zahir1000 07.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Opolanie raczej siedzą w innych grupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 10.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Rzeczywiście zastój mamy w grupie straszliwy Ale mnie np. tu też długo nie było więc zastój ma swoje przyczyny. Wogóle ostatnio coraz mniej czasu na zaglądanie na forum. Nasz domek już zamknięty! Mamy drzwi i okna i piękny daszek Teraz do walki przystąpili instalatorzy. Po niedzieli wylewki i tynki, końcem miesiąca kominek, a potem zobaczymy na co pozwoli kasa i pogoda Pozdrawiam wszystkich Opolan!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 10.10.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ja walczę aby zdążyć z dachem w tym roku, jak na razie pogoda dopisuje, za tydzień strop układać będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 12.10.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ja walczę aby zdążyć z dachem w tym roku, jak na razie pogoda dopisuje, za tydzień strop układać będą No to jeszcze sporo roboty przed wami. Ale jak się ekipa spręży to może uda się zdążyć zamknąć chałupkę przed zimą. Żeby tylko nie padało. Trzymam kciuki! Z moim dachem pier...lili się ( bo inaczej nie można tego nazwać ) prawie 2 m-ce! Ale to oczywiście nie znaczy że z twoim będzie podobnie. U naszego sąsiada dach kopletny załatwili w dwa tygodnie. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.10.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 O! coś się ruszyło już myślałam ze to województwo wymarło Annja mijałyśmy się niedawno na rynku w Koźlu, ale zanim zajarzyłam skąd cie znam przepadłaś już w tłumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 12.10.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Pewnie na stropie się trochę tempo się zwolni, ile u was się czekało aż strop wysechł??? wiem że to zależy od pogody, boję się że wejdą za wcześnie bo się spieszą chłopaki, powiedziałem że jak się wyrobią w pażdzierniku z stropem i ścianą kolankową to stawiam wiadro wódy i teraz boję się że za bardzo się spieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 14.10.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Annja mijałyśmy się niedawno na rynku w Koźlu, ale zanim zajarzyłam skąd cie znam przepadłaś już w tłumie To bardzo prawdopodobne, bo wynajmujemy teraz mieszkanie na Rynku ( nad Domem chleba ) a w związku z moją pracą często bywam w sądzie i jak mam jakąś przerwę to często latam po rynku i robię zakupy Szkoda że nie zajarzyłaś w porę bo chętnie bym cię poznała Może następnym razem... Zahir 1000 - u nas po zalaniu stropu czekali niecałe 2 tyg. zanim się zabrali za ścianki kolankowe, ale to było w lipcu i bardzo ciepło było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widmoboy 15.10.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 nawet nie wiecie jak trzęsą mi sie ręce z nerwów , jak pomyślę o budowie, od miesiąca postój poza drobnymi pracami typu działówki, spotkało mnie to o czym czytałem w gazetach, oszukańczy pan cieśla wziął zaliczkę na więźbę i tyle go widzieli, telefony owszem odbierał i czarował ,że wszystko jest ok, materiał zamówiony, oczywiście zamówiony bezczelnie kłamał, tylko nie potrafił mi potem wytłumaczyć dlaczego, czyli ani materiału ani pseudofachowca poratował mnie dekarz i polecił innego, na szczęści udało się załatwic drzewo(mam takę nadzieję, bo jeszcze go nie mam, tylko ustne zapewnienie) tym oto sposobem jestem około 2 miechów z robotą w plecy nie polecam nikomu takich doświadczeń acha , kasę odzyskałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 17.10.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Ja walczę aby zdążyć z dachem w tym roku, jak na razie pogoda dopisuje, za tydzień strop układać będą No to jeszcze sporo roboty przed wami. Ale jak się ekipa spręży to może uda się zdążyć zamknąć chałupkę przed zimą. Żeby tylko nie padało. Trzymam kciuki! Z moim dachem pier...lili się ( bo inaczej nie można tego nazwać ) prawie 2 m-ce! Ale to oczywiście nie znaczy że z twoim będzie podobnie. U naszego sąsiada dach kopletny załatwili w dwa tygodnie. Powodzenia!!! Cześć Aniu, Cześć Zahir1000! Po pierwsze Aniu gratki za dach - długo bo długo, ale go masz! Cóż ja mam powiedzieć, który walczył z przeciwnościami losu 8 miesięcy??? W końcu i u mnie drgnęło: po wylaniu płyty (taka, wielka, zbrojona jak schron przeciwatomowy, mogę nan niej teraz smiało sadowić Pałac Kultury ) wczoraj ekipa skończyła (w 1 dzień) ścianki fundamentowe. A w planach (marzeniach) mam dojście do stanu zamknietego jeszcze w tym roku. Chyba będę potrzebował dużo więcej powodzenia niż Zahir, który już jest na etapie stropu... Ten sąsiad to były dyrektor banku czy ten aktualny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 18.10.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Czy znacie firmę w okolicach Opola, która wykonuje studnie tradycyje - kopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 zahir 1000 STO LAT !!!! STO LAT!!!! Wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 20.10.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Ten sąsiad to były dyrektor banku czy ten aktualny??? Czeć Yelcyn! Miałam na myli byłego Pana Dyrektora Banku Faktycznie u niego chłopaki uwijali ię jak w ukropie, no a u nas... Jak widziałeś, szkoda gadać. Jezcze im wiata została do zrobienia. Aż się boję pomyśleć jak im to pójdzie...Grunt, że dom zamknięty przed zimą. Ale co się nawkurzałam to moje. Dobrze, że wy wreszcie ruszyliście z robotą, słyszałam od Waszego sąsiada na B. że mieliście jakieś problemy z nośnością gruntu. Życzę w takim razie jeszcze więcej powodzenia niż dla Zahira1000 ( sory Zahir ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 zahir 1000 STO LAT !!!! STO LAT!!!! Wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin !!! WIELKIE DZIęKI !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.11.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Annja mijałyśmy się niedawno na rynku w Koźlu, ale zanim zajarzyłam skąd cie znam przepadłaś już w tłumie To bardzo prawdopodobne, bo wynajmujemy teraz mieszkanie na Rynku ( nad Domem chleba ) a w związku z moją pracą często bywam w sądzie i jak mam jakąś przerwę to często latam po rynku i robię zakupy Szkoda że nie zajarzyłaś w porę bo chętnie bym cię poznała Może następnym razem... Zahir 1000 - u nas po zalaniu stropu czekali niecałe 2 tyg. zanim się zabrali za ścianki kolankowe, ale to było w lipcu i bardzo ciepło było. kurcze a u mnie zalewają w poniedziałek strop a już w czwartek chcą murować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 05.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 No i zalany, bez niemiłych niespodzianek A zaczynają murować na szczęście dopiero za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 06.11.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No i zalany, bez niemiłych niespodzianek A zaczynają murować na szczęście dopiero za tydzień Życzę Tobie, sobie i innym aby śnieg spadł dopiero w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yelcyn 11.11.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 No i zalany, bez niemiłych niespodzianek A zaczynają murować na szczęście dopiero za tydzień Życzę Tobie, sobie i innym aby śnieg spadł dopiero w grudniu Tomek, dziękuję za życzenia, ale coś słabo się starałeś Dziś spadło w KK kilkanaście cm śniegu Jutro mieli mi zasypywać i ubijać fundamenty a następnie mury miały piąć się góry. W tej sytuacji to nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 11.11.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 No i zalany, bez niemiłych niespodzianek A zaczynają murować na szczęście dopiero za tydzień Życzę Tobie, sobie i innym aby śnieg spadł dopiero w grudniu Tomek, dziękuję za życzenia, ale coś słabo się starałeś Dziś spadło w KK kilkanaście cm śniegu Jutro mieli mi zasypywać i ubijać fundamenty a następnie mury miały piąć się góry. W tej sytuacji to nie wiem.... Dziś niedziela, może padać. Ważne aby jutro go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.11.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Niestety zapowiada się na 3 dni opadów będę biegał z miotłą i parasolką żeby tylko robota szła do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 11.11.2007 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Niestety zapowiada się na 3 dni opadów będę biegał z miotłą i parasolką żeby tylko robota szła do przodu Pożycz z jakiegoś pubu z ogródkiem letnim taki 4 metry średnicy. O tej porze roku nie jest im potrzebny, a Tobie będzie lżej A tak poważnie to też nie jestem szczęśliwy. Chciałem uprzątnąć teren przed zimą (resztki styropianu itd.), a tak... W ogóle nie jest wesoło. Kanalizację podłączą dopiero wiosną, mieszkać się nie da , a grzać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts