie to podaj mi swój e-mail to ci wyśle namiary na studnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rollo 25.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zahir, bardzo dziękuję za info na priva. Będę się kontaktował z fachowcem od studni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 07.08.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 A gdzie w okolicy Opola można kupić w miarę wyrośnięte drzewa które to można byłoby przesadzić na działeczkę. Chciałbym mieć choć jedno już większe jakieś 3-4metry i ciekawe ile to kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 11.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 dosyć duże drzewa możesz kupić w szkółce w Krzanowicach przed Czarnowąsamkiza stacją benzynową Myślę że może gdzieś z 250-400 zł ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.08.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Super!!! cena fajna, muszę to sprawdzić. Dzięki duduś !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 12.08.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Może ma ktoś z okolic Opola, agregat prądotwórczy do odkupienia, lub pożyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack_2000 15.08.2007 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Ja mogę polecić speca od studni wierconej. za 6m skasował mnie tylko 950 zł. gdzie inni żądali 275zł za metr. Jest z Dąbrówki Lubniańskiej koło Opola. Kontakt podam zainteresowanym. proszę o namiar na fachowca od studni: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 15.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Ja mogę polecić speca od studni wierconej. za 6m skasował mnie tylko 950 zł. gdzie inni żądali 275zł za metr. Jest z Dąbrówki Lubniańskiej koło Opola. Kontakt podam zainteresowanym. proszę o namiar na fachowca od studni: [email protected] Poszło. Chyba rozkręciłem facetowi interes już wysłałem jego kontakt do około 15 zainteresowanych osób. Mam prośbę, niech ktoś napisze czy jest zadowolony z jego usługi bo nie wiem czy mam dalej go reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 18.08.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Nie umarła Janusz, niektórzy tylko byli w stanie śmierci klinicznej... już wyjaśniam: Wyście sobie mogli pisać, kopać i budować, a ja byłem na wojnie... Wojnie z przeciwnościami losu, urzędasami, nierzetelnym biurem itd. etc. Na działce budowlanej w KK nie można postawić... budowli! Można pastwisko, można wykopać sobie oczko wodne, zrobić boisko do krykieta, ale domku już nie. Po 5 miesiącach okazało się, że jednak można. Następnie okazało się, że najlepsze, renomowane biuro architektów przy adaptacji projektu "zapomniało" o kilkunastu rzeczach, w tym tak nieistotne drobiazgi jak zapewnienie energii elektrycznej (sic!). Po 6 (słownie sześciu) miesiącach otrzymałem zgodę na budowę. Na dwa dni przed uprawomocnieniem mój szefo budowy wyjechał na urlop.... Zaczynam 16-go od wizyty geodety. Podobno co się rodzi w bólach to... Oni - szefowie budowy chyba tak mają, mój pojechał przeddzień uprawomocnienia się pozwolenia na budowe. W poniedziałek mijają 3 tygodnie.. grrrrrr "Walka" z urzędami trwała mi od października Czekałam tyle, poczekam, az szef budowy sobie wypocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WASYL Opole 25.08.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witam grupę opolską.Startuję w Walidrogach. Projekt się adoptuje.Początek października wjeżdża koparka.Gdzie kupować materiały.Dobry wykonawca?Piszcie i polecajcie.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 07.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Czyżby grupa opolska umarła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts