maksiu 11.10.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Specjalna licytacja Tylko dzis od godziny 8:30 do jutra do godziny 8.30 rano mozna licytowac kasku muratora z podpisami calej redakcji, jak widzicie kask jest wyjatkowy, mamy tez nadzieje ze sama licytacja bedzie wyjatkowo, zapraszamy. licytacja http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat1 13.10.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Pomocy !!!Zima tuż,tuż, szukam firmy (taniej), która dzierżawi zbiorniki na gaz płynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 14.10.2004 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Pomocy !!! Zima tuż,tuż, szukam firmy (taniej), która dzierżawi zbiorniki na gaz płynny Ja osobiście nie mam pojęcia, więc Ci nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ToJaro 14.10.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 ... w okolicy Opola. Znacie może namiary na jakąś firmę, która je montuje? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canon111 15.10.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Ja przymierzam się do Pogasu, prawdopodobnie mają najtańszy gaz, ale jeszcze sie rozglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 18.10.2004 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Na ziemi opolskiej pojawiają się nowe twarze Witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiMaS 19.11.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Ja się remontuję w Ochodzach. Gmina ta sama, tyle, że z drugiej strony. I też kanalizacji nie ma, ale nie wierzę w szybką zmianę. A ja słyszałem, że kanalizacja w Ochodzach będzie w ciągu 2 lat, bo projekt jest podobno gotowy od dawna. Miałem nawet jakiś papier w tej sprawie -- niestety wynikało z niego, że w okolicy brak chętnych na kanalizację(?!) A tak przy okazji, czy opolscy Forumowicze wiedzą coś na temat wspierania inwestycji proekologicznych przez nasze gminy???? Niestety "coś wiedzą"... Gmina Komprachcice wygląda na antyekologiczną -- plan zagospodarowania terenu nie przewiduje przydomowych oczyszczalni ścieków, jedynie szamba. Nie dostałem pozwolenia na oczyszczalnie, mimo że otrzymałem wcześniejsze ustne (niestety tylko ustne) zapewnienia z gminy, że nie będzie żadnego problemu. Odwoływałem się wszędzie gdzie można było, do poziomu wojewody włącznie, i nic - plan zagospodarowania ustalony przez gminę jest święty. Miałem jeszcze do wyboru - sąd administracyjny albo samowola. No i stanęło na tym, że jednak mam szambo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.11.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2004 Witam Grupę Informujemy, że w II licytacji na rzecz Nikoli zebraliśmy na dzień : 20 listopada godz. prawie 10-ta ....625 zł + pieniążki grupy szczecińskiej 770 zł RAZEM 1395 zł. Czy powtórzymy wynik I Licytacji / 3410 zł/ ? Wierzę, że tak , że mimo obecnego, trudnego okresu finansowego uda nam się!!! . Pozdrawiamy i zapraszamy do wzięcia udziału w licytacji Edzia&Maksiu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=36615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nogarda 23.11.2004 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Cześć Sąsiad Na tyle czesto mówiliśmy o forum, że w końcu tu zajrzałeś? Wszystkich forumowiczy z GRUPY OPOLSKIEJ informuję, że obecność MiMaSa to nasza zasługa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiMaS 25.11.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Wszystkich forumowiczy z GRUPY OPOLSKIEJ informuję, że obecność MiMaSa to nasza zasługa ;) doprawdy nie wiem skąd ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Oferta specjalna na licytacji Fotel wraz z podnóżkiem od firmy Yanomebel,z zestawu Aplauz Wymiary 73x99x86 cmSiedzisko: pianka wysokosprężysta HRUwaga: możliwe inne koloryCena minimalna zestawu: 300 złCena katalogowa: 563 zł + 205 zł podnóżekZapraszamy na strone producenta http://www.yanomebel.plW razie pytań proszę o kontakt na e-mail: [email protected] zapraszamy na licytacjehttp://www.dlanikoli.prv.pl http://212.244.189.200/nikola/fotel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 14.02.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam wsyzstkich!Szukam ekipy do zbudowania domu http://www.lipinscy.pl/14090.xml?filter=colorchange&page=1Ekipa powinna miec doswiadczenie w budowie z BK, sciana 1W.Prosze o jakies namiary Darek Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachu 14.02.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Szukam namiarów na ekipę do wykonania podmurówki pod ogrodzenie razem ze słupkami stalowymi. Około 70 mb. Jak macie jakąś sprawdzoną ekipę to dajcie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 16.02.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witam wsyzstkich! Szukam ekipy do zbudowania domu http://www.lipinscy.pl/14090.xml?filter=colorchange&page=1 Ekipa powinna miec doswiadczenie w budowie z BK, sciana 1W. Prosze o jakies namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 18.02.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Czyta to ktoś? Witam wsyzstkich! Szukam ekipy do zbudowania domu http://www.lipinscy.pl/14090.xml?filter=colorchange&page=1 Ekipa powinna miec doswiadczenie w budowie z BK, sciana 1W. Prosze o jakies namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 18.02.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jeszcze jedno pytaniePali ktoś pelletami? (pellets) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 19.02.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Do Darkaznam dwie dobre ekipy z Grodkowa obie budują z ytonga i prawie tylko z tego materiału, obie wiszą też na liście xelli wśród firm rekomendowanych przez nich.Jedni i drudzy są mobilni więc chyba z dojazdami nie byłoby problemu. My jesteśmy z Brzegu budujemy z ytonga i jedną z tych firm wybraliśmy -ruszamy z wiosenną pogodą.Objeździliśmy budowy i gotowe domy wybudowane przez obie firmy, rozmawialiśmy z inwestorami-wszyscy zadowoleni. muszę przyznać,że mieliśmy niemały dylemat, którą z nich wybrać. Ostatecznie z jedną dało się więcej utargować. Radzę wejść na stronę xelli i tam na ytonga.dalej juz znajdziesz sam.Zresztą w samym Opolu są chyba firmy rekomendowane przez ytonga.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Opole 20.02.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Dzięki Kruszka! Jeszcze jedno pytanie Pali ktoś pelletami? (pellets) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 23.02.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam, ja tu gościnnie, mam pytanie czy znacie ekipę budowlaną Jana Gacka z okolic Brzegu Opolskiego?? Wszelkie dane bardzo wskazane. Dzieki,tab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszka 25.02.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Jestem z Brzegu ale niestety nie znam takiej osoby a z jakich okolic Brzegu jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts