Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Prośba do jack_2000; czy możesz podać namiary na instalatora pompy ciepła? Nam "nasz" wyliczył dwa razy tyle kasy. Wiem, że trochę czasu minęło ale nie wiem, czy to możliwe, żeby aż tak podrożało. Będę wdzięczna.

Jeśli na priv to poproszę na adres: [email protected]

Pozdrawiam

Prośba do jack_2000; czy możesz podać namiary na instalatora pompy ciepła? Nam "nasz" wyliczył dwa razy tyle kasy. Wiem, że trochę czasu minęło ale nie wiem, czy to możliwe, żeby aż tak podrożało. Będę wdzięczna.

Jeśli na priv to poproszę na adres: [email protected]

Pozdrawiam

Kto wyceniał wam Pompę ?ja czekam na wycenę

Proszę napisz na [email protected]

Nie wiem czy Ty byś musiała zmniejszyć rozmiar zdjęcia czy ja coś źle wpisałam :roll:

Ale przynajmniej mogę sobie pooglądać dokładnie każdy detal. Ten kolor okien jakoś miło mi się kojarzy... I żaluzje masz juz spuszczone - a ja naszych nadal nie widziałam. Mam cichą nadzieję, że moja cierpliwość zostanie wynagrodzona.

Właśnie o Tobie myślałam, bo chciałam się zapytać czy robicie grzejnik w garażu? My akurat przed hydrauliką jesteśmy i co chwilę zmieniamy zdanie :roll:

http://images38.fotosik.pl/97/3ea11777f87422d2.jpg

Wszystkim Wam i każdemu z osobna na ten szczególny czas -

Czas Świąt, które jak żadne inne dają Nadzieję, budzą Wiarę i wskazują Drogę, jaką iść należy

życzę chwili oddechu, momentu skupienia, ciszy wewnątrz, spojrzenia przed siebie,

w bliskości z tymi, którzy na co dzień dają Nam tyle ciepła i miłości...