duduś 06.05.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 adresem: http://foto.onet.pl/ może terz pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 06.05.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 kiedyś nie trzeba było wpisywać hasła ,nie wiem jak to teraz zmienić sory! może ktos pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirasII 06.05.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 To obrazowo opisz co chciałeś/aś nam pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 07.05.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 kiedyś nie trzeba było wpisywać hasła ,nie wiem jak to teraz zmienić sory! może ktos pomożeDa się oglądać fotki Bardzo ładna kuchnia-kto Ci ją robił? I co masz w salonie na podłodze?? Aha-brama powalająca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.05.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 kiedyś nie trzeba było wpisywać hasła ,nie wiem jak to teraz zmienić sory! może ktos pomoże teraz powinno działać http://foto.onet.pl/dmr47,dlyk7lsw08sg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 07.05.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 naLeśnik ale masz zajefajny płot, kto Ci go zrobił ???? właśnie taki chcę, tylko słupki obłożę kamieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirasII 07.05.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 No to teraz opowiadaj, kto robił schody? A tak w ogóle to skąd pomysły czy wzory? Ile stron czy katalogów trzeba przejrzeć ? Mnie czas i cierpliwość się kończy na ścianach, dociepleniu, ogrzewaniu przyłączach i instalacjach, a gdzie jeszcze do wykończeniówki. Gratuluję i zazdroszczę, jak ja chciałbym mieć to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 naLeśnik ale masz zajefajny płot, kto Ci go zrobił ???? właśnie taki chcę, tylko słupki obłożę kamieniami. ale to nie moje tylko kolegi duduś ja tylko wstawiłem poprawny adres do jego galerii ps. mi tez bardzo podoba się ten płot, kapitalna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 08.05.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Schody wykonywane u p. Wieczorka w Dąbrówce Łubiańskiej , kuchnia u pana Stotko z Opola a w pkoju mam panele jakiejś niemieckiej firmy Witex kupowane w Opolu na Oleskiej , dobre ale nie tanie ,łazienka urządzana w Cerpolu na Światowida- cieszę się że się Wam podoba. a płotami zajmuje się firma mojego męża - zapraszam FISTAL F.H.U FIKUS JAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 09.05.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 dudś, z racji zawodu znam p. Mariusza Stotko, ale nie miałam nigdy okazji widzieć jego mebli-bardzo ładne Gdzie na Oleskiej można panele kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirasII 09.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 @Zahir1000, wrzuc prosze na pw namiar na studniarza o ktorym kiedys wspominales.dzieki[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka Opole 09.05.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Witama mam pytanie czy macie kominki a jezeli tak kto Wam je robil? gdzie wklad kupowaliscie itp?czy mozecie kogos polecic..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 09.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Panele dobrej jakości kupiłam na Oleskiej 121 w firmie Astpol ( Joanna Witos -właściciel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 09.05.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 ja osobiście nie mam kominka bo będę miała piękną kozę -całą żeliwną ( ale z racji ceny czekanie na moją wymarzoną kozunię jeszcze potrwa - 6000 zł to jednak dużo forsy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka Opole 09.05.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 ja osobiście nie mam kominka bo będę miała piękną kozę -całą żeliwną ( ale z racji ceny czekanie na moją wymarzoną kozunię jeszcze potrwa - 6000 zł to jednak dużo forsy ) kozunia za 6tys.. no ladnie ladnie a ja zastanawiam sie nad wkladem za 4tys... no ale Ci odpada zrobienie obudowy slyszeliscie moze o firmie Gross z Dobrzenia Malego lub ze stronki http://www.kominki-opole.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 09.05.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Inka, ja słyszałam o firmie gross z dobrzenia. Nawet byłam u niego w domu i wstepnie już z nim rozmawaiałam. Wiem, że robi bardzo dobrze, ale nie jest najtańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 12.05.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 @Zahir1000, wrzuc prosze na pw namiar na studniarza o ktorym kiedys wspominales. dzieki[/code] No i poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 12.05.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Schody wykonywane u p. Wieczorka w Dąbrówce Łubiańskiej , kuchnia u pana Stotko z Opola a w pkoju mam panele jakiejś niemieckiej firmy Witex kupowane w Opolu na Oleskiej , dobre ale nie tanie ,łazienka urządzana w Cerpolu na Światowida- cieszę się że się Wam podoba. a płotami zajmuje się firma mojego męża - zapraszam FISTAL F.H.U FIKUS JAN Kurcze ale ta firma jest za Toruniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heniecki 12.05.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam szukam dobrej i sprawdzonej ekipy od tynkow cw i wylewki, za wszelkie namiary wielkie dzieki.Tynki chce robic w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 12.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 która firma jest za Toruniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts