kordzina 22.07.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 10km od ronda makro, a płaciliśmy 3.660 za ar więc taniutko nam się udało.działka 1100m2. teraz nasza działka to 80tys jak nic a my płaciliśmy trochę ponad 40.... na drugirj stronie Opola jeszcze drożej...Kępa luboszzyce, chrząstowice tam masz już bajońskie sumy...popytammm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 22.07.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dzięki, będę czekała na jakąś wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 22.07.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 kordzina a jak szukaliście Waszej działeczki ?? bo nie chce przez deweloperów, bo to duuuużo drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 22.07.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 chyba już zdesperowana jestem.. bo bardzo marzę o domku, choćby takim tyci tyci... ale o domku, a nie mieszkaniu w blokowisku tylko ten brak ziemi powoduje, że zaczynam już we wszystko wątpić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margask 22.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 chyba już zdesperowana jestem.. bo bardzo marzę o domku, choćby takim tyci tyci... ale o domku, a nie mieszkaniu w blokowisku tylko ten brak ziemi powoduje, że zaczynam już we wszystko wątpić... Hej Nie stresuj sie niepotrzebnie Zawsze coś się da znaleźć. Posłałem Ci info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 23.07.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 chyba już zdesperowana jestem.. bo bardzo marzę o domku, choćby takim tyci tyci... ale o domku, a nie mieszkaniu w blokowisku tylko ten brak ziemi powoduje, że zaczynam już we wszystko wątpić... Hej Nie stresuj sie niepotrzebnie Zawsze coś się da znaleźć. Posłałem Ci info na priv. Niby tak, ale obecnie działki są strasznie drogie, więc wybór staje się baaardzo ograniczony ale dzięki za pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczka 23.07.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 WitamEWCIK POSZUKAJ też w ag. nieruchomości rolnych na www.Tam zdarzająsię przetargi i może cos się trafi.my naszą działkę tak kupiliśmy.pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 24.07.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 działkę kupiliśmy od koleżanki która pracuje w nieruchomościach i to naprawdę był ostatni moment. najpierw szukaliśmy w okolicach Osowca- co ty zapomnij, albo ceny albo dawno nie ma.owszem są tam działki ale to musisz iść do gminy, bo to są działki z odzysku...widzę że na tej ,która y się interesowliśmy ktoś się buduje. byliśmy w rejonach ozika, to znaczy na drugiej stronie jeziora...tam to już wogóle śmiali się z nas czego my tu szukamy.. więc my po znajomości...ale szukaj warto się zakręcić i znależć coś w dobrej cenie...po\zdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcik 24.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 czyli z tego co piszecie wynika, że szanse mam marne hehe ja uwielbiam okolice dębskiej kuźni, chrząstowic, niwek... ale tam z tego co słyszałam to strasznie drogo bo szczerze mówiąc z tamtej strony opola miałabym bliżej do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 24.07.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 zapomnij o tych okolicach, właśnie w Niwkach nas wyśmiali...a w Chrząstowicach i to nie te ładne działki pod lasem...10tyś.za ar..masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 24.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Mam pytanie - po ile teraz jest robocizna za wykonanie sufitów podwieszanych na stelażach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 10.08.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 11.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Jeśli pozwolicie przywitam się po raz pierwszy z grupą opolską.Zaczynamy starania o budowę w powiecie Kędzierzyn Koźle.Myślałem że nie ma grupy opolskiej na forum.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.Zapraszam do dziennika. Będziemy budować na działce powyżj 5 hektarów i przedziwnym ukształtowaniu terenu.Czekamy na warunki zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 13.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witaj Asaf w GRUPIE OPOLSKIEJ Piękną działkę masz pod przyszły , okazały dom. Czeka cie wielka przygoda z budowaniem , dużo stresów i nerwów , aż w końcu wielkiej satysfakcji . Życzę cierpliwości i podejmowania trafnych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 23.08.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam wszystkich ,poszukuję o okolicach Opola szkółki zaopatrzonej w duży asortyment roślin .Chciałoby się to to posadzić ,to coś innego ( wyczytanego w gazetach lub na forum ) a tu okazuje się że nie wszystko tak od ręki się dostanie. A może macie jakąś wysyłkową szkółkę ale w której jest wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 23.08.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Z opola najlepiej pojechać do prószkowa, bardzo blisko. Tam jest conajmniej kilka miejsc. Ja tam dojeżdżam z kędzierzyna koźla . dwa dni temu byłem tam po wrzosy i wrzośce. Prószków koło opola. W jednym miejscu najlepsze azalie , rododendrony i wrzośce.http://foto2.m.onet.pl/_m/62e18c77a839a12bbc0d47c814d893ca,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dido79 04.09.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 szukam ekipy, dobrej od tynków wapiennych, ale maszynowych, ma może ktoś jakiś znajomych fachowców??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert_core 09.09.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witam! wykonawca wycenił nam wykonanie domu do stanu surowego otwartego bez dachu i zastanawiam się czy cena jest powiedzmy sobie "uczciwa" http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=108&sid=5 FUNDAMENT ; 8614 ( wykop,fundament betonowy,fundament murowany,izolacja fundamentu,fundament schodu i tarasu,płyta tarasu,podsypka i kanalizacja, płyta betonowa) ROBOTY MUROWE: 13775 ( ściany działowe,nośne,szalowanie stropu,schody,szalowanie balkonu,słupy murowe na zewnątrz) ROBOTY MUROWE PIĘTRO 3674 ( ścianka kolankowa, szczyty, ściany działowe, szalowanie trzpieni i wieńca, kominy) SUMA: 26063 Z góry dziękuję za odpowiedzi osób mających doświadczenie w tym temacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamelcia1 10.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam! wykonawca wycenił nam wykonanie domu do stanu surowego otwartego bez dachu i zastanawiam się czy cena jest powiedzmy sobie "uczciwa" http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=108&sid=5 FUNDAMENT ; 8614 ( wykop,fundament betonowy,fundament murowany,izolacja fundamentu,fundament schodu i tarasu,płyta tarasu,podsypka i kanalizacja, płyta betonowa) ROBOTY MUROWE: 13775 ( ściany działowe,nośne,szalowanie stropu,schody,szalowanie balkonu,słupy murowe na zewnątrz) ROBOTY MUROWE PIĘTRO 3674 ( ścianka kolankowa, szczyty, ściany działowe, szalowanie trzpieni i wieńca, kominy) SUMA: 26063 Z góry dziękuję za odpowiedzi osób mających doświadczenie w tym temacie. Pozdrawiam Myślę, że cena jaką podał Ci wykonawca jest przystępna. Dla porównania podam moją wycenę.U mnie dochodzi piwnica i podwyższona ścianka kolankowa. Ja zaczynam budowę za ok. miesiąc wykonawca wycenił nam wykonanie domu do stanu surowego otwartego bez dachu na kwotę 37500 zł. Roboty obejmują wszystko począwszy od wylania fundamentu, murowania piwnicy, murowania schodów wewnętrznych i zewnętrznych, ścian, dodatkowo z przodu słupów z balkonem, tarasu, wszystkie izolacje i drenaż. http://www.archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-lucernie-p/m4993f584e53c8,1 - z kilkoma zmianami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nafi 10.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 u nas za robiczne razem z piwnica pod calym domem dodatkowo scianka kolankowa podniesiona o dwa pustaki cena 39tysprojekt:http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=329 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts