Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to teraz opowiadaj, kto robił schody? :wink:

A tak w ogóle to skąd pomysły czy wzory? Ile stron czy katalogów trzeba przejrzeć ?

Mnie czas i cierpliwość się kończy na ścianach, dociepleniu, ogrzewaniu przyłączach i instalacjach, a gdzie jeszcze do wykończeniówki.

Gratuluję i zazdroszczę, jak ja chciałbym mieć to za sobą :wink:

Schody wykonywane u p. Wieczorka w Dąbrówce Łubiańskiej , kuchnia u pana Stotko z Opola a w pkoju mam panele jakiejś niemieckiej firmy Witex kupowane w Opolu na Oleskiej , dobre ale nie tanie ,łazienka urządzana w Cerpolu na Światowida- cieszę się że się Wam podoba. a płotami zajmuje się firma mojego męża - zapraszam FISTAL F.H.U FIKUS JAN :)

ja osobiście nie mam kominka bo będę miała piękną kozę -całą żeliwną ( ale z racji ceny czekanie na moją wymarzoną kozunię :lol: jeszcze potrwa - 6000 zł to jednak dużo forsy ) :evil:

kozunia za 6tys..:)

no ladnie ladnie a ja zastanawiam sie nad wkladem za 4tys...

no ale Ci odpada zrobienie obudowy

slyszeliscie moze o firmie Gross z Dobrzenia Malego

lub ze stronki http://www.kominki-opole.pl?

Schody wykonywane u p. Wieczorka w Dąbrówce Łubiańskiej , kuchnia u pana Stotko z Opola a w pkoju mam panele jakiejś niemieckiej firmy Witex kupowane w Opolu na Oleskiej , dobre ale nie tanie ,łazienka urządzana w Cerpolu na Światowida- cieszę się że się Wam podoba. a płotami zajmuje się firma mojego męża - zapraszam FISTAL F.H.U FIKUS JAN :)

Kurcze ale ta firma jest za Toruniem :-?