jolapp2 22.12.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Wam szczerze: Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę. Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni. Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei. By spełniło się choć jedno z twoich marzeń. Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! http://lh4.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/S1IAMZB0DsI/AAAAAAAAAbE/xxrfcFlLIg0/3955.jpg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 20.01.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Możecie podac namiary na ekipe od ogrodzenia?Musimy szybko-i tanio, niestety- ogrodzić front domu-jakieś 23mb +osadzenie furtki. Myślimy o siatce z podmurówką prefabrykowaną, ew o systemie Betafence. I gdzie, poza castorama i tym podobnymi miejscami można na Opolszczyźnie kupić siatke i akcesoria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 W Czarnowąsach jest Portal: http://www.portal-ogrodzenia.pl - oni na pewno takie rzeczy robią, nie wiem jak z cenami, ale powinni mieć cennik na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 20.01.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dzięki za szybką odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SEBA32 20.01.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jedna z najsolidniejszych firm która u mnie robiła http://www.ogrodzenia-waldpol.pl/kontakt z Biadacza ,bardzo polecam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.01.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jedna z najsolidniejszych firm która u mnie robiła http://www.ogrodzenia-waldpol.pl/kontakt z Biadacza ,bardzo polecam Pozdrawiam Po zdjęciach widzę, że robili ogrodzenie u moich sąsiadów A wiem, że ci faktycznie byli zadowoleni - chyba też się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki1719502610 20.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam ja polecam firme potral z czarnowas, mam od nich ogrodzenie, ekipa superpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 21.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Jedna z najsolidniejszych firm która u mnie robiła http://www.ogrodzenia-waldpol.pl/kontakt z Biadacza ,bardzo polecam PozdrawiamDzięki! A mogę prosic o koszt ogrodzenia ktore widać na emblemacie? Chodzi mi o cenę materiału+robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enigma 21.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Witam ja polecam firme potral z czarnowas, mam od nich ogrodzenie, ekipa super pozdrawiamA jak z cenami? Terminem? Mozesz coś więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiki1719502610 22.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Witam ja polecam firme potral z czarnowas, mam od nich ogrodzenie, ekipa super pozdrawiamA jak z cenami? Terminem? Mozesz coś więcej napisać? Z terminami nie było problemów, ale to trzeba sie indywidualnie dowiedziec, a jeżeli chodzi o ceny to są przestępne, niewygórowane:) ja byłam bardzo zadowolona z ekipy montującej, szybko, sprawnie i dokladnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzewa 26.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam i pozdrawiam budujących na opolszczyznie. Ja "restauruję' stulatka w Kędzierzynie. Z niecierpliwością czekam na ocieplenie klimatu, tyle jeszcze zostało do zrobienia... temi rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izunia_sa 02.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 pilnie poszukuje architekta do adaptacji projektu, najlepiej z Opola lub okolic, polecacie kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.02.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witam i pozdrawiam budujących na opolszczyznie. Ja "restauruję' stulatka w Kędzierzynie. Z niecierpliwością czekam na ocieplenie klimatu, tyle jeszcze zostało do zrobienia... temi rencami Witaj, przejrzałam Twój album i jestem pod wrażeniem - mnóstwo pracy przed wami, ale dom ma to "coś". Założysz jakąś galerię, albo dziennik (prze)budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka94 05.02.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam grupę opolską! Pilnie poszukuję namiarów na firme budujacą domy pod klucz! Miejsce budowy podopolska Kepa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 05.02.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Pan Kupka Marek 781 673 167 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka94 07.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Dziękuje za namiary:) A coś wiecej o firmie? czy to solidny wykonawca czy budowal u Ciebie no i jakiie ma ceny:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszum 08.02.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 izunia-sa Podaję namiary na panią - inżyniera budowlanego z uprawnieniami budowlanymi, która wykonuje takie usługi w Opolu i okolicach tel.662 08 33 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek156 04.03.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam wszystkich serdecznie z Opolskiego.Planujemy na wiosne zaczac budowe domu tylko nie wiem z jakiej firmy skorzystac? Moze doradzicie mi kilka propozycji i bardzo prosze o namiary.Projekt juz mam i czekamy na zgode budowy (powinna lada moment przyjsc) szukam dokladnie firmy pod klucz.Z gory dziekuje za odpowiedz no i ciesze sie ze takie forum istnieje,chetnie bede tu zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wobil 08.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 witam, mam pytanie czy ktoś może polecić w okolicach Brzegu opolskiego instalatora c.o., sprawdzonego i takiego któremu nie płaci się w złotych denarach za robotę wiem że dobra praca jest w cenie ale wszystko w granicach rozsądku, będę wdzięczny pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sysika 08.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Szukam dobrego i taniego fachowca do wykonania studni w okolicach Opola. Jak ktoś ma to bardzo proszę o namiary. Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts