krzyk 31.07.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 witam budujących z opolszczyzny!poszukuję sprawdzonej i normalnej cenowo ekipy budowlanejdom 8x10,5 parter z poddaszem dach dwuspadowy z gory dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 02.08.2004 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Skąd Krzyczysz? Moich nie polecę, ale obok sąsiad stawia i ma górali. REWELACJA Cen nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk 04.08.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Dzięki Szadam za posta. Buduję w Ozimku t.j.20km od Opola Jeżeli możesz to proszę o numerek telefonu górali. Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 07.08.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Pilnie sprzedam pięknie położoną działkę pod lasem w Nowym Swiecie pod Brzegiem woj opolskie na obrzezach Stobrawskiego Parku Krajobrazowego. Działka ma 45 ar tj,50mx110m.Terenu urokliwe, zdrojowe.tel.077 4119520 zainteresowanym wyślę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPa 25.08.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Witam!Szukam namiaru dostawców drewna kominkowego.Może znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPa 25.08.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 c.d.W okolicy Opola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal2 01.09.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Witam poszukuje dobrego fachowca /stolarza od mebli kuchennych wiem ze jest duzo firm w opolu ale oni chca straszne pieniadze za zwykle kuchnie:( moze mozecie mi kogos polecic kto jest solidny, pilnuje terminow:) i nie zdziera a druga czesc pytania to moze wiecie gdzie sa jakies promocja na systemy docieplen do domkow (styropian, kleje, sietki , tynk) , mam dom w skorogoszczy taki starszy ogrzewam go piecami akumulacyjnymi i kominkiem ale troche zimny ten moj dom , wiec chce sie zabrac za ocieplenie pozdrawiam rafal moj mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 02.09.2004 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Naszą kuchnię robił niejaki Orzechowszki posiadający firmę ANDORIA w Rudziczce. Jest dobry. Meble sa wykonane wzorowo, z solidnych materiałów. Jak pod koniec zeszłego roku porównaliśmy kilka ofert to jego ceny mieściły się w normie. A sam facet umie coś doradzić. Krzyku - przepraszam że nic nie napisałem, ale górale są zawaleni robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal2 08.09.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2004 Witamjak w temacie sprawdzonej ekipy do ocieplenia domku potrzebujelokalizacja skorogoszcz(blisko lewina brzeskiego) metraz domku to okolo 100m2 ocieplenia na gotowo z tynkiemewentualne oferty z cena prosze na priv[email protected]lub 0696018123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 15.09.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 Mam nadzieję, że jak przeczytasz wszystkie dzienniki to tu jednak wpadniesz. Pytałaś kiedyś o Szypra,ciekawa jestem czy budujesz według tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 15.09.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2004 zapomniałam dodać dla innych forumowiczów, że pytanie skierowane jest do duduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 16.09.2004 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Ludzie wy kutry budujecie Szyper to szef na kutrze - o ile się nie mylę. W zasadzie jakby tak popatrzeń na mój dach to wypisz wymaluj kuter stępką do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 16.09.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Hary - !!!! nareszcie sie odezwałeś ( -łaś)Tak chyba jako jedyni jak do tej pory ( chyba oprócz Was ) budujemy Szypra Ale jest już po tak totalnych przeróbkach że nie wiem czy można go nazwać Szyprem Czy Wy też macie ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 16.09.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Tak, wybudowaliśmy i od jesieni zeszłego roku mieszkamy. My w porównaniu z Tobą nie zrobiliśmy prawie żadnych przeróbek. Nie ma jedynie ścianki obok łazienki, tej która podkreślała przynależność stołu do kuchni. Dodatkowo zrobiliśmy pokój dla syna na poddaszu. Wszyscy nasi znajomi twierdzą, że w środku jest więcej miejsca niż wynikałoby to z wyglądu zewnętrznego. Nasza rodzina nie jest duża bo tylko 3 osoby, więc nam powierzchnia całkowicie wystarcza. Napisz co pozmienialiście u siebie. Mam teraz stałe łącze więc będę bywać na forum częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris64 01.10.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Szukam dobrej i sprawdzone ekipy do ocieplen budynku ( ok 250m2 ) z okolic Opola. Nie ukrywam że licze też na w miare dobrą cenę. Wazne jest tez by ludzie ci mieli doświadczenie w elementach sztukatorskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.10.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Dlaczego w Opolu ciągle pada? Znajdźcie winnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 01.10.2004 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 A w Prudniku nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.10.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 To jednak jest kawałek, widać dla deszczu ma to znaczenie...,choć żeby być uczciwą to powiem,że już teraz nie pada ,ale jest szalenie zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 09.10.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Zima idzie Planuję ogrzewanie gazem ze zbiornika, z jaką firmą proponujecie sie związać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.10.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2004 Na targach budownictwa byliście ??? Ja byłam dzisaj i bardzo jestem zadowolona z efektów ( chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts